Josh Walet

Politie rukt meerdere malen uit voor aanrijdingen op vrijdag 17 november

Afgelopen weekend waren er verschillende aanrijdingen in Alphen aan den Rijn. Zo ook op vrijdag 17 november, de politie ging toen op drie meldingen van een aanrijding af.   

Vrijdagochtend vroeg werd de politie naar de Leidse Schouw gestuurd. Er zou een aanrijding plaatsgevonden hebben tussen een scooter en een voetganger. De voetganger zou op het fietspad hebben gelopen, hierdoor kwam de scooter ten val. De bestuurder van de scooter werd naar het ziekenhuis afgevoerd. De voetganger had de plaats van het ongeval al verlaten.  

Net na 12:00 uur werd de politie met spoed naar de Eikenlaan/Industrieweg gestuurd. Hier was een fietser door een busje geschept. De fietser is met zware verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. Er wordt onderzoek gedaan naar de aanrijding. 

Later die middag rond 16:20 uur kreeg de politie een melding van een frontale aanrijding tussen een scooter en een fietser. De politie kwam ter plaatse bij de West Kanaalweg in Alphen aan den Rijn. De fietser had de scooter niet gezien tijdens het inhalen, hierdoor zijn ze op elkaar geklapt. 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Maatschappelijk vandaag 15:24

Kerstpakkettenactie: 350 kerstpakketten naar Alphenaren die dat nodig hebben

Ook dit jaar wordt door het Diaconaal Platform Alphen de Kerstpakkettenactie georganiseerd om plaatsgenoten die een steuntje in de rug verdienen een kerstpakket te bezorgen. Er worden 350 kerstpakketten uitgedeeld aan Alphenaren die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. 

Advertorial Evenementen vandaag 11:53

Ga knallend de Kerstdagen in met Club Maggie XXL

Heb jij nog geen plannen voor Kerstavond? Dan ben je bij Maggie Blue aan het goede adres. Op 24 december komt het restaurant met een speciale editie van Club Maggie. Heb jij je kaarten al bemachtigd?

Sport vandaag 11:01

Alphense Girls presenteert nieuwe kleding tijdens erehaag Boys 1

Alphense Girls heeft zaterdag haar nieuwe kledingplan gepresenteerd tijdens de wedstrijd van het eerste elftal van Alphense Boys. De Alphense Girls waren voor aanvang van de wedstrijd aanwezig voor de officiële presentatie en om Boys 1 te supporten met een een erehaag.