Josh Walet
Winkels

Poll Promotion opent officieel haar deuren in Alphen

Vandaag opent Poll Promotion officieel de deuren in Alphen aan den Rijn! Dit familiebedrijf is al 30 jaar actief in de promotionele branche. Eigenaresse Sanne van de Poll besloot om Bodegraven te verlaten en te verhuizen naar Alphen aan den Rijn. Vandaag opent zij feestelijk de deuren van haar nieuwe showroom aan de Europalaan 20.

In 2011 besloot Sanne haar vader te helpen in het familiebedrijf en ging zij aan de slag als sales medewerker. Na zeven jaar ervaring op te hebben gedaan heeft Sanne in september 2018 het stokje overgenomen van haar vader. Poll Promotion zat 30 jaar lang gevestigd in Bodegraven maar huisvest zich vanaf nu in Alphen aan den Rijn. “Ik wilde graag wat centraler zitten en Alphen heeft een groot netwerk van ondernemers, daarom heb ik er voor gekozen om te verhuizen naar Alphen”, legt Sanne uit.

Specialist in haar vak
Poll Promotion is een specialist in het ontwikkelen van persoonlijke relatiegeschenken, bedrijfskleding, promotieartikelen en kerstpakketten. De medewerkers begeleiden klanten zo goed mogelijk om tot een passend en uniek product te komen. Dit doen ze door te adviseren en mee te denken over creatieve en persoonlijke ideeën, dit doen zij op locatie maar ook door klanten te ontvangen in de showroom. In de showroom kunnen kerstpakketten worden samen gesteld en zijn diverse relatiegeschenken, promotieartikelen en bedrijfskleding te zien. “We leveren maatwerken en denken met onze klanten mee”, aldus Sanne.

Originele ideeën naar wens samengesteld
Het aanbod wat je in de showroom en online vindt, is niet alles wat Poll Promotion in huis heeft. “We hebben een assortiment van wel 60.000 artikelen. Voor iedere klant hebben we dus iets te kiezen”, vertelt Sanne. Poll Promotion onderscheidt zich van de grote bedrijven door persoonlijke aandacht en service te bieden. Het maakt ook niet uit of je 3000 bedrukte waterflesjes bestelt of drie kerstpakketten, iedere klant betekend even veel. “De kleinere bestellingen leveren we soms zelf af, dat vinden we leuk. Wij houden van het persoonlijke contact met onze klanten”.

Voor meer informatie over Poll Promotion kijk op pollpromotion.nl of neem direct contact op via info@pollpromotion.nl.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

WijnSpijs Wandeling Alphen aan den Rijn
Advertorial Horeca vandaag 11:14

WijnSpijs Wandeling Alphen aan den Rijn

Na een succesvolle en compleet uitverkochte eerste editie van de WijnSpijs Wandeling in Alphen aan den Rijn kon een tweede editie natuurlijk niet uitblijven! Op 22 september is het dan eindelijk zover, de tweede editie! En ook deze keer wandel je langs 6 restaurants, die allemaal ‘hun’ WijnSpijs combinatie serveren.  

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets
Advertorial Winkels gisteren 15:35

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets

Klanten van supermarkt Hoogvliet sparen vanaf 28 augustus 2019 voor het tweede kaartje gratis voor diverse theatervoorstellingen, geschikt voor de hele familie. De voorstellingen van onder andere Doornroosje De Musical, Peppa Pig, Brandweerman Sam Live en Fien & Teun zijn te boeken bij verschillende theaters in het marktgebied van Hoogvliet.