Hecht GGD Hollands Midden

Prikken zonder afspraak bij corona vaccinatielocatie in Alphen

Vanaf dinsdag 14 november is het mogelijk om zonder afspraak een coronaprik te krijgen op de vaste vaccinatielocaties van GGD Hollands Midden in Alphen aan den Rijn, Gouda en Leiden.

Deze vaccinatieronde richt zich op personen met een verhoogd risico op ernstige ziekte door corona, waaronder 60-plussers, volwassenen die de griepprik krijgen aangeboden, personen met een medisch hoog risico, zwangere vrouwen, zorgmedewerkers en mensen met kwetsbare gezinsleden.

De vaccinatieronde loopt tot eind 2023. Voor zwangere vrouwen en personen met een medisch hoog risico blijft de coronaprik ook daarna beschikbaar.

Praktische informatie

Doordat de inloop nu vrij is, kan het op bepaalde momenten druk zijn. Bezoekers worden daarom verzocht rekening te houden met eventuele wachttijden. Als de rij te lang wordt, wordt gevraagd aan mensen zonder afspraak om op een later moment terug te komen. Het maken of wijzigen van een afspraak kan alleen voor de vaste vaccinatielocaties in Alphen aan den Rijn, Gouda en Leiden via www.planjeprik.nl of telefonisch via 0800 – 7070.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Overige vandaag 13:48

Nieuwe voorzitter Stichting Vrienden van de Adventskerk

Stichting Vrienden van de Adventskerk heeft met ingang van deze maand weer een nieuwe enthousiaste voorzitter. Dirk Dirkzwager heeft de voorzittershamer opgepakt en zal samen met de andere vijf bestuursleden verder werken aan het behoud en het in goede conditie houden van de meer dan honderdjarige Adventskerk.

Onderwijs vandaag 11:40

Eindexamenkandidaten horen vandaag of ze geslaagd zijn

Vandaag is een spannende dag voor ongeveer 191.000 middelbare scholieren in Nederland. Zij horen namelijk of ze geslaagd zijn voor hun eindexamen. Als dat het geval is, kunnen zij de vlag uithangen met hun schooltas eraan. Voor degenen die niet geslaagd zijn, volgt binnenkort een herkansing. Het definitieve aantal geslaagden wordt pas in het najaar bekendgemaakt.  

Advertorial Voorstelling vandaag 09:51

Castellum viert Keti Koti met de gedenkwaardige voorstelling 'Tula & Juliet'

Dit jaar organiseert de gemeente Alphen aan den Rijn een driedaags evenement ter gelegenheid van Keti Koti, de herdenking van het koloniale en slavernijverleden en de viering van de afschaffing van de trans-Atlantische slavernij. Dit evenement staat tevens in het teken van de viering van vrijheid en gelijkwaardigheid. De eerste dag van dit driedaags evenement, maandag 1 juli, vindt plaats in Castellum met de voorstelling ‘Tula & Juliet, mijn overgrootmoeder de slavin’.

Calamiteiten gisteren 20:54

Twee gewonden na aanrijding tussen wielrenners

Dinsdagavond heeft een ongeluk plaatsgevonden op de Compierekade in Alphen aan den Rijn, waarbij wielrenners op elkaar zijn gebotst. Bij het ongeval raakten twee personen gewond.

Advertorial Eten en drinken gisteren 16:46

Ervaar de Aziatische keuken bij restaurant Yumei

Yu Mei is niet alleen de eigenaresse, maar ook de ziel van het restaurant. Haar passie voor koken komt voort uit haar jeugd in China, waar ze de kunst van het koken leerde van haar moeder. Met deze diepgewortelde kennis en liefde voor de Chinese keuken, brengt ze samen met haar kok elke dag authentieke gerechten naar haar klanten.