The Center of Beauty
Advertorial Beauty en verzorging

Populair in de wimperindustrie: wimperlifting

Op dit moment is wimperlifting de nieuwste en hotste trend in de wimperindustrie. The Center of Beauty is niet alleen gespecialiseerd in deze behandeling, maar ook officieel opleidingscentrum van Elleebana, hét merk voor wimperlifting. 

Maar wat is wimperlifting eigenlijk? Carmen van The Center of Beauty legt uit: “Met deze revolutionaire treatment is het mogelijk om een prachtige krul te creëren in je natuurlijke wimpers die wekenlang mooi blijft. Het is een geweldig alternatief voor mensen die geen wimperextensions willen of kunnen dragen.”

Geschikt voor iedereen

Het resultaat van deze behandeling is afhankelijk van de staat, lengte, dikte en hoeveelheid van je natuurlijke wimpers. Wil jij een meer open blik? Staan jouw wimpers recht naar beneden? Ben jij het zat om een wimperkrultang te gebruiken? Dan is wimperlifting dé behandeling voor jou. “Een wimperlift is geschikt voor alle soorten wimpers. Korte, lange, steile en kroes wimpers! Wimperlifting is niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers en blijft gemiddeld tussen de zes en acht weken zitten. Dit is wel afhankelijk van de natuurlijke groeicyclus.”

Mooi én makkelijk

Naast het liften van de wimpers is het ook mogelijk om de wimpers gelijk te laten verven. Dit zorgt voor gemak en een prachtig resultaat. “Elke dag opstaan met een frisse open blik, gekrulde wimpers voor wel zes tot acht weken, geen wimperkrultang én geen mascara meer nodig. Indien gewenst kun je gewoon je eigen mascara gebruiken.” Een ander voordeel van wimperlifting is dat er minimale nazorg nodig is. Ga je zwemmen, douchen, zweten, of sporten? Dat is geen probleem!

Model gezocht

The Center of Beauty is een officieel opleidingscentrum van Elleebana. “In de afgelopen vier jaar heb ik ontzettend veel trainingen gegeven aan andere schoonheidsspecialistes en beauty professionals uit binnen- en buitenland. Nog steeds reizen veel beautyprofessionals af naar Alphen aan den Rijn om onder andere de Elleebana wimperlifttraining in onze Academy te volgen”, vertelt Carmen.

Lysanne is de nieuwe collega van Carmen bij The Center of Beauty en heeft inmiddels haar certificaat behaald. Om routine op te doen is zij op zoek naar 15 personen die model willen zijn. Je krijgt dan een wimperlifting voor een speciale modelprijs. Alleen wimperlifting kost dan € 37,50 in plaats van € 50,00. Wimperlifting inclusief verven kost € 47,50 in plaats van € 57,50. Model zitten kan op maandag en woensdag tussen 18:30 en 22:00 uur en op vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur.

Interesse? Mail dan naar info@thecenterofbeauty.nl of neem contact op via 06 31902524. The Center of Beauty is gevestigd aan de Haringvliet 102 in Alphen aan den Rijn. Houd Alphens.nl in de gaten voor een winactie voor wimperlifting!

logo the center of beauty.jpg


Meer nieuws

Overige gisteren 15:05

Oud-Alphenaar Raymond de Looze publiceert zelfhulpboek dat nét even anders is dan anders

Tijdens de coronacrisis zitten veel mensen in de reflectiestand: wat wil ik nou eigenlijk, wat betekent dit voor mij en waar sta ik nu? Dat bracht oud-Alphenaar Raymond de Looze op het idee om een zelfhulpboek te schrijven, maar dan alleen net even anders. “Het vertrekpunt van DIY Goeroe is dat alleen jij kunt bepalen wat jou helpt.”

Romeinen gisteren 11:55

ROMEINEN Boomstamkano

Tijdens de bouw van Ipse de Bruggen in Zwammerdam zijn drie Romeinse vrachtschepen en drie Romeinse boomstamkano's gevonden. De grote transportschepen voeren over de Rijn met hun goederen. De boomstamkano's werden gebruikt door vissers.

Overige gisteren 09:35

Gemeentehuis van Alphen te zien in serie Keizersvrouwen

Zoek je nog wat om te doen deze zondag? Kijk dan de serie Keizersvrouwen op Netflix. Daar kun je namelijk het gemeentehuis van Alphen in zien. Al gelijk in de eerste aflevering speelt een scène zich af op de iconische trappen in het Alphense gemeentehuis.

Coronavirus in Alphen 28 nov. 2020 15:17

Alphenaren twijfelen of ze zich zullen inenten met coronavaccin

Wereldwijd wordt er onderzoek gedaan naar vaccins tegen het nieuwe coronavirus. De eerste vaccins tegen corona worden in de komende maanden verwacht. Wij vroegen Alphenaren of zij van plan zijn om zich te laten inenten.