Advertorial Film

Première Night: Back to Black!

Volgende week is het zover: de Première Night van Back to Black! Grijp je kans en zie, onder het genot van een gratis glaasje bubbels, als eerste deze gloednieuwe film, een ode naar een van de meest iconische muzieksterren: Amy Winehouse. De film vertelt haar levensverhaal, van haar opvoeding en bruisende jaren in Londen tot de intense reis naar wereldwijd succes en haar tragische dood. 

Info, trailer & tickets

Nieuw deze week

Invasie_st_1_jpg_sd-low.jpg

Invasie

Curaçao en Aruba worden vanuit het niets aangevallen. De kazerne op Aruba ligt onder vuur en het luchtruim gaat op slot, terwijl de Nederlandse ambassadeur nog geëvacueerd moet worden uit vijandelijk gebied. Drie kersverse mariniers worden op reddingsmissie gestuurd, wat een race tegen de klok wordt. 

Info, trailer & tickets

Katak-de-dappere-Beloega_st_6_jpg_sd-low (1).jpg

Katak, de dappere Beloega

De jonge beloega Katak loopt achter in zijn ontwikkeling, waardoor hij wordt gepest door zijn leeftijdsgenoten. Katak wil bewijzen dat hij wel degelijk volwassen is. Hij besluit om op een spannende reis naar het Grote Noorden te gaan om de laatste wens van zijn oma in vervulling te laten gaan: het vinden van zijn opa.

Info, trailer & tickets

Deze week in de CinePlus

The-Great-Escaper_st_8_jpg_sd-low.jpg

Di 16 apr | The Great Escaper

Bernard Jordan haalt wereldwijd het nieuws met zijn 'grote ontsnapping' uit het verzorgingshuis. Zijn grootste wens is om zich nog eenmaal bij zijn collega-oorlogsveteranen te voegen op het strand van Normandië ter herdenking van hun gevallen kameraden. 

Info, trailer & tickets

Wicked-Little-Letters_st_5_jpg_sd-low.jpg

Wo 17 apr | Wicked Little Letters

In deze komedie met Olivia Colman en Jessie Buckley wordt het Britse badplaatsje Littlehampton opgeschrikt door mysterieuze brieven die bij steeds meer dorpsbewoners op de mat vallen. De verdenkingen gaan direct richting de enigszins grofgebekte Rose, waardoor ze voogdij over haar dochtertje dreigt kwijt te raken. 

Info, trailer & tickets

Sam en Julia in de Kleuterbios!

Het-muizenhuis-Sam-en-Julia-in-de-bioscoop_st_4_jpg_sd-low.jpg

Za 20 apr | Het Muizenhuis – Sam & Julia

Binnenkort draait de gloednieuwe kinderfilm Het Muizenhuis – Sam & Julia bij Castellum in de Kleuterbios! Sam en Julia beleven de spannendste avonturen in Het Muizenhuis en leren hierbij waardevolle lessen over vriendschap en verdraagzaamheid. 

De Kleuterbios is speciaal voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Het geluid is gedempt en het zaallicht blijft gedeeltelijk aan.

Info, trailer & tickets

Binnenkort in Castellum: Macbeth

Do 2 mei & zo 12 mei

De bekende tragedie Macbeth van Shakespeare draait binnenkort in Castellum! De productie is een verfilming van het theaterstuk en net als Castellum een combinatie van theater en film. Ralph Fiennes en Indira Varma spelen een paar dat gedreven wordt door hun verlangen naar macht. 

★★★★ - Daily Telegraph

De voorstelling is inclusief een kopje koffie of thee en iets lekkers.

Info, trailer & tickets

Naar het volledige filmaanbod


Meer nieuws

Advertorial Verzorging vandaag 17:42

Sander deelt het geheim achter het succes met zijn website debaardman.nl

Vandaag hebben we het genoegen om te praten met een ware specialist op het gebied van baarden en gezichtsverzorging. Sander Beukelaar (inmiddels bekend als De Baardman) is geboren en getogen in ons eigen Alphen aan den Rijn en helpt niet alleen mannen met hun baarden in topconditie te houden, maar biedt ook een uniek inkijkje in de wereld van gezichtsverzorging. 

Advertorial Evenement vandaag 16:51

Kids- en cultuurprogramma voor Zomerspektakel aan het Meer is bekend!

Aan de kids wordt ook gedacht! Tijdens het Zomerspektakel aan het Meer op zondag 2 juni valt er traditiegetrouw weer genoeg te beleven voor zowel jonge als oudere kinderen. De hele dag kunnen kids van alle leeftijden zich gratis vermaken met springkussens, bungeetrampolines, de sweeper, het reuzenrad, gave optredens, glittertattoos en nog veel meer.

Overige vandaag 15:38

Alphens.nl geeft gastles over journalistiek op basisschool Het Vianova

Afgelopen dinsdag was het zover: het team van Alphens.nl gaf een gastles bij basisschool Het Vianova in het kader van hun project ‘Hoe het nieuws wordt gemaakt’. We waren ontzettend enthousiast om de leerlingen van vier groep 7-klassen mee te nemen in de boeiende wereld van de journalistiek en onze passie voor nieuws met hen te delen.

Overige vandaag 14:14

Heropening SamenHuis: Een nieuw begin na verbouwing 

Na een periode van verbouwing en vernieuwing is het met trots dat het bestuur en coördinatoren van SamenHuis aankondigen dat de deuren opnieuw worden geopend om gasten te verwelkomen. "We zijn verheugd om onze gasten weer te kunnen ontvangen in onze vernieuwde ruimtes", aldus het bestuur.

Advertorial Politiek plein vandaag 13:33

Politiek inloopspreekuur in Hazerswoude-Rijndijk

Maandagavond 3 juni houdt de fractie van GroenLinks van 19:30 tot 20:15 uur inloopspreekuur in Buurthuis De Som, aan de Joseph Haydenlaan 5 in Hazerswoude-Rijndijk. De gemeenteraadsleden zitten hier klaar voor al je vragen of aandachtspunten. Kom dus langs, ze horen graag wat jij belangrijk vindt!

Politie en handhaving vandaag 12:30

Kordate actie van 7-jarig meisje redt haar vader

Zondag 26 mei omstreeks 09:30 uur ontving de politie een melding van een onwelwording in een woning. Een 7-jarig meisje zag dat haar vader onwel werd en twijfelde geen moment. Ze belde direct haar moeder, die vervolgens de hulpdiensten inschakelde.