Facebook Politie Basisteam Alphen aan den Rijn

Politie treft gestolen fietsen aan in bedrijfspand

In een bedrijfspand aan de Ondernemingsweg in Alphen aan den Rijn zijn tien fietsen gevonden die naar alle waarschijnlijkheid gestolen zijn. Van zes van deze fietsen is inmiddels de rechtmatige eigenaar geïdentificeerd. De politie heeft foto's van vier fietsen verspreid op Facebook, waarvan de eigenaar nog niet bekend is.

Op 27 maart 2024 deed de politie een verrassende ontdekking tijdens een inspectie op de Ondernemingsweg te Alphen aan den Rijn. Binnenin een van de bedrijfspanden werd een airtag van een gestolen fiets opgemerkt. Bij nader onderzoek werden in totaal tien fietsen aangetroffen, waarvan wordt vermoed dat ze afkomstig zijn van diefstal. Aangifte is reeds gedaan voor de zes fietsen waarvan de eigenaar bekend is.

De politie doet echter nog steeds moeite om de eigenaren van de overige vier fietsen te achterhalen. Foto's van deze fietsen zijn gepubliceerd op het Facebook-account van de politie. Als je een van deze fietsen herkent als jouw eigendom, wordt je vriendelijk verzocht contact op te nemen met de politie via het nummer 0900-8844, onder vermelding van procesnummer 2024096372.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Evenementen gisteren 16:47

Koningskermis: dit zijn de openingstijden

Koningsdag is in optocht en dat betekent dat de kermis weer wordt opgebouwd! Van dinsdag 23 tot en met zondag 28 april 2024 is er weer een Koningskermis in het Europapark en aan de Evenaar.

Blog Opinie 20 apr. 2024 18:54

MINERVA Doorgeslagen samenleving

Van de week was er een grote AI-bijeenkomst, want Alphen aan den Rijn moet de eerste AI-gemeente worden van heel Nederland. Het doel is om artificial intelligence (AI) een prominente plek te geven in de gemeente. Op zichzelf is het altijd een loffelijk streven om de eerste te worden, maar of dat met AI moet?

Advertorial Voorstelling 20 apr. 2024 16:40

Beleef Japan in Castellum!

Al zin in vakantie? Met de voorstelling Hinotori – De vleugels van de Feniks, brengt YAMATO, bekend als de "Taiko-drumgroep die de wereld rondreist", Japan naar Castellum.

Evenementen 20 apr. 2024 14:07

Dit is er in Alphen aan den Rijn te doen op Koningsdag

Op 27 april viert heel Nederland de verjaardag van de koning, en ook in Alphen aan den Rijn belooft het een feestelijke dag te worden! Benieuwd naar wat er te doen is? Lees snel verder!