Josh Walet

Proef de Franse keuken bij Restaurant ’s Molenaarsbrug tijdens de Alphens Restaurantweek

De Alphens Restaurantweek vindt dit najaar plaats van 26 oktober tot en met 5 november. Ook deze editie halen de deelnemende restaurants alles uit de kast om je smaakpapillen te verwennen. Martin Kalkhoven vertelt wat gasten van Restaurant ‘s Molenaarsbrug kunnen verwachten.

Restaurant ’s Molenaarsbrug is een luxe restaurant, gelegen aan de Oude Rijn. “Door het gastheerschap en de entourage onderscheiden we ons van andere restaurants in de regio”, vertelt Martin Kalkhoven. Daarnaast is Restaurant ‘s Molenaarsbrug een gevarieerd restaurant en is er ook voor vegetariërs genoeg keuze.

En dat is precies waar deze restaurantweek om draait: het overgrote deel van de gerechten op de menukaarten bij de restaurants is vegetarisch. Ook Restaurant ‘s Molenaarsbrug vindt duurzaamheid belangrijk. “We proberen hier bij alle restaurants zo goed mogelijk op te letten om ook ons steentje bij te dragen. Zo letten we goed op de hoeveelheden die we koken om voedselverspilling te beperken”, vertelt de restauranteigenaar.

Franse Keuken

Wat Alphenaren van Restaurant ‘s Molenaarsbrug kunnen verwachten tijdens de Alphens Restaurantweek? “Bij ons word je, zoals altijd, volledig in de watten gelegd en wordt dineren een echte ‘experience’”, vertelt Martin. Daarnaast biedt het restaurant een klassiek Frans viergangenmenu met onder andere frittata en courgettesoep. Heb jij al trek gekregen?

Reserveer direct >


Meer nieuws

Sport vandaag 16:11

Opening buurtsportvereniging Kerk en Zanen

Op 3 juli vindt van 14:00 – 16:00 uur de opening van de buurtsportvereniging in Kerk en Zanen plaats. Een buurtsportvereniging is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bewegen. De vereniging wordt georganiseerd door en met inwoners in de wijk.

Werken vandaag 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Verkeer en vervoer vandaag 11:26

Onderhoudswerkzaamheden aan A12 en A20 in volle gang

Het grootschalige onderhoud aan de A12 en A20 is nu twee weken bezig. In juni wordt het wegdek vernieuwd tussen Nieuwerbrug aan den Rijn en Utrecht, en er wordt gewerkt aan viaducten en vangrails. Weggebruikers van Alphen aan den Rijn richting Utrecht dienen hier rekening mee te houden.   

Overige gisteren 16:38

Woonforte overhandigt cheque ter waarde van € 5.000 aan Participe

Op de Nationale Buitenspeeldag op de Burgemeester Bruins Slotsingel overhandigde Monique Brewster, directeur-bestuurder van Woonforte, een cheque van € 5.000 aan Participe voor het organiseren van sportactiviteiten voor jongeren in aandachtswijken. Participe en de jongerenwerkers zetten zich in voor deze kwetsbare groep binnen onze samenleving. Ook Woonforte vindt het belangrijk dat deze jongeren een waardevolle plek vinden in hun buurt.

Advertorial Kinderen gisteren 12:48

Romeinse dag in het Alphense Stadshart

Op vrijdag 28 juni wordt het Alphense stadshart omgetoverd tot een levendig Romeins dorp, speciaal voor groepen van zowel jongeren als ouderen. Het programma biedt activiteiten zoals een speurtocht en Romeinse vaartochten, waardoor op een interactieve manier kennis gemaakt kan worden met de Romeinse geschiedenis van Alphen.