Proeflokaal Bregje
Advertorial Horeca

Proeflokaal Bregje heeft een nieuwe menukaart

De koks van Proeflokaal Bregje hebben hun handen uit de mouwen gestoken en een nieuwe menukaart samengesteld. De menukaart is in een zomers jasje gestoken, met heerlijke gerechten als een geitenkaassalade, een malse kalfsentrecote en als afsluiter een zomerse trifle.

Uit eten bij Proeflokaal Bregje, het is weer mogelijk! Niet alleen in het restaurant kun je terecht voor jouw lievelingsgerechten, maar plaatsnemen op het terras op het Thorbeckeplein is ook mogelijk. Met de heaters is het buiten ook op de minder warme dagen aangenaam vertoeven!

Zomerse gerechten

De nieuwe menukaart is afgestemd op de zomer. Vooraf kun je onder andere kiezen uit een tomatensoep, tonijnpizza, salade met gerookte eendenborst of flammkuchen. Uiteraard ontbreekt de publieksfavoriet carpaccio niet op de nieuwe menukaart.

Als hoofdgerecht heb je de keuze uit een vlees-, vis- of vegetarisch gerecht. Denk aan de licht pittige spareribs, malse varkenshaas, een vleesplateau met diverse stukken vlees of de speciale Bregjes burger. Visliefhebbers kunnen kiezen uit een zeebaarsfilet, zalmfilet of fish & chips. Eet je vegetarisch? Kies dan voor een lauwwarme geitenkaassalade, naanbrood met shoarma of een mediterraanse quiche.

Als afsluiter kun je onder andere kiezen uit de cheesecake, zomerse trifle, warme wafel of een flammkuchen piña colada.

Leuke acties

Speciaal voor de zomer heeft Proeflokaal Bregje ook een heerlijke summerdeal. Voor € 10 heb je twee flesjes Sparked met een bittergarnituur, zodat je samen gezellig kunt borrelen. Liever alleen een flesje Sparked? Die heb je al voor € 2.

Ga jij binnenkort naar de bioscoop? Profiteer dan van de MaDiWoDo actie bij Proeflokaal Bregje. Voor slechts € 19,95 heb je een driegangen keuzemenu met een bioscoopkaartje. Dit kaartje is geldig op maandag t/m donderdag. Kijk voor meer informatie en alle actievoorwaarden op https://www.proeflokaalbregje.nl/acties/bregje-filmpje.

Reserveren kan via de website. Wil je met een gevarieerd gezelschap van meer dan 2 personen komen dineren? Stuur een e-mail naar de Proeflokaal Bregje in Alphen voor de mogelijkheden. Wil je een plekje op het terras reserveren? Neem dan telefonisch contact op via 0172 769246. Van donderdag t/m zondag is bezorgen of afhalen ook mogelijk.


Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 19:46

Jongeren komen af op protestactie, grote rel lijkt uit te blijven

Er hangt een grimmige sfeer op het Rijnplein. Tientallen jongeren zijn afgekomen op de oproep die op social media rondging om maandagavond naar het Rijnplein te komen om te protesteren tegen de coronamaatregelen. Vernielingen lijken uit te blijven. 

Alphense Zendmast gisteren 17:15

Alphense zendmast kleurt oranje voor zwembad De Hoorn

Om te vieren dat het buitenbad van zwembad De Hoorn open is om baantjes te zwemmen, kleurt de Alphense zendmast maandagavond 25 januari oranje. Hiermee zet de Alphense zendmast, die tegenover het zwembad staat, De Hoorn nog eens extra in de schijnwerpers.

Advertorial Winkels gisteren 15:39

Subway in de Baronie vanaf vandaag weer geopend na verbouwing

Subway in winkelcentrum de Baronie opent na een verbouwing van twee weken haar deuren om Alphenaren weer te voorzien van overheerlijke broodjes en andere lekkernijen. De vernieuwde winkel heeft een behoorlijke metamorfose ondergaan!

Winactie Mode gisteren 14:13

Win een stylingbox naar keuze!

Januari is dé maand van nieuwe woonaccessoires. De kerstboom is inmiddels de deur uit, dat betekent dat we het huis weer heerlijk mogen gaan aankleden met nieuwe woonaccessoires! Stylingbox wil jou daarom in de watten leggen. Doe mee aan deze winactie en maak kans op een Stylingbox naar keuze!