Alphens.nl

Popkoor Pur Sang neemt groots afscheid van dirigent

Popkoor Pur Sang, een koor van de Nieuwe Alphense MuziekSchool, zwaait op zaterdag 25 maart zijn dirigent Ibo van Ingen uit met een avondvullend concert.

Al meer dan 25 jaar is Ibo de grote inspirator van dit koor met 30 enthousiaste zangers. Daarnaast is hij dirigent van de Alphense koren Alphense Goldies, Simply The Best en het koor ’50 Tinten Grijs’ in Hazerswoude-Dorp. Ook is hij al meer dan 40 jaar als piano en zangdocent verbonden aan de NMSA, de Nieuwe Alphense Muziekschool.

Nu hij met pensioen gaat wordt met een muzikale gala-avond in de Maranathakerk afscheid van hem genomen. Popkoor Pur Sang zal met de band After Hours Live die avond een scala aan pop- en musicalnummers zingen. Er is een selectie gemaakt van de hoogtepunten uit al die jaren van samen zingen en muziek maken.

Naast nummers uit ‘60 en ‘70 van ABBA, Stevie Wonder, Crosby/Stills/Nash zingt het koor eigentijdse hits van Blöf, Hozier en Robbie Williams. Ook de musicalmuziek krijgt ruime aandacht met het zingen van prachtige nummers uit Les Miserables.

‘A night at the gala’ begint om 20:00 uur. De zaal gaat open om 19:30 uur. Kaarten zijn 15 euro per stuk en verkrijgbaar aan de zaal of reserveren via pursangalphen@gmail.com.

Popkoor.png


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 16:43

Stralend van binnen en van buiten? Ontdek Transformational Cupping bij Chi & Zo

Wil je van je cellulite af en wil je die plattere buik? Of heb je genoeg van die aanhoudende hoofdpijn? Voel je je belemmerd door rugpijn, zware benen of pijnlijke knieën? Zoek niet verder, want de oplossing is er: Transformational Cupping. Deze fantastische methode kan je van al deze klachten af helpen of doen verminderen.

Milieu en duurzaamheid vandaag 15:21

Starten met duurzaamheid en voedselvoorziening

Nu vandaag de dag veel producten in de supermarkt duurder worden en vaak ook van ver komen, loont het om zelf voedsel te verbouwen en lokale producten te kopen. Dit draagt bij aan betaalbaar, duurzaam en lekker leven! Om hier meer over te leren ben je zaterdag 20 april welkom bij de Groene Inspiratiemarkt van het Huis van Duurzaamheid.

Advertorial Politiek plein vandaag 14:10

GroenLinks blij met sluiting Ziendeweg voor doorgaand verkeer

GroenLinks is blij, want de Ziendeweg wordt autovrij. Volgens de partij betekent dit een enorme verbetering voor natuur, dieren en mensen die in dit gebied willen fietsen en wandelen. GroenLinks heeft hiervoor druk uitgeoefend in de raad, via acties, en door steun aan bezorgde omwonenden.

Maatschappelijk vandaag 12:59

Goede doelen ontvangen cheque van Stichting Kringloop Alphen

Goede doelen in Alphen aan den Rijn ontvingen deze week een hartverwarmende verrassing van Stichting Kringloop Alphen. Elk jaar streeft de stichting ernaar een bedrag aan goede doelen te schenken. Na een oproep aan klanten, personeel en andere geïnteresseerden werden tien organisaties geselecteerd om een cheque te ontvangen, variërend van 500 tot 1500 euro, afhankelijk van hun verzamelde punten.

Politie en handhaving vandaag 11:45

Insluiper betrapt en gearresteerd met pepperspray op zak

Afgelopen weekend werd de rust van een bewoner aan de Blijenbergstraat in Alphen aan den Rijn ruw verstoord toen er plotseling een ongewenste gast in de woning stond. De bewoner zag tot zijn verbazing een vreemde man in zijn huis staan, met zijn portemonnee in zijn hand.

Maatschappelijk vandaag 10:32

Inzamelingsactie sportkleding bij Scala College voor SPORT JE OOK MEE?!

Deze week start op alle vestigingen van het Scala College een bijzondere inzamelingsactie van sportkleding voor het initiatief SPORT JE OOK MEE?! Leerlingen en medewerkers worden aangemoedigd om gebruikte sportkleding te doneren door deze tot en met dinsdag 23 april in te leveren bij speciale containers in de hal. Gisteren stonden de eerste docenten en leerlingen al klaar om hun bijdrage te leveren.