Alphens

Profscheidsrechter Lindhout geeft presentatie bij Alphense Boys

Allard Lindhout, scheidsrechter op nationaal en internationaal niveau, geeft op vrijdagavond 13 maart een presentatie bij voetbalvereniging Alphense Boys.

In zijn jonge jaren floot Allard Lindhout regelmatig wedstrijden bij Alphense Boys, voornamelijk met toernooien. In 2007 was hij de scheidsrechter van de bekerfinale van de toenmalige C1 van Alphense Boys. Lindhout fluit sinds 2015 wedstrijden in de eredivisie en is onlangs gepromoveerd tot internationaal scheidsrechter.

Op vrijdag 13 maart zal Lindhout vertellen over zijn carrière, waarbij hij ook diverse videobeelden zal laten zien. Aanwezigen kunnen dan samen met Lindhout in discussie gaan over de beslissingen die hij maakt. De verwachting is dat de presentatie ongeveer 1,5 uur zal duren.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Politiek gisteren 19:57

MINERVA Kluisje

De chronisch zieke medemens heeft het op dit moment lastiger dan ooit. Door de maatregelen tegen corona. Vooral als je verder een soort van goed functioneert, moet je nog meer dan anders tussen alle obstakels door laveren om een enigszins normaal leven te leiden.

Overige gisteren 18:13

Kunstenaars van Atelier Verfstreken fleuren winkelcentrum op met muurschildering

De kunstenaars van Atelier Verfstreken hebben een mooie opdracht gekregen van de winkeliersvereniging van winkelcentrum De Aarhof. Zij mogen een muurschildering maken in het gedeelte dat naar de nieuwe parkeergarage leidt. “Het is heerlijk om zo midden in het centrum van Alphen met elkaar bezig te zijn.”

Advertorial Overige gisteren 17:25

Dit weekend open dagen bij Ski & Snowboard Xperience

Om alvast vooruit te lopen op de wintersportpret organiseert Ski & Snowboard Xperience Alphen aan den Rijn dit weekend open dagen. Op zaterdag en zondag kun je tussen 10:00 en 17:00 uur terecht voor diverse activiteiten. Een ideale manier om je voor te bereiden op het komende wintersportseizoen!

Wonen en bouwen gisteren 16:07

Sleutels van vernieuwde Groene Hart Lyceum overhandigd

Het vernieuwde Groene Hart Lyceum in Alphen is op vrijdag 25 september opgeleverd. Raymond Ophuis, hoofd huisvesting van SCOPE scholengroep, ontving de sleutels van het nieuwe gebouw uit handen van Martijn Du Prie, hoofdaannemer van Du Prie bouw en ontwikkeling.