Castellum
Advertorial Overige

Recordaantal bezoekers in Castellum bij The Lion King

Het warmterecord heeft bezoekers er niet van weerhouden om een bezoek te brengen aan Disneys The Lion King. In de eerste speelweken bezochten meer dan 3.000 mensen de film in Castellum. Door het grote succes heeft de Alphense bioscoop van de distributeur toestemming gekregen om meer kopieën te gaan draaien.  

Op druk bezochte dagen is de film zelfs zeven keer te zien. Ondanks de vele draaimomenten raadt het theater aan tijdig te reserveren. Via www.theatercastellum.nl  kunnen ook alvast drankjes en popcorn besteld worden.

Disney-klassieker
De animatiefilm uit 1994 geldt als een van de grote Disney-klassiekers. Regisseur Jon Favreau maakte een digitaal geanimeerde remake die er levensecht uitziet. De liedjes van Elton John en Tim Rice keren terug in de film; ook heeft Beyoncé een nieuw extra nummer gemaakt. De belangrijkste stemmen in de nieuwe versie zijn ingesproken door Donald Glover, Beyoncé, Seth Rogen en James Earl Jones. In de Nederlandse versie zijn o.a. Marcel Jonker en Murth Mossel te horen. De Nederlands gesproken versie is in 2D, de originele versie is zowel in 2D als 3D in Castellum te zien.

Kaarten voor The Lion King zijn te bestellen via www.theatercastellum.nl


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Overige vandaag 18:59

‘Dit is sport voor de huid’

Wanneer de huid ouder wordt, neemt de veerkracht af. Dan kun je natuurlijk je toevlucht nemen tot botox of fillers, maar er zijn ook natuurlijke middelen om het verouderingsproces tegen te gaan. Een bindweefselmassage, bijvoorbeeld. Beauty Boutique Josien heeft zich al in een vroeg stadium gespecialiseerd in deze innovatieve massagetechnieken en boekt daarmee mooie resultaten.

Sport vandaag 17:01

Dove voetballers klaar voor Barcelona

Van 10 tot en met 12 april 2020 vindt het internationaal zaalvoetbaltoernooi plaats in Barcelona. Dit is niet zomaar een toernooi, het is namelijk een toernooi voor dove voetballers. Alphenaar Goran Trajanov (30) is een crowdfundingsactie gestart om het voor zijn team mogelijk te maken om hieraan deel te nemen.

Algemeen vandaag 16:11

Lachgas wordt een softdrug

Het kabinet plaatst het verdovende middel lachgas onder de Opiumwet, waardoor het bezit, de handel, de verkoop, het vervoer en de productie van lachgas wordt verboden. De gemeente Alphen aan den Rijn kondigde eerder al aan dit te wijzigen in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV).

Economie vandaag 15:06

Bekendmaking genomineerden VOAWARDS 2020

Donderdag 19 december worden de genomineerden bekendgemaakt voor de VOAWARDS 2020 tijdens de VOA-netwerkborrel. Dit jaar is de verkiezing in een nieuw jasje gestoken, waarbij ondernemingen worden onderverdeeld in 5 categorieën.

Politiek vandaag 13:29

Verbouwing Theater Castellum definitief in zomer 2020

De geplande verbouwing van Theater Castellum in Alphen aan den Rijn gaat door. De entree wordt ruimer en logischer ingedeeld, de horecafuncties worden vernieuwd en verbeterd, achterstallig onderhoud wordt verholpen. Kortom: het theater kan er weer een paar jaar tegenaan.