Josh Walet

Radio DJ Stefan Koren: “Als je aan Alphen komt, kom je aan mij”

Of je trots kan zijn dat je uit Alphen aan den Rijn komt? Volgens de Alphense radio DJ Stefan Koren wel. Hij reageerde tijdens zijn radioprogramma bij KINK op Michiel Veenstra, in wiens uitzending niet bepaald positief werd gesproken over Alphen aan den Rijn.

Stefan Koren kan tijdens zijn radioprogramma alleen maar positief zijn over Alphen aan den Rijn. “Als je aan Alphen komt, kom je aan mij”, is dan ook de zin waarmee Koren zijn reactie geeft op de opmerking van Michiel Veenstra.

Verder in zijn programma koppelt de radio DJ verschillende nummers aan ‘zijn Alphen’. Zo vertelt hij over muziek die perfect zou passen bij een vogelshow van Avifauna. “Alsof je kan vliegen, zo klinkt deze van Portland Sensational. Zou ook niet misstaan denk ik bij een vogelshow in een Avifauna-achtige situatie”, aldus Koren.

Ook Museumpark Archeon ontbreekt niet tijdens zijn radioprogramma. “Als je nou echt ver het verleden in wil, dus naar de middeleeuwen of naar de Romeinse tijd”, begint Koren,  “dan heb je echt nog iets anders nodig: een openluchtmuseum. Archeon in Alphen aan den Rijn heb je.”

Positieve reacties

Verschillende Alphenaren delen dezelfde mening als Koren over Alphen aan den Rijn. Dit lieten zij weten onder het videofragment dat Koren op Facebook en Twitter heeft gedeeld. Zo reageert Sandra: “Al een paar jaar niet meer inwoner van Alphen, maar blijft altijd in mijn hart.” Iris zegt: “Geniaal Steef!” Alphenaar Arjan vind dat Koren, Michiel goed teruggepakt heeft.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Onderwijs gisteren 18:26

Leerlingen Groene Hart Topmavo organiseren AVEA-markt

Morgen organiseren de leerlingen van klas 3tl voor de tweede keer de AVEA-markt. Tijdens deze markt kunnen de bezoekers meer dan 35 marktkraampjes bezoeken en bijvoorbeeld smoothies, t-shirts, armbandjes, koeken en nog veel meer andere producten kopen. Ook kan men flessenvoetballen, pullbar hangen, nagels laten lakken en wordt er muziek gemaakt.  

Advertorial Horeca-arrangementen gisteren 17:40

Nieuw bij De Beren: 3-Gangen Puzzel Diner

Sinds kort kun je bij De Beren Alphen aan den Rijn niet alleen terecht voor een heerlijk 3-gangen diner, maar los je ook puzzels op om jouw eten vrij te spelen!

Kinderen gisteren 16:31

De King's Arena gelanceerd door Alphen Vitaal voor Koningsspelen

In aanloop naar de Koningsspelen heeft Alphen Vitaal een baanbrekend nieuw initiatief onthuld: De King's Arena. Dit online platform is speciaal ontworpen voor basisschoolkinderen in onze gemeente, met als doel hen op een speelse manier voor te bereiden op de Koningsspelen en meer te leren over sport, beweging en een gezonde levensstijl.

Politiek gisteren 15:15

BIZ-gebieden ontvangen jaarlijks financieel voorschot

Zowel in het centrumgebied van Alphen-Stad als van Boskoop hebben de ondernemers een Bedrijven InvesteringsZone (BIZ) opgericht. Elk bedrijf legt een bedrag in en vanuit de ontstane fondsen worden gezamenlijke activiteiten georganiseerd. De gemeente Alphen aan den Rijn int de bedragen en keert deze uit aan de BIZ-organisaties.

Werkzaamheden gisteren 12:08

Raadhuisstraat voor ruim een halfjaar afgesloten door werkzaamheden

Vanaf 29 april zal een deel van het centrum ruim een halfjaar lang worden afgesloten vanwege nodige werkzaamheden aan het rioleringsstelsel. Dit betekent echter dat gedurende deze periode de Raadhuisstraat alleen te voet bereikbaar zal zijn.