Pixabay
Calamiteiten

Rechtszaak tegen 23-jarige Alphenaar uitgesteld

Afgelopen maandag zou een 23-jarige Alphenaar voor de politierechter verschijnen. De zaak is uitgesteld omdat de advocaat van de verdachte op vakantie bleek te zijn.

Dit meldt het AD. De 23-jarige Alphenaar wordt ervan beschuldigd een Alphense ambtenaar met de dood bedreigd te hebben. Een nieuwe datum voor de zitting staat nog niet vast. Volgens de krant wordt de man van meerdere strafbare feiten verdacht. Vorig jaar zou hij gedreigd hebben om zoutzuur over een vrouw heen te gooien of haar kinderen te ontvoeren. Eerder dit jaar zou hij iemand met een riem hebben mishandeld.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Wilhelmus op de boom
Gemeente vandaag 13:43

Wilhelmus op de boom

Eind april 1945 was het tij geheel ten gunsten van de geallieerden gekeerd. De bevrijding van het nog bezette deel van Nederland was slechts een kwestie van dagen. Het verschuiven van de avondklok van 8 naar 9 uur was een van de eerste tekenen van de naderende bevrijding. In de nacht van 28 op 29 april trouwden Adolf Hitler en Eva Braun. Op de 30e april pleegden ze zelfmoord.  Hitler werd opgevolgd door Groot-Admiraal Dönitz. Zijn belangrijkste opdracht volgens hemzelf was het leven van de Duitsers redden. Daartoe was overgave aan de geallieerden noodzakelijk.