La Bodega '87
Advertorial Winkels

Privé Online Wijnproeverij bij La Bodega ‘87

Ben jij een echte wijnliefhebber? Of zou je graag meer te weten willen komen over wijn? Vanaf nu kan je een Online Wijnproeverij boeken bij wijnwinkel La Bodega ’87. Deze privé proeverij volg je online, samen met vrienden, familie of collega’s.

“De Online Kerstproeverij in december was zo’n groot succes, dat we hebben besloten door te gaan met de online proeverijen”, vertelt eigenaar Dennis van Veen. “Normaal houden wij proeverijen in onze wijnbar, achter in de winkel. Omdat de bar nu gesloten is besloten we op zoek te gaan naar een alternatief.”

De eerste online wijnproeverij werd zo een feit. Na deze proeverij stroomde de vragen voor een nieuwe online wijnproeverij binnen. “Zo ontstond het idee voor een privé proeverij met vrienden en familie. Zo kan je toch uitkijken naar iets leuks in deze tijd en samen meer leren over wijn”, legt Dennis uit. “Want wat is nu een lekkere wijn? Tijdens de online wijnproeverij proeven we verschillende wijnen om zo jouw favoriete wijn te ontdekken. Onze wijnkenner vertelt over de achtergrond van de wijn zodat je nog beter begrijpt wat je nu precies proeft.” Daarna is het aan jullie om aan de slag te gaan en te kijken wat je ruikt en proeft en te ontdekken wat je van de wijn vindt.

Proeven en ontdekken

La Bodega ’87 biedt verschillende proeverij thema’s aan voor minimaal 8 personen. Kies het thema dat je graag wilt doen en bepaal daarna of je er graag een borrelplank bij zou willen. Keuze gemaakt? Reserveer snel via info@labodega87.nl.

De online wijnproeverij bestaat uit:

> Een online wijnproeverij onder begeleiding van een wijnkenner
> Introductie proeftechniek
> Basiskennis wijnen en regio's
> 8 flesjes wijn
> Aromawiel
> Proefnotitieformulieren
> Wijnbeschrijvingen

Praktische informatie:

Vanaf 8 personen
Tijdsduur: 1,5 - 2 uur
Datum in overleg


Meer nieuws

Weer in Alphen gisteren 18:27

Alphen kleurt langzaam wit

De eerste sneeuw van het jaar is gevallen. In de loop van de middag dwarrelden de eerste sneeuwvlokken naar beneden en sindsdien kleurt Alphen langzaam steeds witter. En dat levert mooie plaatjes op!

Alphens.nl Magazine gisteren 15:54

Vrijwilliger Willem Versteeg: ‘’Dat virus draag je altijd met je mee’’

Geboren in Den Haag in een familie waar vrijwel iedereen in dienst was van de telefoondienst. Zijn lidmaatschap van een toneelvereniging bracht hem eigenlijk naar Alphen en voetbaldier als hij was zocht hij, omdat hij zaterdag werkte, een zondagsclub. Zo kwam hij bij Alphense Boys. De rest is geschiedenis. Dit is het verhaal van Willem Versteeg, een vrijwilliger pur sang.

Coronavirus in Alphen gisteren 11:45

Dit zijn de regels rondom quarantaine

Weet jij hoe het nu ook alweer zit met quarantaine? Wanneer ga je in quarantaine en wat kun je doen als je thuis moet blijven? Hier staat het nog allemaal een keer op een rijtje.

Alphens.nl Magazine gisteren 10:21

Eigenaren Proto hebben vertrouwen in de toekomst

In de nacht van 26 op 27 juni 2020 sloeg het noodlot toe: een brand en de daarop volgende blus-actie verwoestten een groot deel van het monumentale pand waarin restaurant Proto is gevestigd. De eigenaren, de Griekse broers Nikos en Alexandros Baloumis, voelden de grond onder hun voeten wegvallen, maar zijn nu vooral optimistisch: “We hebben een succesvolle formule en komen in 2021 alleen maar sterker terug!”