Josh Walet

Politiehond grijpt inbreker bij Avifauna

Vrijdag op zaterdagnacht heeft een man ingebroken in de rondvaartboot van vogelpark Avifauna aan de Hoorn in Alphen aan den Rijn. Na een korte zoekactie kon de inbreker worden aangehouden.

Personeel van het vogelpark betrapte de inbreker in de rondvaartboot op heterdaad en zette vervolgens de achtervolging in toen de inbreker te voet probeerde te vluchten. Hij rende richting de grote parkeerplaats van het vogelpark en verstopte zich toen in de bosjes. Met diverse politie-eenheden werd het park volledig omsingeld in afwachting van de politiehonden. Met een politiehond werd de inbreker al vrij snel aangetroffen in de bossages van de parkeerplaats, de politiehond greep de inbreker waarna hij kon worden aangehouden.

De inbreker raakte lichtgewond door de inzet van de politiehond, hij zal in het cellencomplex worden nagekeken op zijn verwondingen. Volgens een medewerker van Avifauna is dit al de tweede inbraak in korte tijd.

DSC_5012-2.jpg

IMG_2971.jpeg

DSC_5050.jpg


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Evenement vandaag 09:42

Mis het niet: Scoor nu je tickets voor het ultieme Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni is het tijd voor een fantastisch Hollands feest met topartiesten! Kom langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets zijn al uitverkocht! Voor vroege vogels is er een speciale Hollandse deal voor slechts €19,95!

Sport gisteren 16:11

Opening buurtsportvereniging Kerk en Zanen

Op 3 juli vindt van 14:00 – 16:00 uur de opening van de buurtsportvereniging in Kerk en Zanen plaats. Een buurtsportvereniging is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bewegen. De vereniging wordt georganiseerd door en met inwoners in de wijk.

Werken gisteren 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.