Archieffoto Josh Walet

Politiehelikopter zoekt mee naar vermiste vrouw

Heb jij de politiehelikopter al boven Alphen horen of zien vliegen? Dat heeft te maken met de vermissing van een 44-jarige vrouw. 

De 44-jarige vrouw is vermist geraakt vanaf de Dr. A.D. Sacharovlaan in Alphen. De politie is op zoek naar de vrouw en heeft een Burgernet bericht verspreid. Ook is de politiehelikopter ingezet.

Het signalement van de vermiste vrouw luidt als volgt: de vrouw is blank, heeft een slank postuur en bruin haar. Zij draagt een wit met roze gekleurd vest, grijs/bruine broek en blauw/grijze wandelschoenen.

UPDATE 17:53

De vrouw is gelukkig weer terecht. De politie bedankt iedereen voor de hulp.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Kunst vandaag 16:16

Alphense kunstenaar VijfB tovert oude silo om tot blikvanger

De Alphense kunstenaar Joost Zwanenburg oprichter van VijfB heeft de oude voersilo van Uilen-dierenpark de Paay in Beesd onherkenbaar omgetoverd tot een waanzinnige blikvanger. Op de silo zijn nu prachtige kamelen weiden te zien.

Overige vandaag 15:32

Gezocht: maatjes voor mensen met dementie

Winnie is dit voorjaar dementiemaatje geworden van dhr. Fraterman. Iedere week fietsen of wandelen ze middag samen. Hoewel hij last heeft van dementie bedenkt dhr. Fraterman altijd zelf de tochten. Onderweg vertelt hij haar over vogels in de polders, waar Winnie veel van leert. 

Advertorial Eten en drinken vandaag 14:55

Verhalen uit Champagne: ontdek de champagnestreek bij La Bodega ’87!

Eigenaar Dennis van Veen reed tijdens zijn vakantie langs de Franse wijngaarden en de champagnestreek, waar hij uiteraard een tussenstop maakte. “Als echte wijnliefhebber en eigenaar van een wijnwinkel, voel je je als een kind in een snoepwinkel bij een champagnehuis in Frankrijk.”

Algemeen vandaag 12:04

Rondleidingen over Zwammerdamschepen weer mogelijk

Je kan je weer aanmelden voor een gratis rondleiding over Romeins Zwammerdam, op dinsdagmiddagen! Dit is de locatie waar het Romeinse vrachtschip, dat in Museumpark Archeon ligt, is gevonden.