The Center of Beauty
Advertorial Beauty en verzorging

Populair in de wimperindustrie: wimperlifting

Op dit moment is wimperlifting de nieuwste en hotste trend in de wimperindustrie. The Center of Beauty is niet alleen gespecialiseerd in deze behandeling, maar ook officieel opleidingscentrum van Elleebana, hét merk voor wimperlifting. 

Maar wat is wimperlifting eigenlijk? Carmen van The Center of Beauty legt uit: “Met deze revolutionaire treatment is het mogelijk om een prachtige krul te creëren in je natuurlijke wimpers die wekenlang mooi blijft. Het is een geweldig alternatief voor mensen die geen wimperextensions willen of kunnen dragen.”

Geschikt voor iedereen

Het resultaat van deze behandeling is afhankelijk van de staat, lengte, dikte en hoeveelheid van je natuurlijke wimpers. Wil jij een meer open blik? Staan jouw wimpers recht naar beneden? Ben jij het zat om een wimperkrultang te gebruiken? Dan is wimperlifting dé behandeling voor jou. “Een wimperlift is geschikt voor alle soorten wimpers. Korte, lange, steile en kroes wimpers! Wimperlifting is niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers en blijft gemiddeld tussen de zes en acht weken zitten. Dit is wel afhankelijk van de natuurlijke groeicyclus.”

Mooi én makkelijk

Naast het liften van de wimpers is het ook mogelijk om de wimpers gelijk te laten verven. Dit zorgt voor gemak en een prachtig resultaat. “Elke dag opstaan met een frisse open blik, gekrulde wimpers voor wel zes tot acht weken, geen wimperkrultang én geen mascara meer nodig. Indien gewenst kun je gewoon je eigen mascara gebruiken.” Een ander voordeel van wimperlifting is dat er minimale nazorg nodig is. Ga je zwemmen, douchen, zweten, of sporten? Dat is geen probleem!

Model gezocht

The Center of Beauty is een officieel opleidingscentrum van Elleebana. “In de afgelopen vier jaar heb ik ontzettend veel trainingen gegeven aan andere schoonheidsspecialistes en beauty professionals uit binnen- en buitenland. Nog steeds reizen veel beautyprofessionals af naar Alphen aan den Rijn om onder andere de Elleebana wimperlifttraining in onze Academy te volgen”, vertelt Carmen.

Lysanne is de nieuwe collega van Carmen bij The Center of Beauty en heeft inmiddels haar certificaat behaald. Om routine op te doen is zij op zoek naar 15 personen die model willen zijn. Je krijgt dan een wimperlifting voor een speciale modelprijs. Alleen wimperlifting kost dan € 37,50 in plaats van € 50,00. Wimperlifting inclusief verven kost € 47,50 in plaats van € 57,50. Model zitten kan op maandag en woensdag tussen 18:30 en 22:00 uur en op vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur.

Interesse? Mail dan naar info@thecenterofbeauty.nl of neem contact op via 06 31902524. The Center of Beauty is gevestigd aan de Haringvliet 102 in Alphen aan den Rijn. Houd Alphens.nl in de gaten voor een winactie voor wimperlifting!

logo the center of beauty.jpg


Meer nieuws

Blog Sport vandaag 10:42

Sportieve treurnis bij Alphense topclubs

Het gaat belabberd met de Alphense clubs in de vierde divisie Alphense Boys is na de 5-1 nederlaag tegen HBC alleen in theorie ook volgend seizoen nog actief in de landelijke competitie. Acht punten inhalen om voor de nacompetitie in aanmerking te komen gaat natuurlijk niet meer lukken en dan heeftde club ook nog eens het allerslechtste doelsaldo in de vierde divisie A.

Advertorial Voorstelling vandaag 09:34

Hans Klok speelt zijn nieuwe show als eerste in Alphen

Hans Klok heeft woensdagavond bij RTL 4 talkshow BEAU bekendgemaakt dat hij met zijn magische voorstelling Face the Future door Nederland gaat toeren. Vanaf 3 augustus reist de snelste illusionist ter wereld langs de grootste theaters en zal hij het publiek verbluffen met nog nooit eerder vertoonde illusies die voor het publiek onbegrijpelijk zijn, geïnspireerd op Artificial Intelligence en Virtual Reality. De allereerste shows zijn zaterdag 3 en zondag 4 augustus 2024 te zien in Castellum. Kaarten zijn vanaf nu te koop!

Advertorial Theater gisteren 16:57

Een laatste staande ovatie voor Van de Veerdonk!

Het is jammer maar waar. Mark van de Veerdonk, de virtuoze cabaretier uit Brabant, maakt zich klaar om zijn carrière in de schijnwerpers af te sluiten. Na bijna 40 jaar op de planken, waarin hij het publiek trakteerde op 17 briljante cabaretprogramma's, vindt hij het tijd voor een nieuwe uitdaging. "Herenkapper in Boekel, astronaut, filemelder op Schiermonnikoog. Ik zie wel," grapt hij.

Rechtszaak gisteren 15:40

Man krijgt werkstraf voor smokkelen hasj in Alphense gevangenis

Een 21-jarige man uit Schiedam is door de rechter in Den Haag veroordeeld tot een werkstraf van veertig uur voor het binnensmokkelen van hasj in de Penitentiaire Inrichting in Alphen aan den Rijn. De veroordeling volgde op een incident tijdens het bezoekuur, waarbij de man iets aan een gedetineerde overhandigde. Een oplettende bewaker merkte het verdachte gedrag op, wat leidde tot de ontdekking van het smokkelwaar.