Josh Walet

Politie ter plaatse voor mogelijke vechtpartij

Op donderdagmiddag 13 februari vond er een vechtpartij plaats op het Scala College aan de Diamantstraat in Alphen. De politie had signalen gekregen dat er vandaag, op vrijdag 14 februari, opnieuw gevochten zou worden in het Bospark. Maar de situatie bleef rustig.

Op donderdagmiddag werd de politie ingeschakeld voor een vechtpartij op het Scala College aan de Diamantstraat, waarbij ook stoelen door de aula werden gegooid. De politie was op vrijdagmiddag in het Bospark omdat er signalen waren dat er opnieuw gevochten zou worden. Veel eenheden waren preventief ter plaatse, waaronder de hondenbrigade. De situatie is uiteindelijk rustig gebleven. De schoolagent en de wijkagent zijn druk bezig met de situatie.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Cultuur vandaag 17:15

DWDD-favorieten in Castellum

Ze zijn de favorieten van Matthijs van Nieuwkerk. Daarom zette hij ze, voordat hij stopt, nog even in de spotlight van De Wereld Draait Door: Jett Rebel en Her Majesty. In maart en april zijn deze DWDD-favorieten te zien in Castellum.

Overige vandaag 16:06

Ooievaar 119 gespot in Spanje

In samenwerking met stichting STORK ringt Avifauna ieder jaar jonge wilde ooievaars. Van één van deze ooievaars is een terugmelding gekomen.

Gezondheid en welzijn vandaag 14:52

17 maart NAH-café over de Hulpkaart

Elkaar ontmoeten en ervaringen met elkaar delen helpt. Tom in de Buurt organiseert daarom voor mantelzorgers en mensen met niet-aangeboren hersenletsel drie tot vier keer per jaar een NAH-café in Aquarijn. Aanstaande 17 maart is de Hulpkaart het onderwerp van gesprek.

Advertorial Algemeen vandaag 14:03

Walk&Talk 3 maart

Werkzoekend? Wat doet het met jou en wat doet het met je directe omgeving? Van de ene op de andere dag moet je min of meer gedwongen op zoek naar ander werk. Het verliezen van je baan kan veel vragen oproepen.

Blog Opinie vandaag 13:25

Alleen Alphense Boys voetbalt zondag

Er wordt weinig gevoetbald komend weekeinde. Van de Alphense clubs komt alleen Alphense Boys in actie. Dat gaat zondag gebeuren in Leidschendam waar RKAVV de tegenstander is.