R van Hemert Schilderwerken
Advertorial Overige

R van Hemert Schilderwerken: een begrip in Alphen aan den Rijn

Geen tijd om zelf te schilderen? De Alphense schilder Richard van Hemert neemt graag jouw werk uit handen. Naast particuliere woningen werkt R van Hemert Schilderwerken ook regelmatig voor grote bedrijven en VvE’s. En steeds meer klanten weten R van Hemert Schilderwerken met zijn team te vinden.

Vooral het persoonlijk contact met de klant geeft een stukje binding en vertrouwen. “Daarom zijn we bij R van Hemert Schilderwerken trots op de langdurige relaties”, zegt Richard. “Mond op mond reclame is onze grootste vorm van promotie! Omdat steeds meer klanten kiezen voor vakmanschap en kwaliteit zijn wij met ons bedrijf een stuk gegroeid en willen wij graag nog meer klanten blij maken. Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.”

Samenwerken met R van Hemert Schilderwerken betekent gegarandeerd goed schilderwerk. “Als schilder adviseren wij je om jouw schilderwerk op de juiste manier goed te onderhouden. We komen graag langs om te kijken op welke manier we dat het best kunnen aanpakken. Dat kan per woning heel erg verschillend zijn. Bij het opnemen van de werkzaamheden is het ook mogelijk om een verf-technisch advies uit te laten brengen door Sigma of Sikkens. Daardoor kunnen wij garanderen dat het schilderwerk ook onder de garantievoorwaarden van Sigma of Sikkens valt.”

Kortom: kies je voor R van Hemert Schilderwerken, dan kies je voor vakmanschap en kwaliteit.

Neem vrijblijvend contact op met R van Hemert Schilderwerken via 06 40 80 29 34, website of mail naar info@rvanhemertschilderwerken.nl.


Meer nieuws

Advertorial Theater gisteren 17:50

Bijgeboekte voorstellingen met bekende namen bij Parkvilla

Het culturele seizoen loopt hetzelfde als een schooljaar: van september tot en met juli. Maar dat wil niet zeggen dat er in het seizoen geen theatervoorstellingen worden bijgeboekt. Op 16 mei komt Marcel van Roosmalen naar Parkvilla met zijn voorstelling Totaal 3 On Tour en op zondagmiddag 9 juni komen Rob Urgert en Joep van Deudekom met de De Verbinders.

Openbaar vervoer gisteren 16:45

In- en uitchecken met de betaalpas nu ook mogelijk in alle buurtbussen van Arriva

Reizigers kunnen voortaan eenvoudig reizen en betalen door in- en uit te checken met de betaalpas. Nu nog zonder kortingen of abonnement. Daarnaast blijft het mogelijk om te reizen met de OV-chipkaart of om een kaartje te kopen bij de chauffeur. Reizen met de betaalpas is onderdeel van OVpay, de nieuwe manier van betalen in het ov.

Calamiteiten gisteren 16:25

N207-Oostkanaalweg afgesloten na ongeval

Op de N207-Oostkanaalweg, tussen Oranje Nassausingel en Nieuwkoopseweg, heeft zich een ongeval voorgedaan waarbij twee auto's en een vrachtwagen betrokken waren. Als gevolg hiervan is de weg momenteel afgesloten. Het verkeer staat vast tot en met Ter Aar.

Verkeer en vervoer gisteren 13:08

Europese Flitsmarathon: intensieve controles voor verkeersveiligheid

Van maandag 15 tot en met zondag 21 april houdt de Europese politieorganisatie Roadpol de zogenoemde 'flitsmarathon'. Er wordt die week in verschillende Europese landen, waaronder ook in Nederland, zowel overdag als 's nachts intensiever op snelheid gecontroleerd.