Alphens

Profscheidsrechter Lindhout geeft presentatie bij Alphense Boys

Allard Lindhout, scheidsrechter op nationaal en internationaal niveau, geeft op vrijdagavond 13 maart een presentatie bij voetbalvereniging Alphense Boys.

In zijn jonge jaren floot Allard Lindhout regelmatig wedstrijden bij Alphense Boys, voornamelijk met toernooien. In 2007 was hij de scheidsrechter van de bekerfinale van de toenmalige C1 van Alphense Boys. Lindhout fluit sinds 2015 wedstrijden in de eredivisie en is onlangs gepromoveerd tot internationaal scheidsrechter.

Op vrijdag 13 maart zal Lindhout vertellen over zijn carrière, waarbij hij ook diverse videobeelden zal laten zien. Aanwezigen kunnen dan samen met Lindhout in discussie gaan over de beslissingen die hij maakt. De verwachting is dat de presentatie ongeveer 1,5 uur zal duren.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Cultuur vandaag 17:15

DWDD-favorieten in Castellum

Ze zijn de favorieten van Matthijs van Nieuwkerk. Daarom zette hij ze, voordat hij stopt, nog even in de spotlight van De Wereld Draait Door: Jett Rebel en Her Majesty. In maart en april zijn deze DWDD-favorieten te zien in Castellum.

Overige vandaag 16:06

Ooievaar 119 gespot in Spanje

In samenwerking met stichting STORK ringt Avifauna ieder jaar jonge wilde ooievaars. Van één van deze ooievaars is een terugmelding gekomen.

Gezondheid en welzijn vandaag 14:52

17 maart NAH-café over de Hulpkaart

Elkaar ontmoeten en ervaringen met elkaar delen helpt. Tom in de Buurt organiseert daarom voor mantelzorgers en mensen met niet-aangeboren hersenletsel drie tot vier keer per jaar een NAH-café in Aquarijn. Aanstaande 17 maart is de Hulpkaart het onderwerp van gesprek.

Advertorial Algemeen vandaag 14:03

Walk&Talk 3 maart

Werkzoekend? Wat doet het met jou en wat doet het met je directe omgeving? Van de ene op de andere dag moet je min of meer gedwongen op zoek naar ander werk. Het verliezen van je baan kan veel vragen oproepen.

Blog Opinie vandaag 13:25

Alleen Alphense Boys voetbalt zondag

Er wordt weinig gevoetbald komend weekeinde. Van de Alphense clubs komt alleen Alphense Boys in actie. Dat gaat zondag gebeuren in Leidschendam waar RKAVV de tegenstander is.