Josh Walet

Privédetective zoekt naar gestolen apparatuur, politie treft meer gestolen goederen aan

Een privédetective was op zoek naar gestolen apparatuur van een groot bouwbedrijf, waarvoor hij contact opnam met Politie Alphen aan den Rijn. In de schuur waar het apparaat werd gevonden, trof de politie nog meer gestolen goederen aan.

Op vrijdagavond 3 juli ontving de politie een telefoontje van een privédetective. “In opdracht van een groot bouwbedrijf was hij op zoek gegaan naar gestolen apparatuur van het bedrijf”, zo meldt de politie. Doordat één van de apparaten voorzien was van een zender, kon deze terug worden getraceerd naar een schuur.

Eenmaal daar trof de politie niet alleen het gestolen apparaat aan, maar een grotere buit. De vele goederen die in de schuur werden aangetroffen zijn ook van diefstal afkomstig, zo vermoedt de politie. Alle goederen, inclusief de bus van de verdachte, en de verdachte zelf, zijn meegenomen naar het politiebureau. Op dit moment wordt er onderzoek gedaan naar de herkomst van alle in beslag genomen goederen. De verdachte zit nog vast.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Restaurantweek gisteren 19:29

Alphens Restaurantweek: Bij Hen - wees er als de kippen bij!

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Bij Hen.

Evenementen gisteren 16:47

Spooktocht en kamperen met MAX in het komend weekend

Op zaterdag 8 augustus organiseert Stichting MAX weer de ‘Nacht van MAX’ in Alphen aan den Rijn. Dit avondprogramma bestaat uit een spooktocht en de mogelijkheid om je tentje op te slaan op het grasveld naast het jongerencentrum/poppodium. Uiteraard alles volgens de geldende maatregelen vanuit het RIVM.

Beleef Alphen gisteren 15:39

Beleef Alphen: Fietstocht Vogels en Zoo

Deze zomer gaat Lars (25) voor Alphens elke week op stap. ''Ik licht één activiteit uit en schrijf uitgebreid over wat ik gedaan heb. Om te ervaren wat er kan, wat er doen is maar vooral om te ontdekken wat er te beleven is in Alphen. Ik maak stadswandelingen, bezoek het Archeon, hang in de touwen bij het klimpark en nog veel meer!'' Deze week: Fietstocht Vogels en Zoo.

Weer in Alphen gisteren 14:19

Hittegolf op komst - deel je verkoelende tips!

Er is een hittegolf op komst en dat betekent dat het warm wordt de komende dagen en nachten, ook in Alphen. Waar zoek jij verkoeling? Laat het ons weten! 

Calamiteiten gisteren 12:00

Voertuig te water aan de Oostkanaalweg

In de afgelopen nacht is er een voertuig te water geraakt aan de Oostkanaalweg N460. De bestuurder was al uit het water geklommen, maar kon niet met duidelijkheid zeggen dat hij alleen was.