Josh Walet
Advertorial Winkels

Ray’s Barbecue Place organiseert open dag met live cooking

Op zaterdag 4 december organiseert Ray’s Barbecue Place een open dag, wat één grote belevenis belooft te worden. “De barbecues worden aangestoken, er wordt glühwein geschonken en er staan meerdere ondernemers die vertellen over hun producten!”

“We wilden iets leuks organiseren in de wintermaanden, zodat we ook een ander publiek kennis kunnen laten maken met Ray’s Barbecue Place. Zo zijn we op het idee gekomen om een open dag te organiseren”, vertelt eigenaar Raymond van Voorthuijzen. Zaterdag 4 december moet een leuk dagje uit worden, waar van alles te beleven is. “We steken natuurlijk zelf de barbecue aan zodat iedereen een vorkje mee kan prikken, maar we hebben ook andere ondernemers uitgenodigd. En natuurlijk ontbreekt de glühwein ook niet!”

Voor de feestdagen

De feestdagen staan weer voor de deur. Weet jij al wat je op tafel zet? Ray’s Barbecue Place heeft lekkere stukken vlees in het assortiment, lekker op de barbecue of gewoon in de pan. De bestellijsten liggen al klaar in de winkel!

Heb je nog geen kerstboom in huis? Bij Ray’s Barbecue Place kan je vanaf nu ook een mooie Nordmann kerstboom halen. Je scoort de Nordmann kerstboom al vanaf 25 euro!

Zoek je nog een leuk cadeau voor de feestdagen, misschien wel voor onder die Nordmann Kerstboom? Ook daarvoor ben je bij Ray’s Barbecue Place aan het juiste adres. Op alle Forged messen en lederen schorten krijg je 20% korting!

Op de hoogte blijven van acties en leuke nieuwtjes? Check dan de Instagram (@rays_barbecue_place) en Facebook (@ray’s barbecue place) van Ray’s Barbecue Place, kom langs in de winkel of neem eens een kijkje op de nieuwe website! Je vindt Ray’s Barbecue Place aan de Euromarkt 127 in Alphen aan den Rijn.

Wie staan er op de open dag?

De buitenkeukens van Lions Wood

Op de open dag van Ray’s Barbecue Place vind je onder andere Lions Wood. Daar kun je al jouw vragen kwijt over de buitenkeukens die Lions Wood maakt. Het ideale moment om 1 op 1 jouw wensen te bespreken en een offerte op maat te laten maken! Als klap op de vuurpijl hebben Ray’s Barbecue Place en Lions Wood een mooie combideal zodat je verzekerd bent van een prachtige buitenkeuken met Kamado.

Tekst loopt door onder de foto

lion woods.jpeg

De Wijnloods vertelt alles over wijn

De Wijnloods is een wijnkoperij opgericht in 2021 door Steven Vos en Andy van Zuidam, gevestigd in Woubrugge. “Het brede assortiment beslaat wijnen uit de ‘oude’ wereld, aangevuld met interessante wijnen uit de ‘nieuwe’ wereld. De Wijnloods is laagdrempelig, persoonlijk en zonder snobisme. Wijn moet simpelweg gewoon lekker zijn. Kwaliteit voor een betaalbare prijs.” Voor advies over de lekkerste wijnen bij het diner ben je bij De Wijnloods dus aan het goede adres tijdens de open dag.

Tekst loopt door onder de foto

wijnloods.jpeg

Parnassos olijfolie

Ook Parnassos olijfolie is aanwezig. Op de hellingen van de berg Parnassos in Griekenland staan al generaties lang olijfbomen, welke met veel liefde en op geheel biologische wijze worden verzorgd. “Direct na de pluk worden de olijven koudgeperst, zodat alle goede voedingsstoffen behouden blijven. Olijven worden tijdens de persing dus niet verhit en er vinden ook geen chemische behandelingen plaats. Zo ontstaat de pure extra virgin olijfolie van Parnassos met een zeer lage zuurgraad. Perfect voor zowel warme als koude gerechten.”

olijfolie.jpeg


Meer nieuws

Algemeen gisteren 16:22

Let op: maandag testbericht NL-Alert

Niet schrikken als je maandag 6 december om 12:00 uur een luid en doordringend alarmgeluid hoort. Er wordt dan namelijk een testbericht van NL-Alert verstuurd.

Sport gisteren 15:37

Uitshirts Zaterdag 3 van Alphense Boys zijn heel bijzonder

Zaterdag 3 van Alphense Boys loopt sinds kort in een wel heel bijzonder uitshirt. Met behulp van sponsor Alphens.nl en SERA Business Design en dankzij de bijdrage die de club geeft aan de inmiddels 14 seniorenteams, werd een zwart outfit met een bijzondere opdruk aangeschaft. Achterop staan niet de echte namen van de spelers vermeld, maar hun bijnamen. En de rugnummers zijn ook allesbehalve traditioneel.

Sport gisteren 14:50

Loop de 20 van Alphen met Alphens.nl en Fort Alpha

De 20 van Alphen komt er weer aan! Loop jij mee met team Alphens.nl - Fort Alpha? Je krijgt niet alleen een startbewijs en een dry running shirt, maar ook wekelijkse hardlooptrainingen en twee gratis consumpties.

Werken gisteren 13:08

Het nieuwe vacature aanbod van week 48

Op zoek naar baan? Of zoek je een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Wij hebben onze eigen vacaturepagina. Daar vind je vacatures in diverse soorten branches. Ben jij nieuwsgierig naar het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen? Lees dan snel verder.