Advertorial Evenementen

Rapper Sjors bekogeld met eieren en Snickers

Rapper Sjors gaf donderdagavond een optreden op de Koningsdagkermis in Alphen aan den Rijn. Tijdens het optreden werd de Limburgse rapper door het publiek bekogeld met eieren en Snickers.

De organisatie heeft enkele mensen aangesproken op hun gedrag. Het optreden werd daarna zonder problemen vervolgd.

Rapper Sjors werd in 2013 bekend nadat hij te zien was in Man Bijt Hond. Inmiddels heeft hij meerdere nummers uitgebracht en kwam onlangs nog in het nieuws vanwege zijn carrièreswitch naar de pornoindustie. Enkele honderden mensen waren op het optreden van de rapper afgekomen.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 12:23

Schip vast onder Maximabrug

Op maandag 18 november is aan het eind van de ochtend een schip vast komen te zitten onder de Maximabrug in Alphen.

Advertorial Horeca vandaag 10:28

Table Service bij McDonald’s aan het Rijnplein

Het McDonald’s Restaurant aan het Rijnplein in Alphen bedient vanaf vandaag, maandag 18 november, haar gasten persoonlijk aan tafel met Table Service. Gasten kunnen na het plaatsen van hun bestelling meteen een plekje kiezen om te zitten. Een medewerker serveert de bestelling van de gast persoonlijk aan tafel uit.

Algemeen vandaag 09:46

Kerstpakketten voor en door Alphenaren

Diaconaal Platform Alphen (DPA) en de Stichting Slimm organiseren dit jaar opnieuw een kerstpakkettenactie in Alphen. De Kerstpakkettenactie is er om iedere Alphenaar, waarvan iemand vindt dat hij of zij een steuntje in de rug verdient, een kerstpakket te bezorgen.

Calamiteiten vandaag 08:43

Persoon onder invloed springt meerdere keren van trap

In de nacht van zondag 17 op maandag 18 november reageerde de politie op een persoon die onder invloed van drugs compleet door het lint ging. Hierbij raakte de persoon en een agent gewond.