Politie Alphen aan den Rijn

Politievrijwilliger Nico Bosman krijgt het ‘blauwe hart’ opgespeld

Een verrassing voor politievrijwilliger Nico Bosman donderdagavond. Hij kreeg namens Stichting Waardering Erkenning Politie het ‘blauwe hart’ opgespeld.

Er zijn van die situaties waarin je blij bent met politiemensen. Je wordt door hen geholpen of je werkt met hen samen aan veiligheid. Dan kun je daarvoor dankbaar zijn. Je wilt iets zeggen, je wilt iets doen. Voor die momenten heeft Stichting Waardering Erkenning Politie het ‘blauwe hart’ in het leven geroepen. Een symbool voor erkenning en waardering aan politiemensen.

Bosman is al jarenlang politievrijwilliger bij de Politie Alphen aan den Rijn. Als waardering voor zijn jarenlange inzet kreeg hij donderdagavond op het politiebureau aan de Kees Mustersstraat het ‘blauwe hart’ opgespeld, een blauw speldje met gouden rand en een duimpje in het midden. “Dik verdiend, Nico! Van hart gefeliciteerd”, aldus politiechef John Nieumeijer.

Een paar jaar geleden mocht Bosman veel lof oogsten voor zijn werkzaamheden tijdens het VakantieSpel. Toen regelde hij namelijk het verkeer. Hiermee zorgde hij ervoor dat ouders en verzorgers hun kinderen veilig op konden halen en weg konden brengen en dat deelnemers veilig over konden steken. 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Natuur, recreatie en reizen vandaag 10:53

Nieuwe voorzitter neemt het roer over bij Scouting Alphen

Op 28 maart heeft Dick Raaphorst, na meer dan 22 jaar voorzitterschap, het leiderschap van Scouting Alphen overgedragen aan Vincent Peters. Voor Vincent, een bekend gezicht op de vereniging, voelt deze nieuwe rol als een thuiskomst: "Ik ben zelf als welp op deze vereniging begonnen."

Calamiteiten gisteren 18:25

Kind aangereden door auto in Emmalaan

Op donderdag aan het einde van de middag vond er een incident plaats op de Emmalaan in Alphen aan den Rijn, waarbij een kind werd aangereden door een auto. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis vervoerd.  

Advertorial Overige gisteren 17:43

Prachtige samenwerking Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn

Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn hebben afgesproken dat in het Brugwachtershuisje bij de Alphense Brug nieuwe kadopakketjes worden verkocht. Daarin speciale meelproducten van de Molen, aangevuld met enkele leuke dingen, zoals bijvoorbeeld een garde, een mini taartvorm, een mini deegrollertje, stroop, Hollandse snoep of theedoek etc.

Politiek gisteren 16:51

Gemeente gaat begrijpelijk communiceren

Donderdag 28 maart heeft wethouder Gert van den Ham de Direct Duidelijk Deal ondertekend. De deal is onderdeel van de landelijke campagne Direct Duidelijk. Doel is dat alle overheden, dus ook alle gemeenten, duidelijke informatie geven aan hun inwoners.