La Bodega '87
Advertorial Winkels

Raad het aantal kurken en win een mega fles rosé!

Het rosé seizoen is voorbij, horen we je denken, maar dat is zeker niet waar! Rosé is ook heerlijk bij een stukje varkensvlees of wit vlees, zoals bij het kerstdiner. Daarom verloot wijnwinkel en -bar La Bodega ’87 een 3 liter fles van de Ultimate Provence. Benieuwd wat je moet doen om kans te maken? Lees dan snel verder!

Hoeveel kurken zitten er in de vaas?

Om kans te maken op de grote fles UP laat je La Bodega ’87 via hun Facebook of Instagram pagina weten hoeveel kurken er volgens jou in de vaas zitten. Tag ook de wijnliefhebber met wie jij van deze fles rosé wilt gaan genieten. Degene die het precieze aantal raadt, of het dichtste bij het aantal zit, wint deze fles rosé.

“De Ultimate Provence is een heerlijke kruidige rosé uit de Provence, Frankrijk. Voor veel mensen is het rosé seizoen ten einde maar in de herfst en winter kan een rosé ook fantastisch zijn. Denk aan bij een winterbarbecue! Bij gegrild vlees is deze rosé een ultieme combinatie.”

Volg La Bodega ’87 en blijf op de hoogte

Om mee te doen, ga je naar de volgende post op Facebook of Instagram. De winnaar zal ook via de social media kanalen van La Bodega ’87 bekend worden gemaakt.

Ben jij nog niet bekend met deze winkel in de Raadhuisstraat in Alphen aan den Rijn? Je vindt er een uitgebreid assortiment van wijnen, port en champagnes. Achterin de winkel is een knusse wijnbar waar je in het weekend terecht kan voor een glas wijn of een wijnproeverij.

La Bodega ’87 is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. De wijnbar is geopend van donderdag t/m zaterdag van 16:00 – 00:00 uur. Tot en met donderdag 11 november is de wijnbar op donderdag dicht in verband met de wijncursus die wordt gegeven. Je vindt de wijnwinkel en wijnbar op de Raadhuisstraat 410. Online wijn kopen? Bekijk het assortiment op labodega87.nl. Bezorgen in Alphen aan den Rijn en omstreken is gratis.


Meer nieuws

Blog Politiek gisteren 20:01

MINERVA Gratis parkeren

Sinterklaas is vroeg dit jaar. De winkeliers in het Alphense stadshart krijgen een cadeautje: voortaan mogen bezoekers anderhalf uur gratis parkeren 'achter de slagbomen'. Het venijn zit in het woordje 'gratis'. Want, natuurlijk is het om de dooie dood niet gratis.

Verkeer en vervoer gisteren 17:24

Werkzaamheden aan het spoor in Alphen aan den Rijn in volle gang

Een lang weekend rijden er geen treinen van en naar Alphen aan den Rijn. Er worden namelijk werkzaamheden uitgevoerd aan het spoor. Dit om vanaf 13 december elk kwartier een trein te kunnen laten rijden tussen Alphen aan den Rijn en Utrecht Centraal.

Alphens Restaurantweek 2021 gisteren 16:36

Smullen van een heerlijk viergangen diner bij Lekker eten en drinken

Van donderdag 28 oktober t/m zondag 7 november organiseren wij de najaarseditie van de Alphens Restaurantweek. Elf dagen lang serveren restaurants de lekkerste meergangen menu’s. Bij Lekker eten en drinken leggen ze je in de watten met een viergangen diner.

Winactie Overige gisteren 15:57

Winnen: een volledig verzorgd avondje uit van Ladies Time-Out

Tijdens het volledig verzorgde avondje uit van Ladies Time-Out word je helemaal in de watten gelegd. Wij mogen een ticket weggeven! Wie van je vriendinnen, moeder, tante, buurvrouw of sterke powervrouw gun jij een heerlijk verzorgd avondje uit?

Advertorial Muziek gisteren 14:20

Zelfgeschreven popliedjes uitvoeren met een klassiek ensemble? Jazeker!

De Nieuwe Muziekschool Alphen heeft dit seizoen een bijzonder project: leerlingen van verschillende afdelingen van de NMSA schrijven een eigen liedje. Vervolgens wordt bij elk van deze liedjes een arrangement gemaakt met klassieke instrumenten, zoals viool, cello of harp.