Quinty Keijzer pakt zilver op het Nederlands kampioenschap Veldrijden

Quinty Keijzer van wielervereniging Avanti heeft afgelopen weekend de zilveren medaille gewonnen op het NK veldrijden.

De hele wedstrijd reed Quinty op een achterstand van tien seconden. Daardoor bleef de wedstrijd tot het einde spannend, want als één van de veldrijders op zou geven was de wedstrijd besloten. Er was niemand die opgaf en Quinty finishte op tien seconden van de nieuwe kampioene.

Aan het einde van de wedstrijd werd Quinty Keijzer nog op een voetstuk gezet door de speaker van de KNWU: “Als onverzettelijkheid een naam zou hebben dan heette het Quinty Keijzer.” Na een Nederlandse titel op de weg, brons op de mountainbike, en zilver op de veldrijdfiets is de verzameling compleet.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Te zien op televisie/online vandaag 17:03

Alphens gezin te zien in nieuw programma over Scandinavische wildernis

Vanaf maandag 27 maart zijn Vincent, Pauline en Jesper Ellerbrak te zien in het programma ‘Het Hoge Noorden’ van Omroep MAX. In dit programma trekt presentatrice Dionne Stax door Scandinavië om landgenoten op te zoeken. Jesper Ellerbrak vertelt over het nieuwe programma.

Werkzaamheden vandaag 15:58

Werkzaamheden aan de Lijsterlaan zijn begonnen

De werkzaamheden aan de Lijsterlaan in Alphen aan den Rijn zijn maandag 27 maart begonnen. De weg wordt opnieuw ingericht om het voor fietsers veiliger te maken. Tot en met 19 mei zal de Lijsterlaan afgesloten zijn.

Advertorial Evenementen vandaag 13:47

Paasweekend in Museumpark Archeon

Tijdens het paasweekend van 7 tot en met 10 april 2023 trekken de minderbroeders door het middeleeuwse stadje met een paasprocessie. De zeelui van Allemansend bezetten de rest van het park met een kampement en demonstraties. Kinderen kunnen paasbroodjes bakken en paasvlechten. Als afsluiting van de dag vindt de spannende gladiatorenshow plaats.