Politie houdt winkeldieven aan bij supermarkt Jumbo

De politie heeft afgelopen weekend een aantal winkeldieven aangehouden in winkelcentrum Herenhof in Alphen aan den Rijn. Zowel een Alphens echtpaar als een man zonder vaste woon- of verblijfplaats werden betrapt tijdens het stelen bij supermarkt Jumbo.

Een echtpaar uit Alphen aan den Rijn besloot zaterdagmiddag slechts de helft van de boodschappen bij Jumbo te scannen en af te rekenen. Hierop werd de politie ingeschakeld en zijn de 33-jarige man en de 41-jarige vrouw aangehouden voor winkeldiefstal.

Op zondag dacht een 59-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats een aantal blikjes bier uit de Jumbo mee te kunnen nemen zonder te betalen. De man was echter al bekend bij het supermarktpersoneel door eerdere diefstallen en werd hij dit keer wel betrapt en gepakt.

Uit onderzoek van camerabeelden bleek dat de man al zeven keer eerder had gestolen bij de Jumbo. Al deze zaken zijn nu in één keer meegenomen. De man is overgedragen aan de politie en zit nog vast.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 21:08

Geen nieuwe sociale huurwoningen in centrum van Alphen-Stad

In de plannen voor nieuwbouwwoningen in het centrumgebied aan de Lage Zijde is geen plaats voor nog meer sociale huurwoningen. Van de vijfhonderd geplande woningen zijn er namelijk al tweehonderd gebouwd in de sociale huursector.

Advertorial Overige gisteren 19:31

Geld inzamelen voor KiKa

Op zaterdag 21 september wordt er een benefietavond gehouden in Bar Amsterdam om geld in te zamelen voor KiKa. Iedereen is van harte welkom om de avond bij te wonen!  

Politiek gisteren 16:06

Bouwactiviteiten Aarkadekwartier stand van zaken

De nieuwbouw op en bij het Aarplein en De Vest in het stadshart van Alphen aan den Rijn verloopt voorspoedig. Naar verwachting worden de woningen in fase 1 en 2 begin volgend jaar opgeleverd.

Sport gisteren 15:52

Open Alphens Zaalvoetbalkampioenschap

Het Scala College organiseert in samenwerking met Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek op woensdagmiddag 9 oktober het Open Alphens Zaalvoetbalkampioenschap.  

Advertorial Overige gisteren 15:07

Jaarmarkt bij Soos aan den Rijn

Natuurlijk doet Soos aan den Rijn iets leuks voor al hun bezoekers tijdens de Jaarmarkt op woensdag 18 september!