Hecht GGD Hollands Midden

Prikken zonder afspraak bij corona vaccinatielocatie in Alphen

Vanaf dinsdag 14 november is het mogelijk om zonder afspraak een coronaprik te krijgen op de vaste vaccinatielocaties van GGD Hollands Midden in Alphen aan den Rijn, Gouda en Leiden.

Deze vaccinatieronde richt zich op personen met een verhoogd risico op ernstige ziekte door corona, waaronder 60-plussers, volwassenen die de griepprik krijgen aangeboden, personen met een medisch hoog risico, zwangere vrouwen, zorgmedewerkers en mensen met kwetsbare gezinsleden.

De vaccinatieronde loopt tot eind 2023. Voor zwangere vrouwen en personen met een medisch hoog risico blijft de coronaprik ook daarna beschikbaar.

Praktische informatie

Doordat de inloop nu vrij is, kan het op bepaalde momenten druk zijn. Bezoekers worden daarom verzocht rekening te houden met eventuele wachttijden. Als de rij te lang wordt, wordt gevraagd aan mensen zonder afspraak om op een later moment terug te komen. Het maken of wijzigen van een afspraak kan alleen voor de vaste vaccinatielocaties in Alphen aan den Rijn, Gouda en Leiden via www.planjeprik.nl of telefonisch via 0800 – 7070.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Toneel vandaag 12:48

Murder on the Orient Express reist naar Castellum

Na het succes van ‘The Mousetrap’ dendert dit seizoen de Oriënt Express door Nederland. Aan boord een absolute sterrencast met o.a. Remko Vrijdag, Lone van Roosendaal, Gerrie van der Klei, Wilbert Gieske en Frederik Brom. ‘Murder on the Orient Express’ is een unieke toneelbewerking van het klassieke verhaal van whodunit-koningin Agatha Christie en reist op woensdag 3 januari naar Castellum.

Muziek vandaag 09:26

Top 2000 Relicafé met als thema: ‘Ik zie je’

Ben jij al benieuwd welke nummers dit jaar uitgekozen zijn? Tijdens deze avond worden door bandleden en zangers van de Adventskerk, Lichtkring en Goede Bron, nummers gespeeld en gezongen uit de Top 2000. Sprekers Ruth Schreuders en Ds. Sara de Vries zorgen voor de inhoudelijke noot.  

Overige gisteren 17:01

Kandidaten VOAWARDS 2024 bekend

Op donderdag 7 december werden de kandidaten van de VOAWARDS bekendgemaakt. Er werden negen kandidaten bekendgemaakt in drie categorieën: ZZP/Starters, MKB/MKB XL & Horeca/Retail. Stemmen voor de tweede ronde kon tot 15 november.    

Feestdagen gisteren 15:32

Samen koken en eten bij buurthuis Mozaïek tijdens de kerstspecial!

Op woensdag 27 december verwelkomt Buurthuis Mozaïek enthousiaste buurtbewoners voor een feestelijke kersteditie van 'Samen Koken, Samen Eten'. Dit gezellige evenement biedt de kans om samen met anderen te koken, te genieten van elkaars gezelschap en te genieten van een smakelijke, gezonde maaltijd. Geen toeters en bellen, wel gewoon lekker!

Winactie Feestdagen gisteren 12:08

Maak kans op een kerstboom van Kabalt Kerstbomen!

Sinterklaas is nog maar net uit het land, maar dat betekent dat de kerst om de hoek ligt! Ben jij nog op zoek naar een mooie kerstboom? Alphens.nl mag een kerstboom van Kabalt Kerstbomen weggeven!