Archieffoto

Prullenbakken op drukke plekken gesloten vanaf donderdag om schade door vuurwerk te voorkomen

De Gemeente zal vanaf donderdag 29 december prullenbakken op drukke locaties sluiten. Dit om schade door vuurwerkafval te voorkomen.

De Gemeente liet eerder deze maand weten al prullenbakken te sluiten om het risico op brand en schade door vuurwerkafval tijdens de jaarwisseling te minimaliseren. Het sluiten van prullenbakken bij winkelcentra en drukke plekken liet echter nog op zich wachten. Deze worden donderdag 28, vrijdag 29 en zaterdag 30 december gesloten.

De Gemeente zal de prullenbakken weer openen vanaf 1 januari, te beginnen in de winkelcentra en woonwijken. Geleidelijk aan zullen ook de prullenbakken in het buitengebied weer toegankelijk worden. Het sluiten en heropenen van de prullenbakken is een preventieve maatregel om ongelukken te voorkomen en ervoor te zorgen dat de jaarwisseling op een verantwoorde manier gevierd kan worden.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Winactie Eten en drinken vandaag 09:23

WIN twee tegoedbonnen van El Caballo ter waarde van €50!

Bij El Caballo kun je genieten van de authentieke Argentijnse keuken. Heb jij zin in een avondje lekker uiteten? Doe mee met de winactie en maak kans op een van de twee tegoedbonnen ter waarde van €50!  

Advertorial Sport gisteren 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken gisteren 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk gisteren 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.

Advertorial Film gisteren 09:44

Een nieuwe Première Night bij Castellum!

Op woensdag 10 juli komt er een nieuwe Première Night naar Castellum, namelijk Fly Me to the Moon! Bij binnenkomst wordt je meteen verwend met een glaasje bubbels, waarna je als allereerste de gloednieuwe film kan bekijken!

Advertorial Evenement 21 jun. 2024 16:34

Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren!

Ben jij klaar voor een avond vol hersenkrakers en gezelligheid? Ga dan dé uitdaging aan met je team? Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren en test jouw kennis en vaardigheden terwijl je geniet van de gezellige sfeer in het restaurant.