De Thermen2
Advertorial Sport

Probeer verschillende Aquasporten en kom discozwemmen op 19 september

Op zondag 19 september kunnen geïnteresseerden diverse aquasporten uitproberen tijdens de open dag in zwembad AquaRijn. De open dag maakt onderdeel uit van de Nationale sportweek en zal plaatsvinden tussen 12:00 en 15:00 uur. De dag wordt spectaculair afgesloten met discozwemmen.

De activiteiten die uitgeprobeerd kunnen worden zijn: Floatfit en Aquarobic. Floatfit is al jaren heel populair. Tijdens de intensieve body-workout doe je oefeningen op een drijvende mat waardoor deelnemers constant naar evenwicht moeten zoeken. Goed voor vrijwel iedere spier in je lichaam.

Tijdens het discozwemmen is het feest voor jong en oud en kan er recreatief gezwommen worden. Ook zullen AZC en de Reddingsbrigade aanwezig zijn op de open dag met onder andere Waterpolo, Synchroonzwemmen en Reddingszwemmen. Deelname is gratis.

12:00 – 12:20                     inloop met recreatief zwemmen
12:20 – 12:40                     reddingsbrigade
12:40 – 13:00                     floatfit
13:00 – 13:20                     aquarobic
13:20 – 13:40                     azc synchroonzwemmen
13:40 – 14:00                     azc wedstrijdzwemmen
14:00 – 14:20                     azc waterpolo
14:20 – 15:00                     discozwemmen

Op 19 september zullen ook andere verenigingen op het gebied van zwem- en watersport de deuren openen voor geïnteresseerden. Het volledige programma is te vinden op www.dethermen2.nl.


Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 20:00

MINERVA Boosterprik

Vaccinaties en boosterprikken, allemaal prima. Als we dat corona maar zover onder controle krijgen dat we niet bij bosjes neervallen. Het lijkt erop dat dat gaat lukken. Spanje behandelt corona inmiddels als een griep en Diederik Gommers vindt dat wij dat ook moeten doen. Ik ben voor.

Politiek gisteren 16:49

Plan voor bescherming van cultuurhistorie valt goed

De plannen van wethouder Erik van Zuylen voor beleid rond cultuurhistorie vallen goed bij de Alphense politiek. De beheersverordening en het bestemmingsplan cultuur gaan beide als hamerstuk naar de gemeenteraad die dit beleid zal goedkeuren. Bij de plannen gaat het vooral om bescherming van historisch erfgoed.

Advertorial Kinderen gisteren 15:33

Theater Castellum geeft Mad Science V.I.Pakketje weg

Op zondag 6 februari gaat het er knallend aan toe in Castellum met de voorstelling Mad Science (5+). Het theater mag twee V.I.Pakketjes vol met proefjes en experimenten weggeven.