Josh Walet
Advertorial Economie

R van Hemert Schilderwerken voor al jouw schilderklussen

Kan jouw woning wel een opfrisbeurt gebruiken? Of heb je last van rottend hout? De Alphense schilder Richard van Hemert is van alle markten thuis: van binnen- en buitenschilderwerk tot houtrot. Hij biedt ontzorging door jou het schilderwerk uit handen te nemen.

Richard is jaren geleden begonnen als schilder en nog altijd doet hij zijn werk met veel passie. Hij vertelt: “Ik haal er veel plezier en voldoening uit. Het mooiste moment is als alles strak in de verf staat en je kunt zien dat de klant er blij mee is. Dat brengt een grote glimlach op mijn gezicht.”

Van alle markten thuis

Bij R van Hemert Schilderwerken kun je aankloppen voor een diversiteit aan schilderwerken. Richard is namelijk niet alleen gespecialiseerd in het schilderen van deuren, kozijnen en ramen, maar ook in het schilderen van trappen, wandafwerking, behangen, houtrot en het sauzen van plafonds. Hiervoor worden de meest moderne technieken en materialen gebruikt, zodat je een optimaal en duurzaam resultaat krijgt.

Het is belangrijk om schilderwerk regelmatig bij te houden. “Dit zorgt ervoor dat het schilderwerk en jouw woning beschermd blijven. Daarnaast zorgt een nieuwe verflaag ervoor dat jouw interieur weer een opleving krijgt”, vertelt Richard. Ook met houtrot weet het schilderbedrijf raad. “Voornamelijk op plekken als onderdorpels en hoekverbindingen kan het hout gaan rotten. Voor het behoud van de woning is het belangrijk om de aangetaste delen te herstellen of te vervangen. Dan kan de woning nog een tijdje mee.”

Ook tijdens de coronacrisis werkt Richard gewoon door. “Uiteraard met de nodige maatregelen, zoals het regelmatig wassen van onze handen en het houden van voldoende afstand tot elkaar. Dit zorgt ervoor dat we veilig door kunnen werken en jouw woning er weer fris en fruitig uit kunnen laten zien!”

Is jouw woning toe aan onderhoud of een opfrisbeurt? Neem dan contact op met R van Hemert Schilderwerken via de website of via 06 40802934.


Meer nieuws

Advertorial Winactie Eten en drinken vandaag 09:23

WIN twee tegoedbonnen van El Caballo ter waarde van €50!

Bij El Caballo kun je genieten van de authentieke Argentijnse keuken. Heb jij zin in een avondje lekker uiteten? Doe mee met de winactie en maak kans op een van de twee tegoedbonnen ter waarde van €50!  

Advertorial Sport gisteren 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken gisteren 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk gisteren 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.

Advertorial Film gisteren 09:44

Een nieuwe Première Night bij Castellum!

Op woensdag 10 juli komt er een nieuwe Première Night naar Castellum, namelijk Fly Me to the Moon! Bij binnenkomst wordt je meteen verwend met een glaasje bubbels, waarna je als allereerste de gloednieuwe film kan bekijken!

Advertorial Evenement 21 jun. 2024 16:34

Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren!

Ben jij klaar voor een avond vol hersenkrakers en gezelligheid? Ga dan dé uitdaging aan met je team? Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren en test jouw kennis en vaardigheden terwijl je geniet van de gezellige sfeer in het restaurant.