Josh Walet

Politie treft meer dan 25 kilo aan illegaal vuurwerk aan in woning

Een bewoner van de Korenmolen in Alphen aan den Rijn was goed voorbereid op oudejaarsavond. Hij had in zijn woning meer dan 25 kilo illegaal vuurwerk liggen.

“Naar aanleiding van zijn aanhouding kregen we genoeg informatie dat hij meer vuurwerk in zijn woning had liggen”, laat de politie weten. Omstreeks 19:00 uur is de politie de woning binnen gegaan. Hier vonden zij meer dan 25 kilo aan illegaal vuurwerk.

De politie heeft het vuurwerk in beslag genomen


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Evenement vandaag 09:42

Mis het niet: Scoor nu je tickets voor het ultieme Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni is het tijd voor een fantastisch Hollands feest met topartiesten! Kom langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets zijn al uitverkocht! Voor vroege vogels is er een speciale Hollandse deal voor slechts €19,95!

Sport gisteren 16:11

Opening buurtsportvereniging Kerk en Zanen

Op 3 juli vindt van 14:00 – 16:00 uur de opening van de buurtsportvereniging in Kerk en Zanen plaats. Een buurtsportvereniging is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bewegen. De vereniging wordt georganiseerd door en met inwoners in de wijk.

Werken gisteren 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.