Saskia de West-Berk

Publiek kan voortaan lekker voetbal kijken op de nieuwe zittribune van ARC

Eerder vond de symbolische opening van de nieuwe zittribune bij het hoofdveld van ARC al plaats, maar zaterdag werd deze officieel in gebruik genomen. Aan John Kroes de eer om het grote roodzwarte lint door te knippen

De notaris heeft een belangrijke rol gespeel bij de realisatie van de nieuwe zittribune, dus dat de eer aan hem was om de officiële openingshandeling te verrichten was volkomen logisch. Kroes is namelijk de hoofdsponsor van de nieuwe zittribune. Vandaar dat de tribune dan ook vernoemd is naar het notariskantoor: de Kroes & Partners tribune.

Buiten diverse sponsoren die allemaal bijgedragen hebben aan het realiseren van de nieuwe zittribune, hebben ook veel mensen met een roodzwart hart een bijdrage geleverd. Iedereen die de voetbalvereniging een warm hard toedraagt, kon één of meerdere stoeltjes van de nieuwe zittribune adopteren. Voorzitter Irma Ligtvoet: “Dat was echt overweldigend en oversteeg alle verwachtingen. Maar liefst 286 stoeltjes werden verkocht. Daar ben je als voorzitter toch echt van onder de indruk.”

Lees ook: Kogel is door de kerk: ARC krijgt een extra kunstgrasveld

nieuwe zittribune arc officiele opening 2.jpg


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Sport vandaag 12:31

Medailles voor AZC tijdens regiokampioenschappen

Vorige week was eindelijk weer de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen voor de zwemmers van AZC: de limieten wedstrijd in Alkmaar. Dit weekend stond de eerste echte krachtmeting van het seizoen op het programma: de Regionale kampioenschappen estafette in Papendrecht.

Advertorial Horeca vandaag 11:20

Werken bij McDonald's: gastvrij, flexibel en bovenal gezellig

We kennen het allemaal: de grote gele M. Dé plek om naar toe te gaan voor een lekker burgermenu, een McFlurry of gewoon een kopje koffie. Maar een restaurant is niets zonder haar werknemers. Lars (19), Jelle (20), Sem (18) en Jitske (18) vertellen je wat werken bij McDonald’s zo uniek maakt.

Sport vandaag 08:27

Alphense Boys een half uur goed, daarna wint Be Quick

Alphense Boys kon het zaterdagavond in Groningen niet bolwerken bij Be Quick 1887. Alleen het eerste halfuur wisten de Boys het de thuisploeg erg lastig te maken, maar in de rest van de wedstrijd was Be Quick de beste en viel er op de 4-1 zege niet zoveel af te dingen.