Josh Walet

Privédetective zoekt naar gestolen apparatuur, politie treft meer gestolen goederen aan

Een privédetective was op zoek naar gestolen apparatuur van een groot bouwbedrijf, waarvoor hij contact opnam met Politie Alphen aan den Rijn. In de schuur waar het apparaat werd gevonden, trof de politie nog meer gestolen goederen aan.

Op vrijdagavond 3 juli ontving de politie een telefoontje van een privédetective. “In opdracht van een groot bouwbedrijf was hij op zoek gegaan naar gestolen apparatuur van het bedrijf”, zo meldt de politie. Doordat één van de apparaten voorzien was van een zender, kon deze terug worden getraceerd naar een schuur.

Eenmaal daar trof de politie niet alleen het gestolen apparaat aan, maar een grotere buit. De vele goederen die in de schuur werden aangetroffen zijn ook van diefstal afkomstig, zo vermoedt de politie. Alle goederen, inclusief de bus van de verdachte, en de verdachte zelf, zijn meegenomen naar het politiebureau. Op dit moment wordt er onderzoek gedaan naar de herkomst van alle in beslag genomen goederen. De verdachte zit nog vast.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 15:09

Goede voornemens makkelijker volhouden?

In deze rare, stressvolle tijden willen veel mensen ook goed voor zichzelf (blijven) zorgen. Dus hebben we allemaal weer goede voornemens. Maar ondertussen hebben we het ook allemaal drukker dan ooit met het combineren van werk en thuis-onderwijs, en zijn sportscholen gesloten. Hoe zorg je dan dat je toch zonder al te veel moeite goed voor jezelf kan blijven zorgen?