Josh Walet

Politie zoekt getuige van incident café Schatjes

In de nacht van 21 op 22 januari heeft omstreeks 02:00 uur een conflict plaatsgevonden in het café Schatjes in Alphen aan den Rijn. De politie is op zoek naar getuige.  

Het conflict vond plaats in het café Schatjes in de buurt van de toiletten. Tijdens het conflict sprong er een onbekend gebleven man tussen de beide partijen.  

De politie is op zoek naar deze onbekende man. “Wij willen heel graag contact met deze onbekende man. Ben jij of ken jij deze man, neem dan aub contact met ons op”, laat de politie weten.  

Contact opnemen met de politie 

Je kunt contact opnemen met de politie door te bellen naar 0900-8844 en te vragen naar politie Alphen aan den Rijn onder vermelding van procesnummer 2023027814. 

Je kunt ook een persoonlijk bericht op het Social Media account van de politie achterlaten. “Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op”, aldus de politie.  


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 17:32

Oranje Nassausingel wordt helemaal 50 km/u straat

De Oranje Nassausingel die vanaf de N207 Alphen-Stad invoert, wordt over de hele lengte een 50 km/u toegangsweg. De weg wordt opnieuw ingericht "Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nieuw bord met 50", zegt wethouder Relus Breeuwsma.

Wonen en bouwen vandaag 14:52

Gemeente laat video maken over toekomst Gnephoek

Wel of niet bouwen in de Gnephoek? Deze vraag klinkt al jaren in de gemeente. Inmiddels is ook de provincie én de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening betrokken. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een video laten maken die laat zien hoe zij aankijken tegen de woningbouw.

Wonen en bouwen vandaag 13:45

Beschermde waterspitsmuis zorgt voor uitstel bouw Van der Valk hotel

In oktober vorig jaar heeft de raad ingestemd met de bouw van het Van der Valk hotel. Dit hotel zal langs de N11 gebouwd worden en zal dienen als ‘landmark’ in de entreeport van Alphen aan den Rijn. Waarom de bouw nog niet begonnen is? De boosdoener is een beschermde diersoort.