Josh Walet
Advertorial Verkeer en vervoer

Profiteer alleen deze maand van de APK-keuring voor slechts €40 voor benzineauto's en €50 voor dieselauto's!

De APK-keuring is een wettelijke verplichting in Europa om de veiligheid en milieunormen van voertuigen te waarborgen. Tijdens de keuring wordt jouw auto nauwkeurig gecontroleerd volgens de regelgeving van de RDW. Verloopt de APK van je auto in de komende twee maanden? Dan is het tijd om een afspraak te maken bij Auto Service Alphen! Gedurende de hele maand februari bieden ze een speciale actie aan: een APK-keuring voor slechts €40 voor benzineauto's en €50 voor dieselauto's.

"Wij inspecteren essentiële aspecten zoals de autobanden, remmen, verlichting, schokdempers, ruitenwissers en meer. Eventuele gebreken worden tijdig opgespoord, wat uiteindelijk veel kosten aan onderhoud kan besparen", aldus de eigenaar van Autoservice Alphen. Na afloop van de keuring ontvang je een rapport waarin staat of je auto is goedgekeurd of dat er eventuele mankementen zijn die verholpen moeten worden. Het is belangrijk op te merken dat de APK-keuring alleen mag worden uitgevoerd door RDW-erkende bedrijven, zoals Auto Service Alphen.

Zonder afspraak:

Je kunt langskomen voor een keuring zonder afspraak tussen 08:30 uur en 16:00 uur. Het ervaren team van Auto Service Alphen staat klaar om je auto professioneel te keuren en eventuele problemen aan te pakken, zodat je veilig en met een gerust hart de weg op kunt.

Neem vandaag nog telefonisch contact op via 06-23662815, e-mail naar info@automotivealphen.nl of kom langs op ons adres: Energieweg 31, Alphen aan den Rijn.


Meer nieuws

Evenementen gisteren 16:47

Koningskermis: dit zijn de openingstijden

Koningsdag is in optocht en dat betekent dat de kermis weer wordt opgebouwd! Van dinsdag 23 tot en met zondag 28 april 2024 is er weer een Koningskermis in het Europapark en aan de Evenaar.

Blog Opinie 20 apr. 2024 18:54

MINERVA Doorgeslagen samenleving

Van de week was er een grote AI-bijeenkomst, want Alphen aan den Rijn moet de eerste AI-gemeente worden van heel Nederland. Het doel is om artificial intelligence (AI) een prominente plek te geven in de gemeente. Op zichzelf is het altijd een loffelijk streven om de eerste te worden, maar of dat met AI moet?

Advertorial Voorstelling 20 apr. 2024 16:40

Beleef Japan in Castellum!

Al zin in vakantie? Met de voorstelling Hinotori – De vleugels van de Feniks, brengt YAMATO, bekend als de "Taiko-drumgroep die de wereld rondreist", Japan naar Castellum.

Evenementen 20 apr. 2024 14:07

Dit is er in Alphen aan den Rijn te doen op Koningsdag

Op 27 april viert heel Nederland de verjaardag van de koning, en ook in Alphen aan den Rijn belooft het een feestelijke dag te worden! Benieuwd naar wat er te doen is? Lees snel verder!