Josh Walet

Proef de Franse keuken bij Restaurant ’s Molenaarsbrug tijdens de Alphens Restaurantweek

De Alphens Restaurantweek vindt dit najaar plaats van 26 oktober tot en met 5 november. Ook deze editie halen de deelnemende restaurants alles uit de kast om je smaakpapillen te verwennen. Martin Kalkhoven vertelt wat gasten van Restaurant ‘s Molenaarsbrug kunnen verwachten.

Restaurant ’s Molenaarsbrug is een luxe restaurant, gelegen aan de Oude Rijn. “Door het gastheerschap en de entourage onderscheiden we ons van andere restaurants in de regio”, vertelt Martin Kalkhoven. Daarnaast is Restaurant ‘s Molenaarsbrug een gevarieerd restaurant en is er ook voor vegetariërs genoeg keuze.

En dat is precies waar deze restaurantweek om draait: het overgrote deel van de gerechten op de menukaarten bij de restaurants is vegetarisch. Ook Restaurant ‘s Molenaarsbrug vindt duurzaamheid belangrijk. “We proberen hier bij alle restaurants zo goed mogelijk op te letten om ook ons steentje bij te dragen. Zo letten we goed op de hoeveelheden die we koken om voedselverspilling te beperken”, vertelt de restauranteigenaar.

Franse Keuken

Wat Alphenaren van Restaurant ‘s Molenaarsbrug kunnen verwachten tijdens de Alphens Restaurantweek? “Bij ons word je, zoals altijd, volledig in de watten gelegd en wordt dineren een echte ‘experience’”, vertelt Martin. Daarnaast biedt het restaurant een klassiek Frans viergangenmenu met onder andere frittata en courgettesoep. Heb jij al trek gekregen?

Reserveer direct >


Meer nieuws

Advertorial Verzorging vandaag 17:24

Woensdag 28 februari opening informatiepunt Zorg en Welzijn in de Aarhof

Op woensdag 28 februari is het zover: het Informatiepunt Zorg en Welzijn opent haar deuren in winkelcentrum de Aarhof. Ze nodigen alle inwoners van Alphen aan den Rijn van harte uit om deel te nemen aan deze feestelijke gelegenheid, waarbij ze een nieuwe fase van ondersteuning en samenwerking markeren.

Advertorial Film vandaag 14:21

Parkvilla Filmhuis trekt steeds meer bezoekers

Het Parkvilla filmhuis heeft maar liefst 46% bezoekers meer ontvangen in 2023 dan het jaar daarvoor. Het hoogste bezoekersaantal ooit. Ook 2024 heeft een goede start. Een speciale programmacommissie samen met programmeur Cindy van der Hoorn bepalen de titels. En met succes. Steeds meer mensen weten Parkvilla te vinden.  

20 van Alphen vandaag 13:02

Bereid je voor op de 20 van Alphen met deze tips!

Ben jij al klaar voor de 20 van Alphen? Wij zijn er om je te helpen! Met het evenement om de hoek, delen we graag essentiële tips om je optimaal voor te bereiden op deze dag. Lees verder hoe je jezelf kunt klaarstomen voor deze hardloopwedstrijd!

Overige vandaag 11:50

Haal de lente in huis: verse Paastakken van het Kroondomein!

Het voorjaar staat voor de deur en dat betekent dat het ook weer bijna Pasen is. De jaarlijkse Paastakken-actie op het Kroondomein begint inmiddels een traditie te worden, want ook dit jaar kun je weer langskomen voor Paastakken die vers van het land afkomen.

Advertorial Overige vandaag 10:34

Kinderkledingbeurs zomer editie op vrijdag 8 maart!

Ook zin in de zomer? Vrijdagavond 8 maart kan je weer de leukste zomeroutfits scoren voor de kids. Zoals altijd gaat het om leuke en kwalitatief goede (merk)kleding voor klassieke kledingbeurs-prijzen.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:16

Rijschool Toppie zoekt rij-instructeurs om hun team te versterken

Het behalen van je rijbewijs is een fantastisch moment. Eindelijk mag je dat felbegeerde document gaan halen en mag je de weg op. Om ervoor te zorgen dat je goed begeleid wordt naar je examen, werkt Rijschool Toppie met de meest ervaren instructeurs. Maar om al hun leden te kunnen helpen, is Rijschool Toppie op zoek naar enthousiaste rij-instructeurs. Rijschool Toppie is zelfs bereid de opleiding tot rij-instructeur te betalen indien iemand deze nog niet heeft behaald.