Advertorial Politiek

Politiek Café Nieuw Elan in Koudekerk aan den Rijn

Nieuw Elan houdt op woensdag 28 februari een informatieve bijeenkomst in De Hoek in Koudekerk aan den Rijn. De deur is open vanaf 19.30 uur, het gesprek begint om 20.00 uur. Aanwezig zijn wethouder Gerard van As, lijsttrekker André de Jeu en een aantal topkandidaten op de kieslijst.

Nieuw Elan presenteert haar visie op de ontwikkeling van Koudekerk, licht haar verkiezingsprogramma toe en gaat in op vragen, opmerkingen en suggesties van het dorpsoverleg en andere aanwezige inwoners.

In een gesprek wordt pas duidelijk welke ideeën op korte of lange termijn echt leven, welke ook echt kunnen worden uitgevoerd en welke oplossing de beste is. Op voorhand zijn belangrijke onderwerpen: verkeersveiligheid, woningbouw (Rijnpark) en ontsluiting, actieplan dorpsoverleg, vrijwilligerswerk en statushouders.
Verder wil Nieuw Elan van iedere inwoner graag weten welke ideeën er zijn over het heden en vooral over de toekomst van de gemeente Alphen aan den Rijn. Hiervoor kunnen inwoners ook een idee inleveren via de website www.nieuwelan.nl, kies de tab ‘ideeënbox’.

Nieuw Elan is momenteel de grootste partij in de Alphense gemeenteraad met zeven zetels. Voor de gemeenteraadsverkiezingen is Nieuw Elan lijst 2. De bijeenkomst in Koudekerk is op woensdag 28 februari, 19.30 uur inloop, 20.00 uur begin gesprek. Locatie Café de Hoek, Dorpsstraat 50, Koudekerk aan den Rijn.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 15:12

‘State of the art’ woonplezier in de Kloostertuinen

In Alphen aan den Rijn is het mooi, rustig en centraal wonen. Dat kan bijvoorbeeld in de nieuwbouwwijk Burggooi, waar binnenkort het project Kloostertuinen fase 3 verrijst. Alle woningen krijgen hier een warmtepomp en zijn volledig gasloos.  

Politiek vandaag 14:52

Nieuw Elan viert 10-jarig bestaan

Maandag 23 september bestaat Nieuw Elan 10 jaar. Met de politiek ervaren Gerard van As als kartrekker, werd in 2009 een lokale politiek partij opgericht. Een decennium later is de partij de grootste in Alphense gemeenteraad en heeft zij 2 wethouders in het college. 

Evenementen vandaag 13:01

Line up Das Winterfest & Winterlake bekend

Alphen krijgt een nieuw festival. Op vrijdag 7 en zaterdag 8 februari 2020 vindt Das Winterfest & Winterlake plaats op evenemententerrein De Bijlen. Vandaag is de line up bekend gemaakt!  

Horeca vandaag 12:03

Officiële opening Knøss

Sinds 5 juli is er op de Van Mandersloostraat een nieuw restaurant geopend: Knøss. Vandaag op 21 september om 10:00 uur verzorgde niemand minder dan burgemeester Liesbeth Spies de officiële opening van het Scandinavische restaurant.