Josh Walet

Politie ter plaatse voor mogelijke vechtpartij

Op donderdagmiddag 13 februari vond er een vechtpartij plaats op het Scala College aan de Diamantstraat in Alphen. De politie had signalen gekregen dat er vandaag, op vrijdag 14 februari, opnieuw gevochten zou worden in het Bospark. Maar de situatie bleef rustig.

Op donderdagmiddag werd de politie ingeschakeld voor een vechtpartij op het Scala College aan de Diamantstraat, waarbij ook stoelen door de aula werden gegooid. De politie was op vrijdagmiddag in het Bospark omdat er signalen waren dat er opnieuw gevochten zou worden. Veel eenheden waren preventief ter plaatse, waaronder de hondenbrigade. De situatie is uiteindelijk rustig gebleven. De schoolagent en de wijkagent zijn druk bezig met de situatie.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Restaurantweek gisteren 18:53

Alphens Restaurantweek: verrassend gezond en vers eten bij Woodstone

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan WOODSTONE!

Overige gisteren 16:05

Eerste gedetineerde fietst volgende week naar zijn werk

In augustus is de pilot op de Beperkt Beveiligde Afdeling van start gegaan in Penitentiaire Inrichting (PI) Alphen. Gedetineerden die in aanmerking komen voor re-integratieverlof, mogen ‘buiten de muren’ arbeid verrichten. Volgende week fietst de eerste gedetineerde uit PI Alphen naar zijn werk.

Coronavirus in Alphen gisteren 15:16

‘Lightversie’ van bron- en contactonderzoek door veel nauwe contacten

Personen die besmet zijn met het coronavirus, hebben steeds meer nauwe sociale contacten, zo meldt GGD Hollands Midden. Het nabellen van tientallen contacten kost veel tijd. Daarom zal er in sommige gevallen gekozen worden voor een ‘lightversie’ van het bron- en contactonderzoek.

Alphens Restaurantweek gisteren 14:29

Nog een week tot de Alphens Restaurantweek

Over precies een week gaat de zomereditie van de Alphens Restaurantweek van start. Van Italiaanse pizza en Argentijns vlees tot bourgondisch dineren en steengrillen, tijdens de Alphens Restaurantweek kan het allemaal!