Proeflokaal Bregje
Advertorial Horeca

Proeflokaal Bregje heeft een nieuwe menukaart

De koks van Proeflokaal Bregje hebben hun handen uit de mouwen gestoken en een nieuwe menukaart samengesteld. De menukaart is in een zomers jasje gestoken, met heerlijke gerechten als een geitenkaassalade, een malse kalfsentrecote en als afsluiter een zomerse trifle.

Uit eten bij Proeflokaal Bregje, het is weer mogelijk! Niet alleen in het restaurant kun je terecht voor jouw lievelingsgerechten, maar plaatsnemen op het terras op het Thorbeckeplein is ook mogelijk. Met de heaters is het buiten ook op de minder warme dagen aangenaam vertoeven!

Zomerse gerechten

De nieuwe menukaart is afgestemd op de zomer. Vooraf kun je onder andere kiezen uit een tomatensoep, tonijnpizza, salade met gerookte eendenborst of flammkuchen. Uiteraard ontbreekt de publieksfavoriet carpaccio niet op de nieuwe menukaart.

Als hoofdgerecht heb je de keuze uit een vlees-, vis- of vegetarisch gerecht. Denk aan de licht pittige spareribs, malse varkenshaas, een vleesplateau met diverse stukken vlees of de speciale Bregjes burger. Visliefhebbers kunnen kiezen uit een zeebaarsfilet, zalmfilet of fish & chips. Eet je vegetarisch? Kies dan voor een lauwwarme geitenkaassalade, naanbrood met shoarma of een mediterraanse quiche.

Als afsluiter kun je onder andere kiezen uit de cheesecake, zomerse trifle, warme wafel of een flammkuchen piña colada.

Leuke acties

Speciaal voor de zomer heeft Proeflokaal Bregje ook een heerlijke summerdeal. Voor € 10 heb je twee flesjes Sparked met een bittergarnituur, zodat je samen gezellig kunt borrelen. Liever alleen een flesje Sparked? Die heb je al voor € 2.

Ga jij binnenkort naar de bioscoop? Profiteer dan van de MaDiWoDo actie bij Proeflokaal Bregje. Voor slechts € 19,95 heb je een driegangen keuzemenu met een bioscoopkaartje. Dit kaartje is geldig op maandag t/m donderdag. Kijk voor meer informatie en alle actievoorwaarden op https://www.proeflokaalbregje.nl/acties/bregje-filmpje.

Reserveren kan via de website. Wil je met een gevarieerd gezelschap van meer dan 2 personen komen dineren? Stuur een e-mail naar de Proeflokaal Bregje in Alphen voor de mogelijkheden. Wil je een plekje op het terras reserveren? Neem dan telefonisch contact op via 0172 769246. Van donderdag t/m zondag is bezorgen of afhalen ook mogelijk.


Meer nieuws

Stadshart vandaag 13:07

Feestverlichting weer zichtbaar in het Alphense centrum

Nu de klok weer een uurtje terug is gezet en het steeds langer donker is buiten, is het hoog tijd om de winkelstraten wat op te leuken met gezellige feestverlichting. Het stadshart is inmiddels ook weer voorzien!

Winactie Horeca vandaag 12:14

Win een stamppot naar keuze van Ouderwets Sam Sam

Buiten wordt het steeds kouder en nu de wintertijd in is gegaan is het ook nog eens vroeg donker. Alle reden om te genieten van een heerlijke Hollandse stamppot. Wij mogen namens Ouderwets Sam Sam een verse stamppot voor twee personen weggeven, uiteraard met een heerlijk nagerecht.

Advertorial Horeca vandaag 11:23

Nu ook McDelivery in Alphen aan den Rijn Centrum

Even geen tijd of zin om te koken na een drukke dag of heb je iets te vieren? Dan kun je nu ook in Alphen je favoriete McDonald’s burgers makkelijk thuis laten bezorgen. Via McDelivery bezorgt McDonald’s vanaf vandaag ook in Alphen Centrum de McDonald’s favorieten thuis. Via McDelivery kunnen Alphenaren de iconische Big Mac, klassieke Franse Frietjes of een lekker menu van McDonald’s makkelijk bestellen om er thuis van te genieten.

Advertorial Cultuur vandaag 10:50

Ensemble Conforto beleeft vrijdag eerste publieke uitvoering

In deze tijd een nieuw ensemble oprichten, het is misschien een beetje vreemd, maar het getuigt van moed en betrokkenheid bij de tijd waarin we leven. Toch gaat het Conforto Ensemble vrijdag 30 oktober in première. ‘’Want deze virale tijden vragen om vitale muziek!’’

Coronavirus in Alphen vandaag 10:05

Wachttijden voor coronatest nemen af bij GGD Hollands Midden

Wekenlang was het topdrukte in de corona teststraten. Er gingen dagen overheen voordat je getest kon worden en de uitslag had. Maar die periode is volgens GGD Hollands Midden nu zo goed als voorbij. De testcapaciteit is namelijk vergroot.