Josh Walet

Politie treft meer dan 25 kilo aan illegaal vuurwerk aan in woning

Een bewoner van de Korenmolen in Alphen aan den Rijn was goed voorbereid op oudejaarsavond. Hij had in zijn woning meer dan 25 kilo illegaal vuurwerk liggen.

“Naar aanleiding van zijn aanhouding kregen we genoeg informatie dat hij meer vuurwerk in zijn woning had liggen”, laat de politie weten. Omstreeks 19:00 uur is de politie de woning binnen gegaan. Hier vonden zij meer dan 25 kilo aan illegaal vuurwerk.

De politie heeft het vuurwerk in beslag genomen


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 17:32

Oranje Nassausingel wordt helemaal 50 km/u straat

De Oranje Nassausingel die vanaf de N207 Alphen-Stad invoert, wordt over de hele lengte een 50 km/u toegangsweg. De weg wordt opnieuw ingericht "Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nieuw bord met 50", zegt wethouder Relus Breeuwsma.

Wonen en bouwen vandaag 14:52

Gemeente laat video maken over toekomst Gnephoek

Wel of niet bouwen in de Gnephoek? Deze vraag klinkt al jaren in de gemeente. Inmiddels is ook de provincie én de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening betrokken. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een video laten maken die laat zien hoe zij aankijken tegen de woningbouw.

Wonen en bouwen vandaag 13:45

Beschermde waterspitsmuis zorgt voor uitstel bouw Van der Valk hotel

In oktober vorig jaar heeft de raad ingestemd met de bouw van het Van der Valk hotel. Dit hotel zal langs de N11 gebouwd worden en zal dienen als ‘landmark’ in de entreeport van Alphen aan den Rijn. Waarom de bouw nog niet begonnen is? De boosdoener is een beschermde diersoort.