Advertorial Cultuur

Rapalje brengt een stukje Schotland naar Theater Castellum

Op vrijdag 21 februari komt de Nederlandse folksensatie Rapalje naar Theater Castellum. "De vierkoppige band bestaat dit jaar 25 jaar en daarbij mag Alphen aan den Rijn zeker niet ontbreken", aldus bandoprichter Maceál.

In het Archeon heeft Rapalje zo’n 20 jaar geleden de foto’s voor hun eerste volledige album 'Into Folk' laten maken. Ook de foto’s en filmpjes voor de huidige theatertour 'Still Into Folk' zijn in het Archeon gemaakt.

Tijdens de avondvullende voorstelling op vrijdag 21 februari brengt de bekendste folkband van Nederland klassiekers als 'Wat Zullen We Drinken', 'Whisky In The Jar', 'Raggle Taggle Gypsy' en 'Molly Malone' ten gehore, maar ook nummers van hun nieuwste cd 'Scotland’s Story'. Vooral het gevoelige 'Skye Boat Song' (bekend van de hitserie Outlander), 'Long May You Run' (Neil Young cover) en het door de band geschreven 'Flatlands', zijn snel publieksfavorieten geworden.

Veel shows van de huidige tour zijn uitverkocht. Voor de show van 21 februari zijn de laatste tickets verkrijgbaar via https://theatercastellum.nl/s73846/Rapalje_Still_into_Folk.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 15:01

Alphen-Stad mag niet bouwen in Gnephoek en Noordrand

De provincie Zuid-Holland is niet bereid om nu mee te werken aan de Noordrand en de Gnephoek als nieuwbouwlocaties voor Alphen-Stad. Wel is de provincie bereid om na het verschijnen van nieuwe woningbehoeftecijfers opnieuw om de tafel te gaan.

Advertorial Horeca vandaag 13:52

De Beren Alphen aan den Rijn gaat open voor bezorgen en afhalen

Het restaurant blijft voorlopig helaas nog even gesloten, maar voor iedereen die de echte klassiekers van De Beren Alphen aan den Rijn mist, is er goed nieuws. Heel goed nieuws! Vanaf donderdag 9 april is het mogelijk om de lekkerste gerechten af te halen of te laten bezorgen.

Coronavirus in Alphen vandaag 11:29

Coronatest drive-in voor zorgmedewerkers

Vanaf maandagmiddag 6 april kan het zorgpersoneel uit de regio Hollands Midden terecht bij de drive-in naast het Alrijne Ziekenhuis in Leiderdorp. Zij kunnen zich daar laten testen op het coronavirus.

Advertorial Winkels vandaag 10:35

Schoenen passen en kopen in deze tijd, hoe werkt dat?

We hebben minimaal nog drie weken te maken met ‘beperkte bewegingsvrijheid’. Ook bij Van Keeken gaat het allemaal net iets anders door de coronacrisis. “Voor ons is het belangrijkste dat klanten persoonlijke aandacht en advies blijven krijgen”, vertelt Kees van Keeken.

Coronavirus in Alphen vandaag 09:58

Door coronacrisis geen grootschalige herdenking Ridderhofdrama

Op donderdag 9 april is het negen jaar geleden dat de schietpartij in winkelcentrum De Ridderhof plaatsvond. Normaal gesproken wordt er op deze dag een herdenking gehouden bij De Bron, maar dit jaar zal de herdenking op een andere manier plaatsvinden.