Politie Alphen aan den Rijn

Politievrijwilliger Nico Bosman krijgt het ‘blauwe hart’ opgespeld

Een verrassing voor politievrijwilliger Nico Bosman donderdagavond. Hij kreeg namens Stichting Waardering Erkenning Politie het ‘blauwe hart’ opgespeld.

Er zijn van die situaties waarin je blij bent met politiemensen. Je wordt door hen geholpen of je werkt met hen samen aan veiligheid. Dan kun je daarvoor dankbaar zijn. Je wilt iets zeggen, je wilt iets doen. Voor die momenten heeft Stichting Waardering Erkenning Politie het ‘blauwe hart’ in het leven geroepen. Een symbool voor erkenning en waardering aan politiemensen.

Bosman is al jarenlang politievrijwilliger bij de Politie Alphen aan den Rijn. Als waardering voor zijn jarenlange inzet kreeg hij donderdagavond op het politiebureau aan de Kees Mustersstraat het ‘blauwe hart’ opgespeld, een blauw speldje met gouden rand en een duimpje in het midden. “Dik verdiend, Nico! Van hart gefeliciteerd”, aldus politiechef John Nieumeijer.

Een paar jaar geleden mocht Bosman veel lof oogsten voor zijn werkzaamheden tijdens het VakantieSpel. Toen regelde hij namelijk het verkeer. Hiermee zorgde hij ervoor dat ouders en verzorgers hun kinderen veilig op konden halen en weg konden brengen en dat deelnemers veilig over konden steken. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 13:52

Grote file door verkeersongeval op de N11

Op de N11 is woensdag aan het begin van de middag een ongeval gebeurd tussen een vrachtwagen en een personenauto. Dit heeft een grote file veroorzaakt.

Wonen en bouwen vandaag 13:41

Bewoners Rode Dorp vieren de afronding van fase 1

Dinsdag werd in het Rode Dorp de oplevering van de nieuwbouwwoningen van Woonforte en de vernieuwde straten door de gemeente gevierd. Het feest startte in de Jan Nieuwenhuijzenstraat bij de onthulling van de nieuwe gevelsteen en eindigde met een gezellige barbecue in de speeltuin Kindervreugd.

Blog Opinie vandaag 12:02

Het zal je kind maar wezen

Nederland werd recent weer opgeschrikt door het zoveelste incident met een verward persoon. En weer wordt er moord en brand geschreeuwd hoe het zover heeft kunnen komen. 

Advertorial Kunst en Cultuur vandaag 10:19

Cultuurcoaches verbinden inwoners Alphen aan den Rijn

De cultuurcoaches van Parkvilla en Kwadraad maatschappelijk werk hebben de handen ineen geslagen om samen het project ‘Mijn Beeldende Ik’ te ontwikkelen. In vier creatieve workshops beeldende vorming zijn deelnemers aan de slag gegaan met het thema zelfbeeld.