Advertorial Economie

Proeflokaal Bregje heeft voor iedereen wat wils!

Twee├źnhalf jaar geleden vestigde Proeflokaal Bregje zich aan het Thorbeckeplein in Alphen aan den Rijn. Inmiddels weet menig Alphenaar het restaurant te vinden en zit het iedere dag gezellig vol.

Voor de hele familie
Proeflokaal Bregje heeft een hoop vaste klanten, waaronder Kelly. “Ik kom regelmatig bij Bregje met de familie. Je kunt er lekker eten voor een fijne prijs.”, vertelt Kelly. “Wij komen er graag. De service is top, het personeel is aardig en de prijs kwaliteit verhouding is perfect. Voor dat geld kan je het zelf niet maken.”

“De locatie is natuurlijk ook niet vervelend. Ik woon om de hoek dus ik ben er zo. Het restaurant is leuk ingericht en heeft een fijne sfeer. Ideaal om dus regelmatig met de hele familie naar toe te gaan.”, legt Kelly uit.

Gezellig uit eten met vriendinnen
Wil je lekker een avondje uit eten, maar zit iedereen een beetje krap bij kas? Dan ga je naar Proeflokaal Bregje! “Wij vinden het gezellig om samen te eten, maar houden dat graag betaalbaar.”, vertellen een paar vriendinnen uit Alphen aan den Rijn. “Daarom gaan wij graag naar Bregje, want altijd maar thuis eten willen we ook niet. Je kan er goed eten voor een leuke prijs én de cocktails zijn ook nog eens lekker en betaalbaar. Dat vinden wij natuurlijk niet vervelend!”, lachen ze.

Samen een avondje uit
“Ik ga regelmatig met mijn vrouw hier eten.”, vertelt Richard. “Het is goed eten voor weinig geld in een gezellige omgeving. Mijn favoriete gerecht? Dat is lastig, want ik vind eigenlijk alles wel lekker! Het is een gezellige tent om regelmatig samen een hapje te gaan eten."

Paaslunch bij Bregje
Kom op 1e Paasdag bij Bregje genieten van een paasproeverij met een heerlijke selectie aan vlees, vis en vegetarische lekkernijen. Voor deze paasspecial kunt u van 12.00 – 16.00 uur terecht. De paasproeverij is vanaf twee personen beschikbaar voor 15 euro per persoon. “Je kunt ook nog kiezen uit gerechten van onze lunchkaart.”, vertelt eigenaresse Shaylane. “Liever dineren? Geen probleem! ’s Avonds zijn we ook geopend voor het diner. Kies één van de mooie gerechten zoals quesadillas, plateau met diverse vleesgerechten, zalmfilet of een grand dessert."

Proeflokaal Bregje serveert voor een vaste lage prijs een driegangenmenu. Van maandag tot en met woensdag betaal je 14,50 euro en donderdag tot en met zondag betaal je 16,50 euro. Je hebt ook de keuze om een tussengerecht toe te voegen voor 4 euro. 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Polderen
Blog Opinie gisteren 19:55

MINERVA Polderen

De provincie Zuid-Holland heeft dan eindelijk ook een nieuwe coalitie. Als een van de laatste in Nederland. Net als elders zijn hier een paar kunststukjes uitgehaald om Forum voor Democratie eruit te houden.