Facebook Politie Basisteam Alphen aan den Rijn

Politie treft gestolen fietsen aan in bedrijfspand

In een bedrijfspand aan de Ondernemingsweg in Alphen aan den Rijn zijn tien fietsen gevonden die naar alle waarschijnlijkheid gestolen zijn. Van zes van deze fietsen is inmiddels de rechtmatige eigenaar geïdentificeerd. De politie heeft foto's van vier fietsen verspreid op Facebook, waarvan de eigenaar nog niet bekend is.

Op 27 maart 2024 deed de politie een verrassende ontdekking tijdens een inspectie op de Ondernemingsweg te Alphen aan den Rijn. Binnenin een van de bedrijfspanden werd een airtag van een gestolen fiets opgemerkt. Bij nader onderzoek werden in totaal tien fietsen aangetroffen, waarvan wordt vermoed dat ze afkomstig zijn van diefstal. Aangifte is reeds gedaan voor de zes fietsen waarvan de eigenaar bekend is.

De politie doet echter nog steeds moeite om de eigenaren van de overige vier fietsen te achterhalen. Foto's van deze fietsen zijn gepubliceerd op het Facebook-account van de politie. Als je een van deze fietsen herkent als jouw eigendom, wordt je vriendelijk verzocht contact op te nemen met de politie via het nummer 0900-8844, onder vermelding van procesnummer 2024096372.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Werkzaamheden Raadhuisstraat vandaag 17:12

Bij MijnTafel in de mooie Raadhuisstraat is het ‘elke dag anders’

In januari 2016 vestigde MijnTafel zich in de Raadhuisstraat. Acht en een half jaar later bloeit de zaak als nooit tevoren. In de vierde aflevering van reportages over de vernieuwde Raadhuisstraat het verhaal van MijnTafel, opgetekend door initiatiefneemster Janneke Vorenkamp.  

Evenement gisteren 16:59

Doe mee aan het Alphens Kampioenschap Blindproeven!

Heb je zin in een leuke uitdaging met familie, vrienden of collega’s? Schrijf je dan in voor het Alphens Kampioenschap Blindproeven op zaterdag 24 augustus tijdens het Alphens Wijn Event!

Politiek gisteren 14:28

Versoepeling van alcoholverbod in Gemeente Alphen aan den Rijn

Tot voor kort gold er een streng alcoholverbod in de openbare ruimte van de hele gemeente Alphen aan den Rijn. Recentelijk heeft het college van burgemeester en wethouders echter besloten om deze regels te versoepelen. Het algehele alcoholverbod wordt niet langer proportioneel geacht, en daarom is er nu een gerichter beleid van kracht.