Provincie start met groot onderhoud aan N207

De provincie Zuid-Holland is gestart met groot onderhoud aan de N207. Naar verwachting zullen de werkzaamheden tot begin juli 2019 duren. De voornaamste werkzaamheden zijn het opnieuw inrichten van de rotonde op de N207 kruisend met de N231.

Ter hoogte van de rotonde wordt een extra rijbaan gerealiseerd. De doorsteek bij de Zegerbrug naar de N460 wordt bij de werkzaamheden verwijderd. Deze weg verbindt nu de N207 met de N460 richting Ter Aar. Ook wordt het asfalt op de N207 vernieuwd, de openbare verlichting vervangen en krijgt de berm een opknapbeurt tussen de Eisenhouwerlaan en Oranje Nassaubrug.

Planning
Weggebruikers moeten rekening houden met een verkeershinder. Een aantal werkzaamheden worden naast overdag, ook in de nachten en weekenden uitgevoerd. De eerste nachtelijke werkzaamheden starten op 8 april en de weekendwerkzaamheden volgen later. Wanneer deze precies gepland zijn, is nog niet bekend. 

Verkeershinder
Voor de nachtelijke werkzaamheden is een halve rijbaanafzetting nodig. Het verkeer wordt dan middels een om-en-om regeling doorgelaten. Dit geldt voor de N207 en N231. Tijdens de weekendwerkzaamheden is er een volledige afzetting van de weg en is er geen verkeer mogelijk. Huizen en bedrijven langs de N207 blijven wel bereikbaar.

Informatieavond
Meer informatie wordt gedeeld tijdens de informatiebijeenkomst in Aarlanderveen. Deze is op dinsdag 9 april tussen 19.00 - 21.00 uur en aanmelden is niet nodig. Er zullen dan medewerkers van de provincie Zuid-Holland, gemeente Alphen aan den Rijn en de aannemer aanwezig zijn die vragen kunnen beantwoorden. Het bijeenkomst is in het Oude Rechthuis aan de Dorpsstraat 40 in Aarlanderveen.

 

 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 21:08

Geen nieuwe sociale huurwoningen in centrum van Alphen-Stad

In de plannen voor nieuwbouwwoningen in het centrumgebied aan de Lage Zijde is geen plaats voor nog meer sociale huurwoningen. Van de vijfhonderd geplande woningen zijn er namelijk al tweehonderd gebouwd in de sociale huursector.

Advertorial Overige gisteren 19:31

Geld inzamelen voor KiKa

Op zaterdag 21 september wordt er een benefietavond gehouden in Bar Amsterdam om geld in te zamelen voor KiKa. Iedereen is van harte welkom om de avond bij te wonen!  

Politiek gisteren 16:06

Bouwactiviteiten Aarkadekwartier stand van zaken

De nieuwbouw op en bij het Aarplein en De Vest in het stadshart van Alphen aan den Rijn verloopt voorspoedig. Naar verwachting worden de woningen in fase 1 en 2 begin volgend jaar opgeleverd.

Sport gisteren 15:52

Open Alphens Zaalvoetbalkampioenschap

Het Scala College organiseert in samenwerking met Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek op woensdagmiddag 9 oktober het Open Alphens Zaalvoetbalkampioenschap.  

Advertorial Overige gisteren 15:07

Jaarmarkt bij Soos aan den Rijn

Natuurlijk doet Soos aan den Rijn iets leuks voor al hun bezoekers tijdens de Jaarmarkt op woensdag 18 september!