Parkvilla
Advertorial Evenementen

Pubquiz bij Parkvilla

Op 21 november organiseert Parkvilla een nieuwe pubquiz. Organisator en presentator Pascal Warnaar maakt zelf de vragen, die onder meer zijn gericht op muziek, sport en geschiedenis. In de sfeervolle Parkvilla foyer kunnen mensen samen met een team van vier leden laten zien wie de slimste is van Alphen aan den Rijn én omstreken.

"Het gaat om brede, algemene kennis, maar zeker ook om een gezonde portie humor. De bedoeling is er een gezellige avond uit van te maken. Het is leuk om als vriendenteam of collega’s samen te werken en je kennis met anderen te delen. Vanaf 19:30 uur is iedereen welkom om te strijden voor mooie prijzen. Prijzen die een film- en/of theaterliefhebber zeker zal kunnen waarderen," aldus Warnaar.

Er kunnen maximaal twaalf teams meedoen. In 2024 zijn er ook weer pubquizzen op 23 januari en 19 maart. Bekijk voor meer informatie en inschrijven: parkvilla.nl.


Meer nieuws

Advertorial Politiek plein gisteren 20:34

Minister Van Gennip en CDA-lijsttrekker Berendsen spreken op avond in Hazerswoude-Dorp

Met de verkiezingen voor het Europees Parlement voor de deur (op 6 juni aanstaande) organiseren de gezamenlijke CDA-afdelingen in het Groene Hart een verkiezingsavond op dinsdag 21 mei met lijsttrekker Tom Berendsen en een aantal kandidaten. Ook minister van Sociale zaken en werkgelegenheid Karien van Gennip zal tijdens de avond spreken, evenals de nieuwe regionale voorzitter van LTO, Kees Captein.

Advertorial Overige gisteren 14:16

De kracht van frequentie bij het SamenhuiS

Kanker kan je leven flink op z’n kop zetten. Het is onzeker wat je te wachten staat, hoe je toekomst eruit ziet. Door de hele rollercoaster kan je jezelf en het vertrouwen in je lichaam behoorlijk kwijt raken. Alles staat op ‘overleven’. Wat helpt jou om je beter te voelen?

Advertorial Evenement gisteren 09:54

Bestel snel je pre-order ticket voor Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni wordt het tijd voor een heerlijk Hollands feestje met topartiesten! Kom gezellig langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets vliegen de deur uit! Voor de vroege vogels is er een echte Hollandse deal voor slechts €14,95! Sla snel je kaartjes in, want hierna zijn alleen nog de early bird tickets beschikbaar voor €22,50.

Advertorial Winactie Actie 19 mei 2024 16:24

Win een zes weken afvalprogramma ter waarde van €330

Sport-zorg geeft aan twee gelukkige mensen de kans om een zes weken durend afvalprogramma te volgen ter waarde van €330! Lees hieronder wat je moet doen om kans te maken.

Romeinen 19 mei 2024 13:15

De Romeinse limesweg ligt nog altijd onder de grond

Gemeente Alphen aan den Rijn heeft veel Romeinse voorwerpen opgegraven. Er is echter geen enkele ruïne te zien. Maar, er is wel een Romeinse weg die onder de grond nog altijd gewoon bestaat. Het is deze limesweg die langs de Oude Rijn regelmatig tevoorschijn komt als er aan een modern bouwproject wordt begonnen.