Politie zoekt getuigen voor verdachte situatie

In de omgeving van het Thorbeckeplein in Alphen aan den Rijn heeft een verdachte situatie plaatsgevonden. De politie vraagt daarom uit te kijken naar de verdachte.

Het betreft een man van 35 jaar met een Oost-Europees uiterlijk. De man is tussen de 180 en 185 centimeter lang. Hij droeg een zwarte jas met capuchon en zwarte schoenen. De man is vertrokken in de richting van de Bleijenbergstraat. Over de verdachte situatie heeft de politie niets bekendgemaakt.

Zie jij de man? Bel dan 0900-8844 of bij spoed 112.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Gemeente vandaag 12:54

Eerste Bokashi gestort in Chinapark

Sinds enige tijd zet de gemeente bladafval om naar Bokashi, een soort compost die de bodem verbetert. Op woensdagmiddag 19 februari is de eerste Bokashi door wethouder Gert-Jan Schotanus gestort in het Chinapark aan de Chinastraat in Alphen.

Calamiteiten vandaag 12:15

Jongens ruïneren grasveld met scooter

Op dinsdag 18 februari crossten een paar jongens op hun scooter over een grasveld in een woonwijk. Op hun school hebben de handhavers een stevig gesprek met ze gevoerd.

Verkeer en vervoer vandaag 11:17

Alle boeren verzamelen op Oranje Nassausingel

Op woensdagochtend 19 februari verzamelden meerdere boeren zich op de Oranje Nassausingel in Alphen. Dit om met zijn allen naar Den Haag te gaan, waar de boeren vandaag opnieuw protesteren.

Gemeente vandaag 09:50

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Het college van de gemeente Alphen aan den Rijn gaat regelmatig op pad. Ben jij benieuwd waar het college de komende periode allemaal bij aanwezig is? Bekijk hier de bezoeken van deze week.