Josh Walet

Politie zoekt getuigen beroving

Op vrijdag 1 november werd rond 16:50 uur een maaltijdbezorger beroofd bij het Dijkslootpad onder de Kalkovenweg in Alphen. De politie zoekt getuigen om de dader(s) op te kunnen sporen.

De maaltijdbezorger van een bezorgrestaurant in winkelcentrum de Baronie werd op vrijdag 1 november beroofd. De politie laat weten nog altijd niemand aangehouden te hebben voor de beroving. “De recherche doet nog altijd onderzoek naar de beroving. We hebben nog geen dader aangehouden. Het is daarom van belang dat getuigen zich blijven melden”, laat een woordvoerder van de politie weten.

Signalement
De politie is op zoek naar 5 verdachte donkere jongens. De hoofdverdachte is een donker getinte jongen van ongeveer 16 jaar, 170 cm lang. Hij draagt een regenjas en heeft een opvallend hoog voorhoofd. Heb jij iets gezien? Bel dan 0900-8844.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 15:40

Politie houdt meerdere personen aan in het verkeer

De politie was in de nacht van vrijdag op zaterdag druk met verschillende zaken in het verkeer. Er werden meerdere personen aangehouden, waaronder voor rijden onder invloed.

Sport gisteren 14:43

Daan Spruit rijdt sterk op NK Pure Sprint

Met stormachtige wind en zo nu en dan fikse buien werd voor het eerst na 49 jaar weer een NK langebaan schaatsen georganiseerd op de nostalgische Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam. Alphenaar Daan Spruit wist goede resultaten neer te zetten.

Advertorial Cultuur gisteren 13:37

De Holland-Amerika lijn van Ocobar in Parkvilla

De Rotterdamse band Ocobar pakt de koffers voor de trans-Atlantische trip en gaat op zoek naar de muziek, beelden en verhalen die de Holland-Amerika lijn teweeg heeft gebracht. Met songs en verhalen van onder anderen Willie Nelson, Eric Clapton, Shocking Blue en Golden Earring. Een heerlijk muzikaal avondje uit op vrijdag 6 maart in Parkvilla.

Sport gisteren 12:55

Goud voor Femke Pluim op NK Indooratletiek

Femke Pluim, actief bij AAV’36, heeft afgelopen weekend de Nederlandse titel op het onderdeel polsstokhoogspringen heroverd. Dit deed ze in een seizoensbeste hoogte van 4.45 meter.