Politie Alphen aan den Rijn

Politie zoekt rechtmatige eigenaar van gestolen fiets

Op de Eikenlaan in Alphen aan den Rijn reed zaterdagavond een grote man op een te kleine fiets. Agenten vertrouwden het niet. En dat gevoel bleek juist.

Dit gebeurde zaterdag rond 20:20 uur. Bij controle bleek het slot van de fiets te zijn doorgeslepen. “Het vermoeden is dus dat deze fiets van diefstal afkomstig is”, aldus de politie. Zoals te zien op de foto gaat het om een Cortina fiets voorzien van een zwarte krat. Wie de rechtmatige eigenaar is, weet de politie niet. Daar wordt nog naar gezocht.

Herken je de fiets? Neem dan contact op met 0900-8844 en vraag naar Politie Alphen aan den Rijn, onder vermelding van registratienummer 2022186169. Een persoonlijk bericht achterlaten op de Facebookpagina van de politie kan ook.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Weer in Alphen vandaag 14:12

Komend weekend veel vallende sterren te zien

Je hebt er vast wel eens van gehoord, vallende sterren! Kleine lichtflitsjes die met hoge snelheid door de lucht, de ene feller en groter dan de ander. Deze vallende sterren worden veroorzaakt door stofdeeltjes uit de ruimte die met hoge snelheid de dampkring van onze Aarde binnendringen, en vervolgens opbranden. Met als gevolg, een lichtflits! 

Advertorial Overige vandaag 11:08

Bramsoosboot wegens succes herhaald

Genieten op het water met een overheerlijk frietje? Dat kan! Brugwachtertje aan den Rijn en Overbuurman Bram Ladage varen opnieuw met de BramSoosboot.