Josh Walet
Advertorial Economie

R van Hemert Schilderwerken voor al jouw schilderklussen

Kan jouw woning wel een opfrisbeurt gebruiken? Of heb je last van rottend hout? De Alphense schilder Richard van Hemert is van alle markten thuis: van binnen- en buitenschilderwerk tot houtrot. Hij biedt ontzorging door jou het schilderwerk uit handen te nemen.

Richard is jaren geleden begonnen als schilder en nog altijd doet hij zijn werk met veel passie. Hij vertelt: “Ik haal er veel plezier en voldoening uit. Het mooiste moment is als alles strak in de verf staat en je kunt zien dat de klant er blij mee is. Dat brengt een grote glimlach op mijn gezicht.”

Van alle markten thuis

Bij R van Hemert Schilderwerken kun je aankloppen voor een diversiteit aan schilderwerken. Richard is namelijk niet alleen gespecialiseerd in het schilderen van deuren, kozijnen en ramen, maar ook in het schilderen van trappen, wandafwerking, behangen, houtrot en het sauzen van plafonds. Hiervoor worden de meest moderne technieken en materialen gebruikt, zodat je een optimaal en duurzaam resultaat krijgt.

Het is belangrijk om schilderwerk regelmatig bij te houden. “Dit zorgt ervoor dat het schilderwerk en jouw woning beschermd blijven. Daarnaast zorgt een nieuwe verflaag ervoor dat jouw interieur weer een opleving krijgt”, vertelt Richard. Ook met houtrot weet het schilderbedrijf raad. “Voornamelijk op plekken als onderdorpels en hoekverbindingen kan het hout gaan rotten. Voor het behoud van de woning is het belangrijk om de aangetaste delen te herstellen of te vervangen. Dan kan de woning nog een tijdje mee.”

Ook tijdens de coronacrisis werkt Richard gewoon door. “Uiteraard met de nodige maatregelen, zoals het regelmatig wassen van onze handen en het houden van voldoende afstand tot elkaar. Dit zorgt ervoor dat we veilig door kunnen werken en jouw woning er weer fris en fruitig uit kunnen laten zien!”

Is jouw woning toe aan onderhoud of een opfrisbeurt? Neem dan contact op met R van Hemert Schilderwerken via de website of via 06 40802934.


Meer nieuws

Politiek vandaag 13:19

Erfgoedfonds Alphen aan den Rijn voor 2024 weer gevuld

De gemeenteraad van Alphen aan den Rijn heeft het Erfgoedfonds opnieuw gevuld. Vanuit dit fonds worden projecten op het gebied van beleving van erfgoed gesubsidieerd. Het gaat vooral om projecten die door groepen inwoners en kleine organisaties worden geïnitieerd.

Overige vandaag 10:53

Nieuwe voorzitter neemt het roer over bij Scouting Alphen

Op 28 maart heeft Dick Raaphorst, na meer dan 22 jaar voorzitterschap, het leiderschap van Scouting Alphen overgedragen aan Vincent Peters. Voor Vincent, een bekend gezicht op de vereniging, voelt deze nieuwe rol als een thuiskomst: "Ik ben zelf als welp op deze vereniging begonnen."

Calamiteiten gisteren 18:25

Kind aangereden door auto in Emmalaan

Op donderdag aan het einde van de middag vond er een incident plaats op de Emmalaan in Alphen aan den Rijn, waarbij een kind werd aangereden door een auto. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis vervoerd.  

Advertorial Overige gisteren 17:43

Prachtige samenwerking Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn

Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn hebben afgesproken dat in het Brugwachtershuisje bij de Alphense Brug nieuwe kadopakketjes worden verkocht. Daarin speciale meelproducten van de Molen, aangevuld met enkele leuke dingen, zoals bijvoorbeeld een garde, een mini taartvorm, een mini deegrollertje, stroop, Hollandse snoep of theedoek etc.