s Molenaarsbrug

Proef de verfijnde Franse keuken bij ’s Molenaarsbrug

Van 15 tot en met 25 mei is het eindelijk weer zover: de Alphens Restaurantweek! Deze elf dagen zijn natuurlijk niks zonder gezellige restaurants en heerlijk eten. ’s Molenaarsbrug heeft een speciaal meergangendiner samengesteld. Proef en ervaar het zelf!

’s Molenaarsbrug is al lange tijd een begrip in Alphen aan den Rijn en omgeving. Het sfeervolle restaurant van ‘s Molenaarsbrug vind je op de hoek van de Heimanswetering aan de Oude Rijn. Het restaurant is gevestigd in een karakteristiek pand op een unieke locatie. Hun verfijnde Franse keuken is gebaseerd op culinaire invloeden vanuit de hele wereld. Voor heerlijk en klassiek eten moet je bij ’s Molenaarsbrug zijn!

Franse specialiteiten

Bij Restaurant ’s Molenaarsbrug geniet je van een viergangenmenu voor slechts € 34,95. Zo begin je de avond met een verrukkelijk voorgerecht: de eendenborst. Ofwel, gelakte eendenborst met ponzu-citrus, geroosterde koolsalade, cashewnoten, koriander en gembergel. Is dat geen geweldige binnenkomer?

Wie dacht dat je hierna al het hoofdgerecht krijgt, heeft het fout, want bij het meergangenmenu van ’s Molenaarsbrug zit ook een tussengerecht! Bij het tussengerecht kun je kiezen uit twee opties. Zo kun je kiezen voor de ossenstraatboullion met rilette en versgehakte peterselie. Is vis meer jouw ding? Kies dan voor een meerprijs van € 4,50 de gegrilde zeebaars met gele venkel, edemame bonen, geblanceerde bospeen, roergebakken bokchoi afgemaakt met kokos-dragonsaus.

Nu je smaakpapillen helemaal zijn opgewarmd komen we aan bij het hoofdgerecht.  Je kunt tijdens het hoofgerecht genieten van gebakken lamshaas met asperges, paarse zoete aardappel crème en rozemarijn jus.

En natuurlijk kun je de avond niet goed afsluiten zonder nagerecht. Daarom heeft ’s Molenaarsburg een voortreffelijk nagerecht voor jou samengesteld. Namelijk de frambozen bavarois met verse frambozen, kletskop, frambozensaus en limocello sorbetijs. Klinkt dat niet als een perfecte afsluiting van de avond?

Ja ik wil reserveren >

Over de Alphens Restaurantweek

Van 15 tot en met 25 mei kun jij weer smullen van een meergangen keuzemenu bij één van de 16 deelnemende restaurants. Dineer jij bij je favoriete restaurant? Of kom je uit je comfortzone en ga je dineren bij een voor jou nieuw restaurant? Het kan allemaal tijdens de Alphens Restaurantweek!


Meer nieuws

Advertorial Verzorging vandaag 17:24

Woensdag 28 februari opening informatiepunt Zorg en Welzijn in de Aarhof

Op woensdag 28 februari is het zover: het Informatiepunt Zorg en Welzijn opent haar deuren in winkelcentrum de Aarhof. Ze nodigen alle inwoners van Alphen aan den Rijn van harte uit om deel te nemen aan deze feestelijke gelegenheid, waarbij ze een nieuwe fase van ondersteuning en samenwerking markeren.

Advertorial Film vandaag 14:21

Parkvilla Filmhuis trekt steeds meer bezoekers

Het Parkvilla filmhuis heeft maar liefst 46% bezoekers meer ontvangen in 2023 dan het jaar daarvoor. Het hoogste bezoekersaantal ooit. Ook 2024 heeft een goede start. Een speciale programmacommissie samen met programmeur Cindy van der Hoorn bepalen de titels. En met succes. Steeds meer mensen weten Parkvilla te vinden.  

20 van Alphen vandaag 13:02

Bereid je voor op de 20 van Alphen met deze tips!

Ben jij al klaar voor de 20 van Alphen? Wij zijn er om je te helpen! Met het evenement om de hoek, delen we graag essentiële tips om je optimaal voor te bereiden op deze dag. Lees verder hoe je jezelf kunt klaarstomen voor deze hardloopwedstrijd!

Overige vandaag 11:50

Haal de lente in huis: verse Paastakken van het Kroondomein!

Het voorjaar staat voor de deur en dat betekent dat het ook weer bijna Pasen is. De jaarlijkse Paastakken-actie op het Kroondomein begint inmiddels een traditie te worden, want ook dit jaar kun je weer langskomen voor Paastakken die vers van het land afkomen.

Advertorial Overige vandaag 10:34

Kinderkledingbeurs zomer editie op vrijdag 8 maart!

Ook zin in de zomer? Vrijdagavond 8 maart kan je weer de leukste zomeroutfits scoren voor de kids. Zoals altijd gaat het om leuke en kwalitatief goede (merk)kleding voor klassieke kledingbeurs-prijzen.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:16

Rijschool Toppie zoekt rij-instructeurs om hun team te versterken

Het behalen van je rijbewijs is een fantastisch moment. Eindelijk mag je dat felbegeerde document gaan halen en mag je de weg op. Om ervoor te zorgen dat je goed begeleid wordt naar je examen, werkt Rijschool Toppie met de meest ervaren instructeurs. Maar om al hun leden te kunnen helpen, is Rijschool Toppie op zoek naar enthousiaste rij-instructeurs. Rijschool Toppie is zelfs bereid de opleiding tot rij-instructeur te betalen indien iemand deze nog niet heeft behaald.