Josh Walet

Politie treft meerdere bestuurders onder invloed aan

Rijden onder invloed is illegaal, maar toch krijgt de politie hier regelmatig mee te maken. Zo ook afgelopen weekend. 

Afgelopen weekend heeft er op de Gouwelande bij de McDonald’s een aanrijding plaatsgevonden. Toen de politie ter plaatse twee personen liet blazen bleek één van de personen te veel te hebben gedronken. Het ging om een 50-jairge bestuurder.

De politie heeft ook op zaterdag 26 november een controle gedaan op de A. van Leeuwenhoekweg in Alphen aan den Rijn. De controle werd tussen 17:00 en 18:00 uur uitgevoerd. Tijdens de controle werden er drie bestuurders aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. “De drie bestuurders zijn meegenomen naar het bureau en bliezen daar ook te veel. De zaken worden verder op het bureau afgehandeld”, laat de politie weten. 

 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 13:46

Hoog laag bedden bij Dutch Dream Slaapcomfort

Wist je dat Dutch Dream ook hoog laag bedden in hun assortiment hebben? Deze bedden zijn naast elektrisch verstelbaar ook in hoogte verstelbaar. Ideaal voor meer gemak en comfort, voor zorgbehoevende mensen of voor iemand met bijvoorbeeld ademhalings-, maag- of slokdarmklachten. 

Sport vandaag 12:53

Succes op NK meerkamp voor Alphense sporters

In het weekend van 4 en 5 februari was in Apeldoorn het Omnisport geopend voor het Nederlandse Kampioenschap meerkamp. Hier zijn verschillende Alphense sporters naar huis gegaan met een prijs.