De Thermen2
Advertorial Sport

Probeer verschillende Aquasporten en kom discozwemmen op 19 september

Op zondag 19 september kunnen geïnteresseerden diverse aquasporten uitproberen tijdens de open dag in zwembad AquaRijn. De open dag maakt onderdeel uit van de Nationale sportweek en zal plaatsvinden tussen 12:00 en 15:00 uur. De dag wordt spectaculair afgesloten met discozwemmen.

De activiteiten die uitgeprobeerd kunnen worden zijn: Floatfit en Aquarobic. Floatfit is al jaren heel populair. Tijdens de intensieve body-workout doe je oefeningen op een drijvende mat waardoor deelnemers constant naar evenwicht moeten zoeken. Goed voor vrijwel iedere spier in je lichaam.

Tijdens het discozwemmen is het feest voor jong en oud en kan er recreatief gezwommen worden. Ook zullen AZC en de Reddingsbrigade aanwezig zijn op de open dag met onder andere Waterpolo, Synchroonzwemmen en Reddingszwemmen. Deelname is gratis.

12:00 – 12:20                     inloop met recreatief zwemmen
12:20 – 12:40                     reddingsbrigade
12:40 – 13:00                     floatfit
13:00 – 13:20                     aquarobic
13:20 – 13:40                     azc synchroonzwemmen
13:40 – 14:00                     azc wedstrijdzwemmen
14:00 – 14:20                     azc waterpolo
14:20 – 15:00                     discozwemmen

Op 19 september zullen ook andere verenigingen op het gebied van zwem- en watersport de deuren openen voor geïnteresseerden. Het volledige programma is te vinden op www.dethermen2.nl.


Meer nieuws

Advertorial Overige gisteren 15:40

Maak je eigen website in zeven lessen

Heb jij altijd al een eigen website willen hebben? Wil jij graag vanuit huis je eigen webshop beginnen? Wil jij graag je eigen website om te bloggen/vloggen? Een website laten bouwen kost veel geld. Wist je dat je ook zelf een website kunt bouwen? 

Werken gisteren 13:19

Het nieuwe vacature aanbod van week 38

Op zoek naar leuke baan? Of zoek je een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen. Wij hebben onze eigen vacaturepagina. Daar vind je diverse soorten vacatures in verschillende branches. Ben jij nieuwsgierig naar het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen? Lees dan snel verder.

Romeinen gisteren 12:00

ROMEINEN Schoenen

Legionairs lopen in de eerste eeuw op soldatenlaarzen, de caligae. Deze worden door het leger betaald en de soldaten krijgen zelfs spijkergeld om de zolen te laten repareren. Dat belet de militairen overigens niet om ook in hun burgerleven op de 'kissies' rond te stampen. Burgerschoenen zijn er ook. Voor mannen, vrouwen en kinderen.