Brasserie de Alphense Burgemeester
Advertorial Alphense Fijnproevers

Proef de passie voor lekker eten en drinken bij Brasserie de Alphense Burgemeester

Van 1 tot en met 30 november organiseren wij Alphense Fijnproevers. Brasserie de Alphense Burgemeester gaat haar uiterste best doen om jouw smaakpapillen te verrassen met een speciaal meergangendiner. En dat onder het genot van smaakvolle livemuziek.

Bij Brasserie de Alphense Burgemeester heb je gegarandeerd een fijne avond. Niet alleen geniet je van het eten, maar ook van de gezellige sfeer die er in het restaurant hangt. Direct bij binnenkomst geeft dit je een vertrouwd en huiselijk gevoel. En dat alles met heerlijke culinaire gerechten. Je proeft de passie voor écht lekker eten en drinken. Wat wil je nog meer?

Culinair genieten

Bij Brasserie de Alphense Burgemeester geniet je tijdens Alphense Fijnproevers van een heerlijk culinair driegangenmenu voor € 35 per persoon.

Natuurlijk begin je bij Brasserie de Alphense Burgemeester met een heerlijk voorgerecht! Gerookte eend met een crème van peen, ingelegde kumquat, krokante wortel en olie van sinaasappel, afgetopt met steranijs. 

Heb je na je voorgerecht nog lekkere trek? Dan kun je voor een kleine meerprijs ook een tussengerecht krijgen. Bij het tussengerecht krijg je Wild bouillon, truffel schuim, gedroogde olijf en brioche croutons.

Nu zijn we alweer aangekomen bij het hoogtepunt van de avond: het hoofdgerecht. Tijdens het hoofgerecht kun je genieten van Herten peper met een stoofpeertje, gebakken spruitjes, gemarineerde rode kool en pommes fondant. Klinkt dat niet als muziek in de oren?

En natuurlijk kan een nagerecht niet ontbreken tijdens zo’n heerlijk avondje uit. Dat weet Brasserie de Alphense Burgemeester maar al te goed, want ze hebben een fantastisch nagerecht op het menu staan. Warme apfelstudel met salty caramel ijs, appel merengue en vanille schuim. Yum!

Alphense Fijnproevers

Ben jij een Alphense Fijnproever? Dineer de hele maand november bij één van de deelnemende restaurants. Geniet van een culinaire avond met smaakvolle livemuziek. Schuif aan bij jouw favoriete restaurant of kies juist eens voor wat anders. Alles kan tijdens Alphense Fijnproevers! Reserveer nu jouw tafel op Alphensefijnproevers.nl.

Op de hoogte blijven van de restaurants die deelnemen aan Alphense Fijnproevers? Houd Alphens.nl dan in de gaten!

Alphense Fijnproevers wordt mede mogelijk gemaakt door Vereniging Ondernemingen Centrum (VOC) en de Nieuwe Muziekschool Alphen aan den Rijn.


Meer nieuws

Advertorial Sport gisteren 17:43

D.O.S. viert groot succes met Clubkampioenschap

Op zondag 21 april kwamen de schijnwerpers te staan op de turntalenten van Gymnastiekvereniging D.O.S. Alphen aan den Rijn tijdens het Clubkampioenschap voor recreatieve turners en turnsters. Met een deelname van 155 enthousiaste leden, waarvan velen voor het eerst deelnamen aan een wedstrijd, was het een sportieve en gezellige dag.

Politiek gisteren 16:22

Gemeentelijke erepenning voor Museumpark Archeon

Tijdens een feestelijke Limesbijeenkomst is woensdag 24 april de gemeentelijke erepenning door burgemeester Liesbeth Spies uitgereikt aan Museumpark Archeon. Het museum krijgt de penning voor verdiensten voor gemeente Alphen aan den Rijn op het gebied van educatie, cultuurbehoud, toerisme, sociale betrokkenheid en werkgelegenheid.

Advertorial Theater gisteren 15:09

Het boek Rust en Vreugd van Hendrik Groen in het theater!

Iedereen kent ze wel, de succesvolle dagboeken van Hendrik Groen waarin hij het dagelijks leven in zijn verzorgingshuis beschrijft. De schrijver heeft in een van zijn meest recente werken, Rust en Vreugd, zijn verzorgingshuis verruilt voor een volkstuin, waarvan de voorstelling binnenkort in Castellum te zien is!

Politiek gisteren 13:51

Subsidie voor 2000 jaar geschiedenis en 10 jaar eenheid

Gemeente Alphen aan den Rijn viert dit jaar dat tien jaar geleden uit drie gemeenten één gemeente is ontstaan. In de hele gemeente worden kleinschalige feestjes gevierd. Organisatoren kunnen hiervoor subsidie aanvragen. In de pot zit in totaal € 75.000,- voor inwonersactiviteiten.

Politiek gisteren 12:17

Plan voor sportcomplex De Bijlen nog niet klaar

De Rijnstreekhal wordt opnieuw voor een half miljoen euro opgeknapt. De hal is dan voor de komende vijf jaar geschikt voor gebruik. De reden is dat het plan voor een nieuw sportcomplex in De Bijlen nog niet klaar is. Dit plan kan pas worden afgemaakt na de komende bezuinigingsronde door de Alphense gemeenteraad.

Politiek gisteren 10:46

Subsidie voor isolatie goedkope koopwoningen

Eigenaar-bewoners van goedkope slecht geïsoleerde koopwoningen in gemeente Alphen aan den Rijn kunnen subsidie aanvragen voor het isoleren van hun woning. Het gaat om vloerisolatie, dubbel glas en dakisolatie. Het maximale subsidiebedrag is € 1.460,- per woning.