Politie waarschuwt voor opduiken valse eurobiljetten

Bij een aantal winkels in Alphen aan den Rijn is afgelopen weekend betaald met valse eurobiljetten. Het ging hier om valse biljetten van 50 euro. Pas na betaling werd ontdekt dat de biljetten niet echt waren.

De politie raadt winkeliers aan om via de website van de Nederlandsche Bank de echtheid van biljetten te controleren in geval van twijfel. Via de website van de Nederlandsche Bank kan er makkelijk en snel gekeken worden naar bepaalde kenmerken van biljetten, om zo de echtheid te garanderen voordat biljetten definitief worden aangenomen.

Bron: AD


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Werken vandaag 16:32

Het nieuwe vacature aanbod van week 24

Op zoek naar leuke baan of een nieuwe uitdaging in Alphen of omgeving? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen. Alphens.nl heeft haar eigen vacaturepagina. Op deze pagina zijn diverse soorten vacatures in verschillende branches te vinden. Ben jij nieuwsgierig naar het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen? Lees dan snel verder.

Advertorial Cultuur vandaag 15:40

Lezing: Boost je Immuunsysteem - Verzorgd door Gewicht Op Niveau

Een vaccin kan werken tegen een virus. Een gezond werkend immuunsysteem reageert op álle ziekteverwekkers. En daarbij werkt een vaccin alleen maar (goed) als het immuunsysteem ook werkt, want er moeten antistoffen aangemaakt worden. Dus of je nu rechtsom of linksom gaat, het is belangrijk dat je je immuunsysteem ondersteunt.

Dronefotografie vandaag 14:55

Alphen vanuit de lucht: het authentieke Zaanse Rietveld

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Dit keer het Zaanse Rietveld, dat ook wel de (voor)tuin van Alphen wordt genoemd. 

Evenementen vandaag 14:04

Alphense Jaarmarkt gaat door in september

De Alphense Jaarmarkt gaat door! Op woensdag 15 september zal de grootste jaarmarkt van Nederland, na een jaar afwezigheid, weer plaatsvinden. 

Tien jaar Alphens vandaag 13:16

Alphens.nl viert tienjarig bestaan: een week vol verrassingen en prijzen

Nog een paar nachten slapen en dan is het zover. Dan bestaat Alphens.nl tien jaar. Als grootste online nieuwsplatform van Alphen brengen wij al sinds 22 juni 2011 het nieuws bij de Alphenaren. En wie jarig is, trakteert! Daarom pakken wij van 21 tot en met 25 juni groots uit met veel leuke verrassingen en prijzen.