Josh Walet

Politie zoekt getuigen beroving

Op vrijdag 1 november werd rond 16:50 uur een maaltijdbezorger beroofd bij het Dijkslootpad onder de Kalkovenweg in Alphen. De politie zoekt getuigen om de dader(s) op te kunnen sporen.

De maaltijdbezorger van een bezorgrestaurant in winkelcentrum de Baronie werd op vrijdag 1 november beroofd. De politie laat weten nog altijd niemand aangehouden te hebben voor de beroving. “De recherche doet nog altijd onderzoek naar de beroving. We hebben nog geen dader aangehouden. Het is daarom van belang dat getuigen zich blijven melden”, laat een woordvoerder van de politie weten.

Signalement
De politie is op zoek naar 5 verdachte donkere jongens. De hoofdverdachte is een donker getinte jongen van ongeveer 16 jaar, 170 cm lang. Hij draagt een regenjas en heeft een opvallend hoog voorhoofd. Heb jij iets gezien? Bel dan 0900-8844.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 20:58

Hoe het komt dat er zomaar leidingen liggen bij De Aarhof

Onlangs werd bekend dat de werkzaamheden voor de nieuwbouw van de Alphense centrale  bibliotheek circa 6 ton meer zullen kosten. Dit komt omdat kabels moeten worden verlegd. De vraag rees uiteraard waarom het vooraf niet bekend was dat deze kabels er liggen.

Politiek vandaag 19:50

Commissaris van de Koning bezoekt Alphen aan den Rijn

Jaap Smit, Commissaris van de Koning in Zuid-Holland, brengt donderdag 14 november een officieel werkbezoek aan de gemeente Alphen aan den Rijn. In het Oude Raadhuis aan het Burgemeester Visserpark voert Smit verschillende gesprekken.

Calamiteiten vandaag 19:43

24-jarige man vermist

Op dit moment is een 24-jarige man vermist vanaf de Argostraat in Alphen.  

Politiek vandaag 18:37

Sluitende begroting gemeente ondanks miljoenen tegenvaller

Het Rijk heeft onlangs bekendgemaakt hoeveel geld er naar de gemeenten gaat. Naar nu blijkt, gaat het landelijk zo goed dat de gemeenten minder geld in het laatje krijgen. Dat komt omdat landelijk minder geld wordt uitgegeven dan verwacht.

Advertorial Horeca vandaag 17:16

Culinair genieten in de wintermaanden bij Wet ’n Wild

Wet ’n Wild pakt in de wintermaanden uit met een culinair wintermenu. De nieuwe dinerkaart is seizoensgebonden en verandert iedere maand, om zo de meest passende seizoensproducten voor te schotelen.