Josh Walet

Politie onderzoekt mishandeling in trein Alphen aan den Rijn

Op zaterdagochtend 6 april werd de politie naar het treinstation in Alphen aan den Rijn gestuurd na meldingen van een mishandeling in de vroege ochtenduren. Een man zou het slachtoffer zijn geweest van geweld in de trein. Dankzij een gedetailleerd signalement van ooggetuigen kon een verdachte worden gelokaliseerd en gearresteerd.

Het Team Recherche Alphen aan den Rijn heeft de zaak in behandeling genomen en voert verder onderzoek uit naar de omstandigheden rondom het incident. De identiteit van de verdachte en de exacte toedracht van de mishandeling worden momenteel grondig onderzocht.

Indien je getuige bent geweest van dit voorval en nog niet in contact bent gekomen met de politie, wordt je dringend verzocht om contact op te nemen. Bel dan met 0900-8844 en vergeet daarbij het registratienummer PL1500-2024107891 niet te vermelden. De politie roept getuigen op om hun informatie te delen, hoe klein of schijnbaar onbelangrijk het ook lijkt.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Winactie Eten en drinken vandaag 09:23

WIN twee tegoedbonnen van El Caballo ter waarde van €50!

Bij El Caballo kun je genieten van de authentieke Argentijnse keuken. Heb jij zin in een avondje lekker uiteten? Doe mee met de winactie en maak kans op een van de twee tegoedbonnen ter waarde van €50!  

Advertorial Sport gisteren 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken gisteren 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk gisteren 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.

Advertorial Film gisteren 09:44

Een nieuwe Première Night bij Castellum!

Op woensdag 10 juli komt er een nieuwe Première Night naar Castellum, namelijk Fly Me to the Moon! Bij binnenkomst wordt je meteen verwend met een glaasje bubbels, waarna je als allereerste de gloednieuwe film kan bekijken!

Advertorial Evenement 21 jun. 2024 16:34

Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren!

Ben jij klaar voor een avond vol hersenkrakers en gezelligheid? Ga dan dé uitdaging aan met je team? Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren en test jouw kennis en vaardigheden terwijl je geniet van de gezellige sfeer in het restaurant.