Josh Walet

Politie rukt meerdere malen uit voor aanrijdingen op vrijdag 17 november

Afgelopen weekend waren er verschillende aanrijdingen in Alphen aan den Rijn. Zo ook op vrijdag 17 november, de politie ging toen op drie meldingen van een aanrijding af.   

Vrijdagochtend vroeg werd de politie naar de Leidse Schouw gestuurd. Er zou een aanrijding plaatsgevonden hebben tussen een scooter en een voetganger. De voetganger zou op het fietspad hebben gelopen, hierdoor kwam de scooter ten val. De bestuurder van de scooter werd naar het ziekenhuis afgevoerd. De voetganger had de plaats van het ongeval al verlaten.  

Net na 12:00 uur werd de politie met spoed naar de Eikenlaan/Industrieweg gestuurd. Hier was een fietser door een busje geschept. De fietser is met zware verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. Er wordt onderzoek gedaan naar de aanrijding. 

Later die middag rond 16:20 uur kreeg de politie een melding van een frontale aanrijding tussen een scooter en een fietser. De politie kwam ter plaatse bij de West Kanaalweg in Alphen aan den Rijn. De fietser had de scooter niet gezien tijdens het inhalen, hierdoor zijn ze op elkaar geklapt. 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Overige vandaag 16:27

Alphenaar Lars voltooit historische Noordzee-oversteek op waterstofboot

Lars Wielinga (25) uit Alphen aan den Rijn heeft samen met het TU Delft Hydro Motion Team geschiedenis geschreven door op 11 juli 2024 als eerste met een volledig waterstof aangedreven boot de Noordzee over te steken van Nederland naar het Verenigd Koninkrijk.  

Calamiteiten vandaag 13:37

Fietsster gewond bij aanrijding op de Noorderkeerkring

Zaterdagochtend heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een auto op de Noorderkeerkring in Alphen aan den Rijn. Het ongeval vond plaats rond 12:00 uur en leidde tot een snelle inzet van de hulpdiensten, inclusief de traumahelikopter.  

Werken vandaag 12:09

Vacatureoverzicht week 28: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Advertorial Overige gisteren 17:01

Remco Kouwenhoven van ProviderCheck deelt handige tips om te besparen op internet en sim-only abonnementen

In deze tijden waarin alles steeds duurder wordt, is het voor veel mensen een uitdaging om de maandelijkse uitgaven onder controle te houden. Vandaag spreken we met Remco Kouwenhoven, Alphenaar en medeoprichter van vergelijkingswebsite ProviderCheck. Hij geeft ons enkele waardevolle tips om te besparen op internet en sim only abonnementen. We zitten met hem aan de koffie om te horen welke adviezen hij voor zijn dorpsgenoten heeft.