Proeflokaal Bregje
Advertorial Horeca

Proeflokaal Bregje heeft een nieuwe menukaart

De koks van Proeflokaal Bregje hebben hun handen uit de mouwen gestoken en een nieuwe menukaart samengesteld. De menukaart is in een zomers jasje gestoken, met heerlijke gerechten als een geitenkaassalade, een malse kalfsentrecote en als afsluiter een zomerse trifle.

Uit eten bij Proeflokaal Bregje, het is weer mogelijk! Niet alleen in het restaurant kun je terecht voor jouw lievelingsgerechten, maar plaatsnemen op het terras op het Thorbeckeplein is ook mogelijk. Met de heaters is het buiten ook op de minder warme dagen aangenaam vertoeven!

Zomerse gerechten

De nieuwe menukaart is afgestemd op de zomer. Vooraf kun je onder andere kiezen uit een tomatensoep, tonijnpizza, salade met gerookte eendenborst of flammkuchen. Uiteraard ontbreekt de publieksfavoriet carpaccio niet op de nieuwe menukaart.

Als hoofdgerecht heb je de keuze uit een vlees-, vis- of vegetarisch gerecht. Denk aan de licht pittige spareribs, malse varkenshaas, een vleesplateau met diverse stukken vlees of de speciale Bregjes burger. Visliefhebbers kunnen kiezen uit een zeebaarsfilet, zalmfilet of fish & chips. Eet je vegetarisch? Kies dan voor een lauwwarme geitenkaassalade, naanbrood met shoarma of een mediterraanse quiche.

Als afsluiter kun je onder andere kiezen uit de cheesecake, zomerse trifle, warme wafel of een flammkuchen piña colada.

Leuke acties

Speciaal voor de zomer heeft Proeflokaal Bregje ook een heerlijke summerdeal. Voor € 10 heb je twee flesjes Sparked met een bittergarnituur, zodat je samen gezellig kunt borrelen. Liever alleen een flesje Sparked? Die heb je al voor € 2.

Ga jij binnenkort naar de bioscoop? Profiteer dan van de MaDiWoDo actie bij Proeflokaal Bregje. Voor slechts € 19,95 heb je een driegangen keuzemenu met een bioscoopkaartje. Dit kaartje is geldig op maandag t/m donderdag. Kijk voor meer informatie en alle actievoorwaarden op https://www.proeflokaalbregje.nl/acties/bregje-filmpje.

Reserveren kan via de website. Wil je met een gevarieerd gezelschap van meer dan 2 personen komen dineren? Stuur een e-mail naar de Proeflokaal Bregje in Alphen voor de mogelijkheden. Wil je een plekje op het terras reserveren? Neem dan telefonisch contact op via 0172 769246. Van donderdag t/m zondag is bezorgen of afhalen ook mogelijk.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 20:01

MINERVA Theater

Er moet opnieuw geld worden bijgelegd bij Theater Castellum. Nu gebeurt dat elk jaar, dus we hoeven hier niet verbaasd over te zijn. Deze keer al helemaal niet, want het is een gevolg van de coronacrisis. Iedereen staat nu in het rood speciaal in de culturele sector.

Voor Kinderen gisteren 17:21

Culturenplein op het Topaasplantsoen feestelijk geopend

Onder toeziend oog van veel publiek is op vrijdagmiddag 10 juli het Culturenplein aan het Topaasplantsoen in Alphen geopend. Wethouder Gert-Jan Schotanus was aanwezig bij de onthulling van het bord.

Overige gisteren 16:08

Goedkeuring Zorgunit voor Maarten van den Bergh

Maarten van den Bergh, woonachtig in Alphen, liep vorig jaar een hoge dwarslaesie op bij een ongeluk. Sindsdien staat zijn wereld op zijn kop. Maar nu is er goed nieuws voor Maarten: er is overeenstemming bereikt over het plaatsen van een zorgunit.

Overige gisteren 15:12

Scootmobielruimte voor bewoners aan de Aardster

Voorheen moesten de bewoners van de Aardster in Alphen hun scootmobiel in de galerij stallen, maar daar komt verandering in. Vanaf volgende week kunnen zij namelijk gebruikmaken van een nieuwe scootmobielruimte naast het gebouw.