Josh Walet

Politie zoekt getuigen rondom schietincident Marsdiep

Vannacht heeft er een schietincident plaatsgevonden op de Marsdiep in Alphen aan den Rijn. De politie is bezig met een onderzoek naar dit voorval en roept de hulp in van getuigen.

Vannacht, rond 03:30 uur, kreeg de politie een melding binnen. Er waren schoten gehoord bij de Marsdiep, vermoedelijk in de buurt van de voetbalkooi. Direct zijn agenten ter plaatse gegaan om onderzoek te doen. Bij het onderzoek zijn meerdere hulzen aangetroffen.

Tot op heden heeft niemand zich gemeld met verwondingen als gevolg van dit incident. Een uitgebreide zoekactie in de omgeving heeft nog niet geleid tot aanhouding(en). De politie zet het onderzoek voort naar de melding van het schietincident. Op dit moment is nog onduidelijk wat er precies heeft plaatsgevonden en waarom.

Getuigenoproep

De politie vraagt dringend om informatie over dit incident. Heb je in de nacht van 20 juni omstreeks 03:30 uur iets verdachts gehoord of gezien in de buurt van de Marsdiep in Alphen aan den Rijn? Wellicht heb je meer informatie over het mogelijke schietincident. Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Informatie delen kan ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Schietincident Marsdiep politie

Schietincident Marsdiep politie

Schietincident Marsdiep politie


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Algemeen vandaag 11:26

Alphens Kampioenschap Blindproeven tijdens Alphens Wijn Event

Wijnliefhebbers opgelet! Het Alphens Wijn Event organiseert op zaterdag 24 augustus het eerste Alphens Kampioenschap Blindproeven. Dit spannende evenement biedt een unieke kans om je wijnkennis te testen en jezelf een jaar lang de titel "Alphens Kampioen Blindproeven" te verdienen.

Algemeen vandaag 09:09

Alphenaar triomfeert als Beste Wielermanager op Scorito.com

Met grote trots kondigt Scorito.com aan dat een inwoner van Alphen aan den Rijn zich heeft gekroond tot de beste wielermanager van het seizoen. Deze prestatie komt na weken van intensieve competitie, waarin deelnemers hun kennis en strategisch inzicht op de proef hebben gesteld om de ultieme wielerploeg samen te stellen.

Werkzaamheden Raadhuisstraat gisteren 17:12

Bij MijnTafel in de mooie Raadhuisstraat is het ‘elke dag anders’

In januari 2016 vestigde MijnTafel zich in de Raadhuisstraat. Acht en een half jaar later bloeit de zaak als nooit tevoren. In de vierde aflevering van reportages over de vernieuwde Raadhuisstraat het verhaal van MijnTafel, opgetekend door initiatiefneemster Janneke Vorenkamp.