Dimmy Olijerhoek
Advertorial Overige

Rabobank Coöperatiefonds doneert € 25.255,00

Maandag 15 juli vond de feestelijke uitreiking van de cheques vanuit het Coöperatiefonds van Rabobank Groene Hart Noord plaats. Jan van Dijken, directeur Particulieren reikte zeven cheques, met een totale waarde van € 25.255,00, uit aan vertegenwoordigers van EHBO vereniging Leimuiden en Rijnsaterwoude, Inloophuis Koudekerk, Stichting Jeugdraad Nieuwveen, Muziekvereniging Eensgezind, Scouting Rheijnewoud, Wijkcentrum Swaenswijk en inwoners van Nieuwe Wetering.  

Waar wordt het geld aan besteed?
De EHBO vereniging Leimuiden en Rijnsaterwoude ontvangt € 888,00 voor oefenmateriaal voor reanimatiecursussen. Inloophuis Koudekerk gebruikt de bijdrage van € 7.000,00 voor het inrichten van het inloophuis. Mede dankzij de donatie van € 10.000,00 kan de stichting Jeugdraad Nieuwveen de Mettenburcht renoveren. Muziekvereniging Eensgezind uit Nieuwkoop ontvangt een bijdrage van € 1.500,00 voor nieuwe muziekinstrumenten voor de jeugd. Dankzij de bijdrage van € 1.867,00 kunnen jeugdleden van scouting Rheijnewoud uit Hazerswoude aankomende zomer met nieuwe tenten op kamp. Wijkcentrum Swaenswijk uit Alphen aan den Rijn gebruikt de het bedrag van € 3.500,00 voor een traplift en inwoners uit Nieuwe Wetering kunnen mede dankzij een donatie van € 500,00 een AED aanschaffen.

Versterken lokale leefomgeving 
Rabobank Groene Hart Noord stelt ieder jaar een deel van haar winst beschikbaar aan het Coöperatiefonds. Dit fonds heeft tot doel de lokale leefomgeving te versterken en steunt initiatieven van verenigingen en stichtingen in de regio. De bank doet dit niet alleen met geld, maar ook met faciliteiten, kennis en contacten. Meer informatie over het Coöperatiefonds is te vinden op www.rabobank.nl/ghn.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Calimeroland
Blog Opinie gisteren 19:57

MINERVA Calimeroland

Het is inmiddels meer dan 5 jaar later. Je zou zeggen dat het oude zeer dan wel een keer voltooid verleden tijd is. Maar nee, in de kleine dorpjes die met de grote boze stad tot één gemeente Alphen aan den Rijn zijn gefuseerd, is het nog altijd kommer en kwel.