Proeflokaal Bregje
Advertorial Horeca

Proeflokaal Bregje heeft een nieuwe menukaart

De koks van Proeflokaal Bregje hebben hun handen uit de mouwen gestoken en een nieuwe menukaart samengesteld. De menukaart is in een zomers jasje gestoken, met heerlijke gerechten als een geitenkaassalade, een malse kalfsentrecote en als afsluiter een zomerse trifle.

Uit eten bij Proeflokaal Bregje, het is weer mogelijk! Niet alleen in het restaurant kun je terecht voor jouw lievelingsgerechten, maar plaatsnemen op het terras op het Thorbeckeplein is ook mogelijk. Met de heaters is het buiten ook op de minder warme dagen aangenaam vertoeven!

Zomerse gerechten

De nieuwe menukaart is afgestemd op de zomer. Vooraf kun je onder andere kiezen uit een tomatensoep, tonijnpizza, salade met gerookte eendenborst of flammkuchen. Uiteraard ontbreekt de publieksfavoriet carpaccio niet op de nieuwe menukaart.

Als hoofdgerecht heb je de keuze uit een vlees-, vis- of vegetarisch gerecht. Denk aan de licht pittige spareribs, malse varkenshaas, een vleesplateau met diverse stukken vlees of de speciale Bregjes burger. Visliefhebbers kunnen kiezen uit een zeebaarsfilet, zalmfilet of fish & chips. Eet je vegetarisch? Kies dan voor een lauwwarme geitenkaassalade, naanbrood met shoarma of een mediterraanse quiche.

Als afsluiter kun je onder andere kiezen uit de cheesecake, zomerse trifle, warme wafel of een flammkuchen piña colada.

Leuke acties

Speciaal voor de zomer heeft Proeflokaal Bregje ook een heerlijke summerdeal. Voor € 10 heb je twee flesjes Sparked met een bittergarnituur, zodat je samen gezellig kunt borrelen. Liever alleen een flesje Sparked? Die heb je al voor € 2.

Ga jij binnenkort naar de bioscoop? Profiteer dan van de MaDiWoDo actie bij Proeflokaal Bregje. Voor slechts € 19,95 heb je een driegangen keuzemenu met een bioscoopkaartje. Dit kaartje is geldig op maandag t/m donderdag. Kijk voor meer informatie en alle actievoorwaarden op https://www.proeflokaalbregje.nl/acties/bregje-filmpje.

Reserveren kan via de website. Wil je met een gevarieerd gezelschap van meer dan 2 personen komen dineren? Stuur een e-mail naar de Proeflokaal Bregje in Alphen voor de mogelijkheden. Wil je een plekje op het terras reserveren? Neem dan telefonisch contact op via 0172 769246. Van donderdag t/m zondag is bezorgen of afhalen ook mogelijk.


Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie vandaag 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.