Josh Walet

Ravage bij eenzijdig ongeval, bestuurder bevrijd door brandweer

Op de Oostkanaalweg in Alphen aan den Rijn heeft op vrijdagavond een ernstig ongeval plaatsgevonden. De bestuurder botste op een boom.

Het betreft een eenzijdig ongeval. De hulpdiensten snelden hiervoor ter plaatse, waar bleek dat van de auto vrij weinig meer over was. De bestuurder zat nog klem in de flink toegetakelde auto. De brandweer kwam daarom naar de locatie van het ongeval om de bestuurder uit de auto te bevrijden. Vervolgens is de bestuurder met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. 

Vanwege het ongeval is de weg afgesloten tussen de Oranje Nassausingel en de Nieuwkoopseweg. 

Ernstig ongeval Oostkanaalweg

Ernstig ongeval Oostkanaalweg

Ernstig ongeval Oostkanaalweg

Ernstig ongeval Oostkanaalweg

munneke.jpg


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Politiek vandaag 13:38

Opkoopbescherming is juridische uitdaging voor gemeente

De Alphense gemeenteraad heeft eerder besloten een tijdelijke regeling  opkoopbescherming voor woningen in te voeren. Naar nu blijkt zitten hier haken en ogen aan. Er is namelijk twijfel over het nut van een opkoopbescherming.

Politiek vandaag 12:31

Alpherium stapelt containers definitief vier hoog

Het Alpherium, de Alphense overslagterminal, zal definitief containers vier hoog plaatsen. Er loopt al geruime tijd een proef waarvan de resultaten voldoen. De gemeenteraad gaat akkoord, maar heeft wel een verzoek neergelegd voor een ruimere groenvoorziening rond het complex.

Gezondheid en welzijn vandaag 10:19

Hecht GGD Hollands Midden ‘on tour’: HPV-prikbus bij treinstation Alphen aan den Rijn

Hecht GGD Hollands Midden gaat komende week op pad met een speciale HPV-prikbus. Van 5 tot en met 9 juni staat de duidelijk herkenbare blauwpaarse bus afwisselend bij treinstations Alphen aan den Rijn en Gouda. Dit in het kader van de ‘Mis ‘m niet’-campagne waarvoor staatssecretaris Van Ooijen op 31 mei het startschot gaf.