Advertorial Cultuur

Rapalje brengt een stukje Schotland naar Theater Castellum

Op vrijdag 21 februari komt de Nederlandse folksensatie Rapalje naar Theater Castellum. "De vierkoppige band bestaat dit jaar 25 jaar en daarbij mag Alphen aan den Rijn zeker niet ontbreken", aldus bandoprichter Maceál.

In het Archeon heeft Rapalje zo’n 20 jaar geleden de foto’s voor hun eerste volledige album 'Into Folk' laten maken. Ook de foto’s en filmpjes voor de huidige theatertour 'Still Into Folk' zijn in het Archeon gemaakt.

Tijdens de avondvullende voorstelling op vrijdag 21 februari brengt de bekendste folkband van Nederland klassiekers als 'Wat Zullen We Drinken', 'Whisky In The Jar', 'Raggle Taggle Gypsy' en 'Molly Malone' ten gehore, maar ook nummers van hun nieuwste cd 'Scotland’s Story'. Vooral het gevoelige 'Skye Boat Song' (bekend van de hitserie Outlander), 'Long May You Run' (Neil Young cover) en het door de band geschreven 'Flatlands', zijn snel publieksfavorieten geworden.

Veel shows van de huidige tour zijn uitverkocht. Voor de show van 21 februari zijn de laatste tickets verkrijgbaar via https://theatercastellum.nl/s73846/Rapalje_Still_into_Folk.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Cultuur gisteren 17:15

DWDD-favorieten in Castellum

Ze zijn de favorieten van Matthijs van Nieuwkerk. Daarom zette hij ze, voordat hij stopt, nog even in de spotlight van De Wereld Draait Door: Jett Rebel en Her Majesty. In maart en april zijn deze DWDD-favorieten te zien in Castellum.

Overige gisteren 16:06

Ooievaar 119 gespot in Spanje

In samenwerking met stichting STORK ringt Avifauna ieder jaar jonge wilde ooievaars. Van één van deze ooievaars is een terugmelding gekomen.

Gezondheid en welzijn gisteren 14:52

17 maart NAH-café over de Hulpkaart

Elkaar ontmoeten en ervaringen met elkaar delen helpt. Tom in de Buurt organiseert daarom voor mantelzorgers en mensen met niet-aangeboren hersenletsel drie tot vier keer per jaar een NAH-café in Aquarijn. Aanstaande 17 maart is de Hulpkaart het onderwerp van gesprek.

Advertorial Algemeen gisteren 14:03

Walk&Talk 3 maart

Werkzoekend? Wat doet het met jou en wat doet het met je directe omgeving? Van de ene op de andere dag moet je min of meer gedwongen op zoek naar ander werk. Het verliezen van je baan kan veel vragen oproepen.

Blog Opinie gisteren 13:25

Alleen Alphense Boys voetbalt zondag

Er wordt weinig gevoetbald komend weekeinde. Van de Alphense clubs komt alleen Alphense Boys in actie. Dat gaat zondag gebeuren in Leidschendam waar RKAVV de tegenstander is.