Subway Alphen aan den Rijn
Advertorial Horeca

Raad het juiste gewicht en win een Subway zomertenue

Nico van Rijn, eigenaar Subway Alphen aan den Rijn, heeft een bijzondere winactie bedacht. Al enige weken rijdt hij samen met zijn fietsvrienden in een speciaal ontworpen Subway zomertenue. Deze unieke Subway outfit kun je nu winnen.

Wat moet je doen?

Op de foto staat Van Rijn in zijn fietstenue met fiets en toebehoren. Raad het totaalgewicht van Van Rijn inclusief kleding, schoenen, helm en fiets met toebehoren en maak kans op het unieke Subway zomertenue.

Meedoen kan via de Facebookpagina van Subway Alphen of door in de winkel een kaartje in te vullen. De winactie loopt tot zondag 19 juni. Doe mee en misschien rijd jij wel op zondag 26 juni de Ronde om Alphen in een unieke Subway outfit.

WIN ACTIE WIN ACTIE WIN ACTIE Sinds een paar weken rijd ik samen met mijn fietsvrienden in ons speciaal...

Geplaatst door Subway Alphen aan den Rijn-Baronie op Dinsdag 7 juni 2022

Meer nieuws

Weer in Alphen vandaag 14:12

Komend weekend veel vallende sterren te zien

Je hebt er vast wel eens van gehoord, vallende sterren! Kleine lichtflitsjes die met hoge snelheid door de lucht, de ene feller en groter dan de ander. Deze vallende sterren worden veroorzaakt door stofdeeltjes uit de ruimte die met hoge snelheid de dampkring van onze Aarde binnendringen, en vervolgens opbranden. Met als gevolg, een lichtflits! 

Advertorial Overige vandaag 11:08

Bramsoosboot wegens succes herhaald

Genieten op het water met een overheerlijk frietje? Dat kan! Brugwachtertje aan den Rijn en Overbuurman Bram Ladage varen opnieuw met de BramSoosboot.