Parkvilla
Advertorial Evenementen

Pubquiz bij Parkvilla

Op 21 november organiseert Parkvilla een nieuwe pubquiz. Organisator en presentator Pascal Warnaar maakt zelf de vragen, die onder meer zijn gericht op muziek, sport en geschiedenis. In de sfeervolle Parkvilla foyer kunnen mensen samen met een team van vier leden laten zien wie de slimste is van Alphen aan den Rijn én omstreken.

"Het gaat om brede, algemene kennis, maar zeker ook om een gezonde portie humor. De bedoeling is er een gezellige avond uit van te maken. Het is leuk om als vriendenteam of collega’s samen te werken en je kennis met anderen te delen. Vanaf 19:30 uur is iedereen welkom om te strijden voor mooie prijzen. Prijzen die een film- en/of theaterliefhebber zeker zal kunnen waarderen," aldus Warnaar.

Er kunnen maximaal twaalf teams meedoen. In 2024 zijn er ook weer pubquizzen op 23 januari en 19 maart. Bekijk voor meer informatie en inschrijven: parkvilla.nl.


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 11:37

Sloop gestart nieuwbouwlocatie SteekterOever Alphen aan den Rijn

Afgelopen week is de sloop gestart van de huidige opstallen op de SteekterOever-locatie aan de Steekterweg in Alphen aan de Rijn. Op deze plek zullen het komende jaar 25 luxe Oeverwoningen, Hofwoningen en Kadewoningen verrijzen. 

Advertorial Film vandaag 09:21

Film in Castellum: kom in de kerstsfeer met Love Actually!

De feestmaand staat voor de deur en hoewel Sinterklaas nog in het land is, kan Castellum niet wachten om helemaal in de kerstsfeer te komen. En hoe kan dat nu beter dan met een echte filmklassieker? Ter ere van het 20-jarig jubileum vertoont de bioscoop Love Actually opnieuw op het witte doek!

Advertorial Gezondheid en welzijn gisteren 17:07

Ga mee op zorgexpeditie: "Jouw avontuur in de zorg"

In de regio Zuid-Holland Noord groeit de vraag om naar nieuwe opleidingsmogelijkheden te kijken en hoe we de zorg voor onze ouderen kunnen blijven bieden. Een van de projecten binnen Avant is gericht op het opleiden van (nieuwe) zorgprofessionals door middel van landelijk erkende mbo-certificaten. Begin 2024 zijn nieuwe collega’s welkom in de zorg waarbij vooral rekening wordt gehouden met het welzijn van onze ouderen in de regio. Door een beroepsgericht onderdeel van een mbo-opleiding te volgen, kunnen werkenden en werkzoekenden met een mbo-certificaat direct aan de slag in een van de zorgorganisaties.