Recordaantal bezoekers Alphens.nl

Het aantal bezoekers van Alphens.nl over september was groter dan ooit. Met ruim 100.000 bezoeken (40.000 uniek) en meer dan 300.000 gelezen pagina's werd een nieuw record gevestigd. 

Alphens.nl is pas één jaar actief. Daarmee is het de jongste van alle sites die Alphen aan den Rijn als onderwerp centraal stellen, maar inmiddels toch ook de veruit grootste site. Naast nieuws, biedt Alphens.nl een groot aantal columnisten en opiniemakers, de complete agenda, een overzicht van alle horeca en detailhandel, een vacaturebank en al het nieuws van de lokale politieke partijen.

In de webshop kunnen Alphense ondernemingen hun producten aanbieden aan de 100.000 bezoekers die maandelijks voorbij komen. Bij de restaurants kan de menukaart online worden geraadpleegd en vaak kunt u direct reserveren.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Cultuur vandaag 10:29

Romeinse weken in Museumpark Archeon gaan van start

Van 31 juli tot en met 15 augustus zijn de jaarlijkse Romeinse weken in Museumpark Archeon. Romeinse legionairs slaan hun kamp op, zij worden vergezeld door ambachtslieden, dames en kinderen. Breng een bezoek aan het Romeinse kampement, bekijk de demonstraties en vele andere activiteiten.

Maatschappelijk vandaag 09:07

Matías uit Mexico zoekt een warm thuis in omgeving Alphen aan den Rijn

Eind augustus maken tientallen uitwisselingsstudenten van over de hele wereld hun droom waar door een periode ondergedompeld te worden in de Nederlandse cultuur en gewoontes. Eén van hen is Matías uit Mexico, die zijn Nederlandse droomjaar zal doorbrengen in de omgeving Alphen aan den Rijn.

Calamiteiten gisteren 16:38

File op de N11 vanwege botsing

Er heeft vrijdagmiddag een ongeval plaatsgevonden op de N11. De weg is dicht tussen Hazerswoude en Zoeterwoude in de richting van Leiden.

Verkeer en vervoer gisteren 16:01

Extra portaal onderdoorgang Hooftstraat eind volgende week geplaatst

Tijdens geplande werkzaamheden aan de Koningin Julianabrug is vorige week een scheur in het fietspad ontdekt. Uit voorzorg is de Hooftstraat, die onder de brug door loopt, afgesloten. De brug wordt gestut. Naar verwachting is het portaal eind volgende week geplaatst.

Horeca gisteren 13:50

Buns of Glory: met ‘epic sandwiches’ willen Friso en Donna Alphen veroveren

Alphen is een hotspot rijker. Deze week heeft broodjeszaak Buns of Glory de deuren geopend aan de Hooftstraat 80 in Alphen. Jonge ondernemers Friso en Donna kunnen niet wachten om Alphenaren kennis te laten maken met hun bijzondere en unieke broodjes. “Een grote droom die werkelijkheid wordt!”